Clopotei de ian-feb 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 6
stoisor spune:
Grati.....si eu sunt pe acolo cu gatitu,am invatat sa fac doar ceea ce ne place mie si lui Cipi mult mult in rest praf de ele mancaruri insa vb lui Ramona ,de cand cu Sara sa cam schimbat foaia si cand ma gandesc ca va incepe si ea cu preferinte culinare trebuie sa fac ceva cursuri sa ma aliniez cerintelorca va umbla lesinata pe la oalele lu bunicasa de nu ,promit sa invat sa fac dulciuri,prajituri ,fursecuri pt ca destul am bagat in noi toate prostiile si vreau ca Sara sa aiba praji de casa,asta imi doresc ff mult ,nu te miri ce opere de arta dar totusi,uite va promit
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ramonab spune:
Stoisor si eu vreau sa ii fac prajitura in casa, prefer sa o fac eu decat sa ii dau de la cofetarie.Noua ne place f mult, o prajitura care e foarte foarte simpla.Mai degraba e un blat cu visine in el.E simplu de tot si ne place.O sa ii fac sambata si pt prima data o sa ii dau si lui Razvi.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
stoisor spune:
vreau sa va intreb ceva.......daca va amintiti ma vaitam la voi cu mancatu lu Sasa....bun ,si-a mai revenit copila dar cu conditii,adica la amandoua mesele principale papa un iaurt intreg pe langa mancarea ei ,cand gata mancarea ce are pregatit o gatat si iaurtu.....daca nu il scot nu deschide gura, daca il scot si incepe sa pape, intruna mi-l cere ,imi arata si daca intarzii cu lingurita de iaurt nu mai deschide gura pt cea de papa,i rau daca mananca zilnic 2 iaurturi???cu laptele suntem la limita 400 ml numa pe zi si mai primeste cu deosebita placere un actimel dimineata.....i rau???
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
Ramo,eu am vazut cu ochii mei ce o patit nepotica mea de la o praji in mall,eram si cu Sasa si toata lumea insista ca sa i dau si ei umpic pe limba ca maj mancau si nu am vrut si pe drum Stefi o vomat in nestire ,sau oprit direct la cabinet cu ea,pai daca i bagam in gura la copila si avea 10 lunii atunci,parca poti sa stii ce alegii,habar nu ai ,si era o super cofetarie,de renume,asa ca mai bine lipsa.......hai te rog da incoa reteta ca o incerc maine ,ti-am zis ca nu sunt experat dar zici ca i simpla
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab Stoisor si eu vreau sa ii fac prajitura in casa, prefer sa o fac eu decat sa ii dau de la cofetarie.Noua ne place f mult, o prajitura care e foarte foarte simpla.Mai degraba e un blat cu visine in el.E simplu de tot si ne place.O sa ii fac sambata si pt prima data o sa ii dau si lui Razvi. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 1 AN+ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stoisor vreau sa va intreb ceva.......daca va amintiti ma vaitam la voi cu mancatu lu Sasa....bun ,si-a mai revenit copila dar cu conditii,adica la amandoua mesele principale papa un iaurt intreg pe langa mancarea ei ,cand gata mancarea ce are pregatit o gatat si iaurtu.....daca nu il scot nu deschide gura, daca il scot si incepe sa pape, intruna mi-l cere ,imi arata si daca intarzii cu lingurita de iaurt nu mai deschide gura pt cea de papa,i rau daca mananca zilnic 2 iaurturi???cu laptele suntem la limita 400 ml numa pe zi si mai primeste cu deosebita placere un actimel dimineata.....i rau??? Sara Ioana 15.02.2008 ************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008 7.11.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Nicidecum
Laptele/ lactatele in general le fac numa bine. Nu-i nimic rau in a manca genul asta de alimente.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Pentru fetele ce vor sa se perfectioneze in bucatarie, recomand calduros acest subforum : http://www.culinar.ro/forum/categorie/21/Retete-in-imagini/
Sunt sute de retete explicate pas cu pas prin fotografii. Nu ai cum sa nu iti iasa ce doreai .
Si sunt dulciuri minunate acolo dar si tot felul de mancaruri gustoase.
E sursa mea de inspiratie culinara de ani de zile.
O zi excelenta !
Lala.
Poze
Laura Ioana spune:
Salutare, fetelor
Dana
Nastere usoara ca un fulg si un bebic sanatos si mancacios!
Ereena eu ziceam de vaca lola. Spune-mi, te rog, cum sa caut pe youtube cantecelul cu ratoiul ca nu l-am gasit
Stoisor si Theei ii place f tare iaurtul si papa de multe ori cate 2/zi (sau unul mare/zi), nu cred ca-i rau. Dar actimel eu nu i-as da ca-i de la danone si stiu ca nu-s chiar recomandate copiilor (stiu ca nu le recomanda pediatrii, nu stiu exact motivul, dar evit sa-i dau). Eu ii dau campina sau tnuva si dina cele pt copii de la nestle si humana.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
stoisor spune:
o multam Lalad ,asa imi ziceam si eu ca stiu si cat lapte doreste sclifii lu mama sa pape,si la noi nu tine cu el facut cu cereale la lingurita si mai e si cu anemia ei dar de.... sunt in jur gurii care se cam mira ca "mananca cam multe iaurturii "
eu am multa incredere in voi si ce aud de la voi cantareste mult mult mai mult decat ce aud prin jur si mai ales de la tine mami
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
Lala_D spune:
Vera super puiutii tai
Stoisor lasa mami fricile si pune-i fetei jucarii in pat
Zau asa , au trecut de un an, alearga, vorbesc...in nici-un caz nu mai stau ca mormolocii cu nasu' in cearceaf/patura/ jucarii ca sa se sufoce
Au crescut mari.
Pai daca iti arat poze cu patul lui Andrei de la 2 luni ...
Si zau ca nu a patit nimic.
E valabil si pentru restul fetelor cu pitici pe acest gen de frica.
Edit ca sa spun ca fi-miu de luni de zile doarme numai cu patura pe cap, daca incerci sa i-o dai jos si-o pune la loc si maraie.
O zi excelenta !
Lala.
Poze
ramonab spune:
E chiar foarte simpla Stoisor:
Faci un blat:
6 oua,12 lg ulei, 12 lg zahar. 12 lg faina 1-2 plicuri zahar vanilat, 1 plic de praf de copt.
Separi ouale si albusurile le bati spuma tare, apoi pui zaharul, galbenusurile, uleiu, zaharul vanilat, si plicul de praf de copt pe care-l desfaci cu zeama de lamaie.Bineinteles ca dupa fiecare aliment adaugat amesteci bine cu telu daca vrei e mai usor.
Visinile (eu am compot de la soacra) fara samburi le lasi la stors de zeama cu un pic de zahar pe ele si pui un pic de faina.
Dupa ce ai facut blatul il pui in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si pui visinile din loc in loc.
O pui la cuptor si gata.Ca sa vezi daca e gata bagi o scobitoare in blat si daca nu se prinde nimic de ea inseamna ca e gata.
Dupa ce se raceste o presari cu zahar pudra (daca vrei)
Sa-mi spui daca ti-a iesit.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)