Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Alina1976 spune:
Ceva interesant, despre dezvoltarea bebelusilor:
www.suntmamica.ro/Dezvoltarea-copilului-de-la-nastere-la-6-luni-tabel.html" target="_blank">http://www.suntmamica.ro/Dezvoltarea-copilului-de-la-nastere-la-6-luni-tabel.html
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
micola spune:

am scris un mesaj luung, si cand sa- trimit...nu ma logasem si am pierdut tot..incerc sa rescriu, ce-mi amintesc
Lisa, uite cum a fost la noi la vaccin: ne-a intept dra in fundlet, apoi in piciorus, la mami in brate. A plans Alexutzu un pic dar taare, apoi , l-am pus cu obrazul lui pe obrazul meu (asa se liniseste acasa, cand e vreo problema)si in timp ce-l imbracam si vorbeam cu el...cine era cu gura pana la urechi (ca intr-o poza de pe maiulul comun, pe care am pus-o acum)? Cand am ajuns acasa i-am pus comprese cu apa rece si i-am dat, cum mi-a zis dra 25 ml de Nurofen in care am pus cateva picaturi de algocalmin. In fine, dra zisese sa-i dau de 3 ori nurofen+algocalmin,: cand ajung acasa dupa vaccin, seara inainte de culcare si dimineata urmatoare.. Numai ca ea zisese sa-i pun jumatate de fiola si eu i-am pus doar cateva picaturele ca scria pe prospect ca nu se da la sugari sub 3 luni sau sub 5 kg... si i-am dat doar dupa vaccin si seara, dimineata nu i-am mai dat. nici noaptea nu a fost agitat, atat ca a adormit mai greu ca , deh, nu facusem baie, ca sa dormim bustean...Asa ca, fiti barbate, si tu si Ana!!
Delia, mie mi se pare ok cum e imbracta, asa iese si Alexutzu...pare gros, dar la cum e vremea asta... la soare iti e cald si intr-un minut cand apare un nor ti se face frig...sa nu mai zic de vant...
fetelor, voi ii scoateti pe afara in port-bebe? daca da cat ii tineti? ca uneori mai vreau sa mai intru in cate o farmacie, o banca, un magazin si il las afara in carut, dar numai eu stiu cu ce emotie..si ce teama, si cum stau cu ochii numai la el...dar daca doarme nu-l mai ridic sa-l iau in brate ca il trezesc si ma gandeam ca e mai simplu sa-l scot in port-bebe cand am treaba pe la magazine...
fetele cu cezariana, va manaca operatia? ca eu nu mai pot de mancarimi de cateva zile. sotul zice ca se vindeca..
la multi ani pentru toti licuricii care sarbatoreesc azi lunite sau saptamani, sau zile )

