Clopotei de ian-feb 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 5
codrutaa spune:
Fetelor, am si eu o dilema! Alexia are rau de masina. Pana acum nu era o problema, ne programam plecarile in functie de somnul ei, dormea pe masina si nu avea nici o treaba. Acum insa vrem sa plecam la ai mei la 80 km de Oradea, ca se pare ca va fi un wknd frumos. Toate bune dar Alexia doarme de la 12,30 si de cateva zile nu mai doarme decat o data pe zi. Ce ma fac? Daca nu doarme pe masina? Stiti daca pot sa-i dau ceva sa nu-i mai fie rau? (Am sunat-o si pe dr. dar nu raspunde)
ramonab spune:
Mai voiam sa ii zic Stancutzei (cred ca ea a intrebat) ca eu ii pun miere lui Razvi in ceai in loc de zahar de cand a implinit 1 an.Am ami avut eu vreo 2 tentative din astea si inainte de a implini un an dar am renuntat pt ca inca era expus riscului de botulism dupa cum mi-a atras atentia o mamicuta de pe aici.Dar dupa 1 an, e safe.Asa ca eu ii pun putina miere in ceai, sa nu fie dulce, ci asa de forma mai mult.Ca stiu ca e benefica.Si zicea un nutritionist ca daca vrem ca mierrea sa aiba efect in ceai sa o punem doar cand ceaiul s-a racit cat de cat, nu in ceai fierbinte ca atunci isi pierde multe din proprietati.
Miera o aduc de la un nene care are stupi cu albinutze acasa.
Mancare gatita pentru noi ii dau si eu la Razvi.Dar doar daca e facuta asa mai usor, fara prajeli si alte minunatii.Azi de exemplu va manca cu noi spanac.
Acuma de cateva zile am inceput sa ii dau si paine la masa ca vad ca ii place mai mult.Ii dau o bucatica de miez in gurita si apoi bag supica sau ce-o manca.Asa cum mancam noi.Bine acum nu la orice masa, de ex azi cand a mancat la pranz cartofi pireu cu ficat nu i-am dat.
dar deseara cu spanac ii voi da.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ciumpilika spune:
Buna fetelor,
In primul rand
HAI DANA HAI DARIUS.
Asteptam sa vina pe lume primul fratior de clopotei, sanatos, mancacios si frumos.
Va multumim fetelor ca ati avut timp de pozele noastre, am vazut si noi poze de Ioanact, mada28 si altele, si ca de obicei va spunem aveti neste clopotei "unul si unul".
Am vazut ca se vb de programul de somn noi l-am descris nu demult asa ca nu mai reluam, cu mancarea ne situam pe la mijloc nici prea-prea nici foarte-foarte. Eu zic ca daca la 1 an si 2 lunici are 80 si ceva de cm, nu l-am mai masurat de la un an dar vad ca i-au ramas hainele foarte mici in ultima perioada, si 11 kg 700 gr, zic, ca stam bine. Este foarte activ atat in casa cat si afara, in parc alearga ca un bondar de colo-colo.
Apropo de miere eu i-am dat sirop de ridiche neagra cu miere de pe la un an, avea destula miere siropul si nu i-a facut rau.
Acum astept sa se trezeasca, mancam de pranz, legume cu ou, si plecam din nou afara, la joaca pentru mami .
Va pupam si mai intram diseara sa aflam vesti de la Dana si DARIUS,
Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui codrutaa Fetelor, am si eu o dilema! Alexia are rau de masina. Pana acum nu era o problema, ne programam plecarile in functie de somnul ei, dormea pe masina si nu avea nici o treaba. Acum insa vrem sa plecam la ai mei la 80 km de Oradea, ca se pare ca va fi un wknd frumos. Toate bune dar Alexia doarme de la 12,30 si de cateva zile nu mai doarme decat o data pe zi. Ce ma fac? Daca nu doarme pe masina? Stiti daca pot sa-i dau ceva sa nu-i mai fie rau? (Am sunat-o si pe dr. dar nu raspunde) Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
Eu stiu ca exista ceva medicamente pt bebe care il legumesc...dar nu stiu, zau...cred ca ar fi bine de evitat...si Iulia are rau de masina si am sa iti spun cateva chestii pe care le-am observat:
1. nu e bine sa ii dai lichide prea multe- in nici un caz laptic inainte de a pleca
2. ceva uscat de rontzait tot timpul si sa eviti sa ii dai mancare multa odata, mai bine putin si des
3. de evitat pe cat posibil un drum cu multe curbe
4. sa se uite pe fereastra pt a anticipa curbele si miscarea pe cat posibil (e cam mica, cand va creste mai maricica poate)
5. sa stea la un nivel cat mai jos in masina (deci cat mai aproape de astfalt, daca ai o masina joasa e bine)
6. "tangajul" in scaunul din fata e mai mic decat in spate...asa ca pe cat posibil si daca ai scaun corespunzator sa stea in fata...eventual sa o ti in brate (desi nu e safe) in fct de imprejurari
7. soferul sa nu fie smucit si sa mearga mai incet
8. obisnuinta e sfanta...cat mai mult plimbata cu masina
9. sa ii iei neaparat schimburi, sa ai pregatite pungi, eventual sa ii pui o bavetica de plastic
Edit: 10. sa eviti mirosuri in masina...deodorante de masina, chiar mirosul de lavete umede...am obs ca e f sensibila la ele.
