Clopotei de ian-feb 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 7
stoisor spune:
pai Lalita taci si nu zici nimik,multam de site........deci de acolo face mami bunatati la Andutu pai stai ca furam si noi sursa de inspiratie
stiu Laura de nesuferita firma Danone dar in disperare de cauza am apelat la actimel...ca pt imunitate ,ca pt pofta de mancare...si da iaurturile sunt si la noi Tnuva,insa actimelu de la ei
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
madalina28 spune:
Va dau si eu un site este al unei fete de pe forum Monica_elizabet, pe mine m-a lasat masca ce poate gati ...
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
stoisor spune:
aaaa Ramo pai stai ca stiu reteta asta de blat......eu fac blatul asta dar il bag initial la cuptor 3/4 din timpul de coacere apoi presar putin putin gris deasupra lui ,pun fructe ,(egal de care,de sezon )peste el si albusurile spuma deasupra fructelor si il mai bag iara la cuptor inca 10 min
o sa fac praji a ta maine ,dar cu compot de cumparat din pacate nu am de casa....o sa iti spun ce si cum maine,abia astept mersic
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
honey79 spune:
Salutam zuzulicile,clopoteii si clopotelele.
Noi, mai in umbra,asa.
Citim seara de seara,dar nu scriem.
Am intrat totusi sa zic, cu intarziere,ce-i drept... LA MULTI ANI FERICITI !! alaturi de familia ta frumoasa, SIMONA.Fie ca viata sa-ti fie lina si plina de iubire,fericire si impliniri
Si... DANUTZA,nastere usoara iti doresc,un bebe Darius sanatos,cuminte,frumos si papacios.Sa te refaci repede si sa revii printre noi.
Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
stoisor spune:
Ramo,la praji de care zic eu ,se incepe cu galbenusurile frecate cu zaharul ,apoi 12 linguri de lapte in locul albusurilor(pe care le pui la sfarsit batute spuma tare cu zahar peste fructe)in rest identic totul
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
stoisor spune:
Honey ola-la si pusi .....ce mai lucra si invarte AJ??
trebuie sa dispar ca a venit socrela pana la mine,cand ziceam si eu ca ma forumesc cat doarme Sasa
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
IrinaL spune:
acum am venit cu ileana de la medic. cica are rosu in gat, secretii cat cuprinde, conjunctivita la ambii ochi i-a dat antibiotic, augmentin ES... nu are totusi febra. nici nu stiu ce sa fac, parca as mai astepta nitel cu antibioticul, mai ales ca e cam alergica, data trecuta cand a luat s-a umplut de bube. oricum, pare ca la noapte iar ne distram...
acum, intrebare pt fetele din bucuresti: stiti vreun pediatru bun care vine acasa? sunt complet descoperita in caz de boala a copiilor. in dr de familie nu am incredere pt chestii mai serioase. dr care ii vedea pe ei de obicei, liliana calapod, de la medicover, e f ok, dar nu vine acasa (sau nu stiu eu sa vina), iar astia de la medicover imi pare ca duc o politica de descurajare a ne-abonatilor, nu ma pot programa decat cel putin cu 2 saptamani inainte, daca nu esti abonat nu exista urgenta. am tot fost la medlife, in ultima vreme, dar la ce dr se nimerea. aveti vreo recomandare?, la medlife se ajunge mai usor, vad eu. multumesc
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)
honey79 spune:
Irina, poate totusi... incepi cu antibioticul.
Si noua ne-a dat doctorul Amoxicilina, cate 5ml, de 3 ori pe zi,(ne-a zis ca e un tratament forte, ca sa scape de orice infectie are astfel incat sa nu devina rezistenti balaurii) caci si noi am avut conjunctivita la ambii ochi si mucisori si tuse.
I-am dat 7 zile.Acum vad ca si-a revenit.
Si, grija mare cu conjunctivita, ca se ia si la voi.
Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
godzila spune:
Cristina, Codruta, Mada, Ramona, LalaD,
Mada nu stiu ce sa zic...dac ar fi prospete, poate...e cam riscant.
Stoisor, offf mama, adevarul e ca e cumplit ca un copil sa moara asa (sigur nu avea pb de reflux? Si cat avea atunci?)...nici eu nu le dau sa manance inainte de culcare...mai stau ceva dupa lapte.
Ramona sa fie bb 2 daca iti doresti si sa il indupleci pe sot (pote cand vede filmuletzul sa nu i se para ca e prea multa activitate si agitatie...ca eu m-am gandit sa nu va sperii pe mamici cu 1 bb si cu dorintza de 2, e greu dar e asa frumooooooooooos).
Irina, Honey sanatate la puisori.
IrinaL spune:
vali, o sa-i dau pana la urma, sper sa fie bine...
cum erau secretiile lui AJ? noi ca noi, dar ma tem sa nu ia tudor, ca degeaba ii spun sa stea departe de sora-sa, parca acum l-a apucat dragul de ea!
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)