Clopotei de ian-feb 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 8
stoisor spune:
avea 2 ani si 8 luni
Citat: |
citat din mesajul lui godzila Cristina, Codruta, Mada, Ramona, LalaD, Mada nu stiu ce sa zic...dac ar fi prospete, poate...e cam riscant. Stoisor, offf mama, adevarul e ca e cumplit ca un copil sa moara asa (sigur nu avea pb de reflux? Si cat avea atunci?)...nici eu nu le dau sa manance inainte de culcare...mai stau ceva dupa lapte. Ramona sa fie bb 2 daca iti doresti si sa il indupleci pe sot (pote cand vede filmuletzul sa nu i se para ca e prea multa activitate si agitatie...ca eu m-am gandit sa nu va sperii pe mamici cu 1 bb si cu dorintza de 2, e greu dar e asa frumooooooooooos). Irina, Honey sanatate la puisori. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
IrinaL spune:
si inca o intrebare. pe la sfarsitul lui aprilie vreau sa plec vreo saptamana-doua cu copiii la tara, avem noi o ''mosie'' pe langa bucuresti.problema e ca acolo nu am decat o camera la dispozitie, mare, e drept, dar una singura. fetele cu 2 bebei, voi ii culcati in aceeasi camera? cum faceti? ca ai mei, daca nu-i despart, se iau cu joaca si nu mai reusesc sa-i bag in pat...
vera, am vazut si eu filmuletul, nu aveti "conflicte" intre pitici?
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)
stoisor spune:
sanatate multa la piticii bolnaviori,IrinaL nu stiu mami ce sa iti zic de antibiotic,eu cand a zis sa i dau i+am dat si cand a yis nu ,apoi am avut incredere si a trecut fara ,mie mi frica sa fac dupa mine cand e ceva cu fata,poate ar trebui sa il dai totusi......dar i-ai spus la doc de antecedentele la respectivul antibiotic??sau nu la acesta a facut alegia?
soacra dorea sa ma informeze ca se ia apa pt 2 ore pe strada si mia adus un bidon de 5 l de apa de robinet in caz ca am nevoie......ce mai o d-na nu?
Sasa sa trezit a papat si acum aleargaaaaaaaa,ma omoara cu alegratuuuuuuuuuu
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
godzila spune:
citat din mesajul lui stoisor avea 2 ani si 8 luni Sara Ioana 15.02.2008 ************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008 7.11.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Imi pare tar rau Sper ca nu am tulburat apele
godzila spune:
citat din mesajul lui IrinaL si inca o intrebare. pe la sfarsitul lui aprilie vreau sa plec vreo saptamana-doua cu copiii la tara, avem noi o ''mosie'' pe langa bucuresti.problema e ca acolo nu am decat o camera la dispozitie, mare, e drept, dar una singura. fetele cu 2 bebei, voi ii culcati in aceeasi camera? cum faceti? ca ai mei, daca nu-i despart, se iau cu joaca si nu mai reusesc sa-i bag in pat... vera, am vazut si eu filmuletul, nu aveti "conflicte" intre pitici? Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006) |
Conflicte? Se fac ei mari.
Eu ii culc impreuna de cand Vlad avea 6 luni...uneori se iau cu joaca...merg la ei si le spun sa se culce...daca l-ati vedea pe Vlad cum se tranteste la orizontala in pozitie de somn cu gura pana la urechi v-ati distra teribil.
Lala_D spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui godzila
Conflicte? Se fac ei mari. Eu ii culc impreuna de cand Vlad avea 6 luni...uneori se iau cu joaca...merg la ei si le spun sa se culce...daca l-ati vedea pe Vlad cum se tranteste la orizontala in pozitie de somn cu gura pana la urechi v-ati distra teribil. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) www.psihologiafamiliei.ro POZE |
cunoastem figura asta
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
miky_mamica spune:
GO DANA GO DANA GO GO GO
Dana si Darius
Nastere usoara si un bb cuminte iti doresc. Abia asteptam sa-l cunoastem pe fratiorul clopoteilor asa ca sa nu ne tii in suspans ...
rlc_sandor spune:
Acum am venit din sat si cu sufletul la gura am parcurs cele 4 -5 pagini sa vad daca sunt noutati,desi as fi vrut sa sar la ultima pagina
DANAAAAAAAA?
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
rlc_sandor spune:
Acum am venit din sat si cu sufletul la gura am parcurs cele 4 -5 pagini sa vad daca sunt noutati,desi as fi vrut sa sar la ultima pagina
DANAAAAAAAA?
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
IrinaL spune:
lala, vera, dar clopoteii dorm noaptea snur? ca la noi mai e si problema asta...
stoisor, a facut alergie la un antibiotic mai slab
dar ii dau, nu am incotro, acum a facut si febra...
va pup, nu stiu daca mai apuc sa intru azi...poate la noapte
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)