BAFTA 80 km nu e asa de mult (eu am mers 600 km pe drumurile noastre si a cam fost calvar)
Ai o fetita superba
godzila spune:
Codrutza am vrut sa spun asfalt
Hai va strsez si eu un pic cu un moment din viata noastra.
http://video.google.it/videoplay?docid=305261975695681245
aurel_cris spune:
citat din mesajul lui godzila Hai va strsez si eu un pic cu un moment din viata noastra. http://video.google.it/videoplay?docid=305261975695681245 Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Ce dragalasi si frumosi sunt pui tai.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
madalina28 spune:
Vera am vazut filmuletul cu picii tai sunt tare scumpi amandoi
Fetele ca tot vb de mancare azi am facut paste cu fructe de mare(creveti decorticati si scoici) oare as putea sa-i dau si Sofiei?
Shose bine ca a trecut sperietura, oricum nu trebuia sa te simti vinovata fata de Iulia sunt sigura ca i-ar placea un bebelo mic.Ce nu as da sa ma "sperii" si eu asafetele frumoase.
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
codrutaa spune:
Veramultulmesc pentru sfaturi. O sa imi iau schimburi bineinteles si pungi, servetele umede, am gasit si o bavetica de plastic, toate in poseta la mine, cat mai la indemana.
Am salvat pagina sa o am in vedere si pentru viitor si la drumuri mai lungi. Incerc sa aman plecarea pana pe la 17, poate, poate adoarme. A, sa nu uit, niste scumpi puiutii tai!
Acum fug sa mai impachetez cate cava, imediat apare si tati de la serviciu si plecam. Nu stiu daca mai scriu in wknd, dar o sa va citesc, bineinteles.
Va doresc un wknd cu mult soare si cu multa distractie!
stoisor spune:
si revin .........da?,.......
HAI DARIUS MIC HAI LA CLOPOTEIIIIIIIII
Elle draga un scump sotu tau,neajutorat saracu vb lui Shose,ce sa i faci,imi pare rau ca asa fortat sa facut dim la tine,off si cata nevoie aveai de liniste....uite
Ceska mami si eu privesc cu jale in pozele clopoteilor cate au pe langa ei in patut,si eu as vrea asa...pe cand noi......cearceafu si ala legat pe dedesuptul saltelei,Sasa in sac si atata ,
eu sunt mega-extra panicoasa si nu atat din cuza mortii subite cat pt ca am o cunostinta a carei fetita a plecat la ceruri cu parintii in casa,ea dormind in camera ei , a vomat in somn si sa inecat,vreau sa va spun ca o verific pe Sara de fff multe ori in timp ce doarme...doarme 2 ore la amiaza si urc la ea de 5-6 ori sa vad ce face,cu tot interfonu in priza...de multe ori o si trezesc de cretina ce sunt dar mie mi foarte frica ,niciodata nu am pus-o la culcare imediat dupa masa,egal ce masa,o jum de ora sta treaza si ne giugiulim.......imi pare rau ca am adus vb despre asta,sper sa nu va fi suparat dar demult vroiam sa va povestesc si nu am avut curajul si acest lucru sa transformat in cosmarul meu,este vb despre cineva apropiat si ma afectat enorm de mult
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ramonab spune:
citat din mesajul lui godzila Codrutza am vrut sa spun asfalt Hai va strsez si eu un pic cu un moment din viata noastra. http://video.google.it/videoplay?docid=305261975695681245 Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Ce energie pe ei inainte de culcare, zici ca abia s-au trezit.Unu sare, altu tipa, veselie mare la voi.Ii frumos asa sa aiba cu cine se juca micu sau mica.Asta tot incerc sa ii explic si sotului ca e bine sa fie doi.O sa ii arat filmuletul cand vine, poate ajunge la inima lui.
Si Razvi s-a uitat cu mine ca si lui tare-i plac copiii si de cate ori ma uit la poze sau filmulete cu clopotei il iau si pe el ca tare ii place si se minuneaza.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)