poze noi cu zambarici pe mailul comun :)
de
Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
IRINA.C spune:
Ochila e la ora de jujitzu![]()
Am fost si azi afara 3-4 ore cam asa, azi ne-am intalnit cu doctorita mea si baiatul dumneaei de 8 ani in gradina botanica.Noi 2 eram cam obositi , baiatul se trezeste cu noaptea in cap si face..jujitzu.A dormit Andrei toaaata intalnirea, dar fix dp ce ne-am despartit el a facut ochi de nu am mai ajuns acasa, a mancat in masina in drum spre casa.Apoi a fost f agitat nu am priceput de ce
si in final a dormit pn la 8 cand baita si de la 9 juma pn la 1 acum cand nu mai gata nene, fara somn.
Eu am reusit sa dorm si eu de la 10 pn acum de-s cat de cat relativ ok, dar tare as mai dormi si el..da din maini si picioare ca o morisca si nici gand de nani.Radu sforaieee
nici nu-l aude cum scoate sunetele lui specifice deci am ramas io ![]()
Sper sa oboseasca si sa se bage la sforait si fiul ca eu vreau sa dorm..![]()
Va pupicesc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
IRINA.C spune:
Micola sper ca i-ai dat 2,5 ml de Nurofen si si asa este peste ceea ce dam de obicei, doar Paracetamol se da inainte de 3 luni, Nurofen abia dupa .Acuma de la o priza nu o fi foc dar trebuia sa mentionez ca sa nu se "extinda" practica.Si de asemnea , asa cum ai mentionat, mai usor si cu Algocalminul inainte de 3 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
miereamara spune:
Noua nu ni s-a recomandat nici un medicament dupa vaccin, doar Tylenol in cazul in care face febra. Ma rog, aici medicii sunt mai precauti cu medicamentele. Lisa, nu exgera cu medicamentele si sa nu ii dai novocalmin (in cazul in care ti-a adus mama ta din Romania), am inteles ca in afara este interzis. Aidan s-a comportat f bine, doar o stare subfebrila, a avut 99.8 F (nu stiu cat inseamna asta in celsius). Oricum temperatura nu tb sa depaseasca 100-101F. O sa fie bine!
Micola, ce curaj pe tine sa lasi bb-eul afara si tu in magazin! Nu ti-e teama ca ar putea sa opreasca cineva o masina si sa ti-l ia in doua secunde? Ai mare grija, traficul de copii e in floare in Europa de Est,pune-l in sling sau port bebe, eu il folosesc cu incredere de cand avea Aidan 6 saptamani. Dar de ce nu intri cu caruciorul in magazin? Nu e voie sau cum?
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Micola sper ca i-ai dat 2,5 ml de Nurofen si si asa este peste ceea ce dam de obicei, doar Paracetamol se da inainte de 3 luni, Nurofen abia dupa .Acuma de la o priza nu o fi foc dar trebuia sa mentionez ca sa nu se "extinda" practica.Si de asemnea , asa cum ai mentionat, mai usor si cu Algocalminul inainte de 3 luni www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
2.5 ml, asa e.
nu o sa-i mai dau, multumesc pentru sfat
. doctora mea e cm tampita de recomanda ceva ce pe prospect scrie ca e contraindicat...
de
Alex 21.01.2009
!
!
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Micola, ce curaj pe tine sa lasi bb-eul afara si tu in magazin! Nu ti-e teama ca ar putea sa opreasca cineva o masina si sa ti-l ia in doua secunde? Ai mare grija, traficul de copii e in floare in Europa de Est,pune-l in sling sau port bebe, eu il folosesc cu incredere de cand avea Aidan 6 saptamani. Dar de ce nu intri cu caruciorul in magazin? Nu e voie sau cum? www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank"> An amazing journey www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
nu pot intra cu carutul in magazin... mi-e greu, nu incape...dar de azi ies cu el in port bebe daca am de gand sa mai merg pe undeva. am mustrari de constiinta acum pt ca l-am lasat la usa...

de
Alex 21.01.2009
!
!
miereamara spune:
E foarte bine cum ai de gand sa procedezi. Nu te mai gandi acum, bine ca nu s-a intamplat nimic.
Nu numai chestia cu rapirea se poate intampla, ...poate cineva arunca o tigare aprinsa pe fata copilului(dc de exemplu farmacia/magazinul este la parterul unui bloc, am vazut un astfel de caz cand locuiam in Bucuresti), unde mai pui la socoteala ca sunt tot felul de oameni nebuni pe lumea asta, se poate intampla orice intr-un interval de tip foarte scurt.
Acelasi lucru este valabil cu privire la lasatul copilului singur in casa, chiar si pt cinci minute. Niciodata! Eu m-am minunat cand am citit chiar aici pe forum, ca sunt mamici care isi lasa copiii de cateva luni, adormiti in patutul lor si merg sa isi faca cumparaturile de la alimentara din coltul blocului. Mi se pare o inconstienta pana la cer!
In cinci, zece minute se pot intampla atatea!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
cristi_2003 spune:
neatza fetelor
micola - si eu cand vreau sa cumpar ceva il pun pe carol in marsupiu si asa iesim. nu as avea curaj sa il las in fata la magazine. desi ma mir de fiecare data ca asa de putine magazine au rampa de carucior - in afara de spar, kaufland si mall in restul nu pot intra cu carutul ca toate au trepte. inclusiv alimentarele si farmaciile.
noua doctorita ne-a zis ca pt febra doar efferalgan - adica paracetamol.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
cristi_2003 spune:
si sa nu uit

sabina
nadia
alexandru stefan
karina
ana
radu costin

sa cresteti mari, frumosi si cuminti
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png