Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Alina1976 spune:
Irina si noua ne-a zis sa-i dam Panadol preventiv dupa vaccin...dar eu nu i-am dat deloc! Stiam ca nici Ana nu a facut niciodata vreo reactie la vaccin si am avut dreptate ca nici Sabina nu a facut. Si ma bucur ca nu am bagat Panadol in ea degeaba.
Ingrid, nu am baietel si nu stiu daca sau cat de serioasa e situatia...am insa o prietena care are baietel de 2 ani si mi-a zis ca are un coitz coborat si unul necoborat...si ca a fost la Dr si i-a dat injectii cu hormoni (Pregnyl), dar nu cred ca e acelasi lucru ca la tine. Oricum, stai linistita, sunt sigura ca va fi bine 
Ledi, ce bine ca mai aflam vesti si despre tine. Ce frumos e sa te muti in casa noua!! Si mai ales acum de Pasti. Va mutati pana atunci nu? Spor la strans...
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Ledi, ce bine ca mai aflam vesti si despre tine. Ce frumos e sa te muti in casa noua!! Si mai ales acum de Pasti. Va mutati pana atunci nu? Spor la strans... ![]() SABINA-MARIA (29 decembrie 2008) ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
Da,ne mutam sapt asta pe miercuri-joi,ca apoi imi pleaca sotul la o conferinta si sta de vineri pana duminica.Bine,ne mutam daca reusesc si eu sa strang lucrurile,dar azi n-am prea facut mare lucru ca sunt la capitolul "distrat copilul din dotare" care nu are chef de somn si vrea cu mami.
Copilasii vostrii apuca jucarii?Isi tin f bine capul?David inca nu si-l tine perfect,iar de apucat ,apuca paturica,hainele de pe el,ma apuca pe mine de par,de camasa sau haine cand sta langa mine(ceva de genul "mamiii,uita-te la mine,acorda-mi atentie
POZE CU NOI
de David Christian
Selene_Bunny spune:
Ledi, si Daria apuca tot ce prinde, in afara de jucarii. Adica, daca i le duc la manuta, le prinde si le tine / morfoleste, dar nu intinde mana dupa ele, doar le priveste cu mare interes cand i le arat / zdranganesc eu. In schimb, hainele mele, hainele ei, patura, toate sunt bune.
Pusa pe burta, isi tine capul bine, la fel cand o iau in brate, pe verticala.
ingrid, multa sanatate bebelusului!
Fetelor, unde e linkul ala cu ce tre' sa stie sa faca bebe pana la 6 luni, ca m-ati facut curioasa...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Leditia spune:
Selene lui David nu-i place pe burta deloc,dar deloc!Daca-l pun,face scandal,incepe sa planga,asa ca nu-l chinui..Lui ii place in brate,pe verticala..sa vada el tot ce misca.![]()
pup.
Ce mai face Daria?
POZE CU NOI
de David Christian
Selene_Bunny spune:
Gata, am gasit linkul... Pai numai rostogolindu-se n-am vazut-o... In rest, le face pe toate... Dar stie sa se impinga in umeri si sa ajunga, din pusa pe verticala, pusa oblic...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
flowerbee spune:
Ingrid, imi pare rau ca ati trecut printr-o asemenea spaima. Bine ca erai cu mama ta. Grija mare dupa ce papa si la nasuc, sa nu fie infundat. Sanatate multa bebeului!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
lisa79 spune:
:) acum ne-am trzit,papam,spalam si plecam la control![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
bebelusi spune:
Ingrid
sa va dea DD multa sanatate.
Miere azi sa stii ca ti-am urmat sfatul si am iesit cu strumful la plimbare doar in body si in salopeta cu maneci si picioare (sau cum se cheama ca niciodata nu stiu) si cu o caciulita subtire. Dar sa vedeti era bulevardul plin de copii imbracati in fas si acoperiti cu paturicile iar parintii in bluzite subtiri. 
Mi-am cumparat rochita de botez, sunt asa incantata...este superba, poate im,i fac o poza sa v-o arat.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Anuc spune:
Am facut vaccinul azi, la 14. Deocamdata nimic neobisnuit. Sper sa trecem cu bine.
Ledi, ce bine ca va mutati in casa noua! Sa fie intr-un ceas bun!
Irina, da...desi nu ne laudam cu asta, suntem cei mai tari in muci.....dra a zis sa inerc cu Sterimar cu cupru...ca mai diminueaza secretiile...
Bebelusi, sa vedem dsi noi rochita...pleeeese....eu mai stau o luna, sa vad ce mai dau jos din kile, apoi trebuie sa-mi iau ceva gen burlan, fata talie marcata...ca nu mai am talie....
Ma duc sa fac ceva de papa, ca dorm amandoi copiii...in momentele astea nu stiu ce sa fac mai intai...evident incep prin a intra pe forum ![]()
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
bleuberry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Buna dimineata! Eu trebuie sa vizitez stomatologul neaparat. Am o mare intrebare. Trebuie sa merg sa fac radiografie. Cum fac cu lapticul dupa radiografie? Ma mulg si arunc o tura, sau cum? Afecteaza radiografia? Ciufika, stiu ca tu ai fost sa faci radiografie dentara pe la Unirii. Mai stii cum se numea lab? |
Buna,fetelor!
Radiografia nu influenteaza absolut deloc alaptarea.Singura problema este doar atunci cand se face anestezie si in acest caz primul laptic de dupa, se mulge si nu se da la bebe.Deci, daca stii ca e rost de asa ceva e bine sa pregatesti papa la bebe anticipat.
Laboratorul de radiopgrafii de pe langa unirea se numeste Medident si se afla mai exact pe bulevardul Corneliu Coposu,in apropierea bisericii Sf.Mina.Este foarte bun,acolo imi trimit si eu pacientii