*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (37)*
Raspunsuri - Pagina 13
babyzapi spune:
Noi am fost azi la nasi, bebicul a dormit aproape tot timpul cat am stat acolo, pe la 4 ne-am intors acasa si am mai stat un pic in curte cu bebe, era treaz de data asta, iar eu cu iubi si catzelu am jucat un fotbal
super distractiv.
Offf Anca imi ploau in gura cu placinta pregatita de tine
...vreau si eu reteta 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
UN VOT PT RAPHAEL
leeloo5979 spune:
Ce frumos si cald a fost azi...nu imi venea sa mai inru in casa. Am fost la plimbare de la 12.00-14.00 si apoi de la 16.00-18.00. Acum insa nu ma mai inteleg cu piticul, e asa de obosit ca nu poate sa adoarma, si urla urla urla. Pe picioare am incercat, nu vrea. Singur in pat nu vrea, la el in pat nicicum... Ma duc...concertul continua...cred ca sar si peste baie, soata si-a gasit sa plece sa vada meciul...
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
anca_27 spune:
Babyzapi, Amalia
reteta e aici. Tipa asta gateste fte fain, chiar asa-si si semneaza blogul - retete culinare moderne pt femei grabite - si-apai daca noi nu suntem grabite....
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul! 
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
nebunica-zapacica spune:
BIne v-am regasit, mamici si cozonacei!
Amalia, nu ma trage de urechi, am lipsit motivat, pe 5 martie am plecat in Romania pentru botezul cozonacelului nostru si ne-am intors saptamana trecuta, dar cu viteza mea la citit si cu raceala lui Victor, mi-a luat o saptamana sa recuperez ce-ati scris.
Noi am facut 4 lunite, avem 7700 si 68 cm, a crescut Victor ca Fat Frumos, suntem tare mandri de el, e flacau deja.
La botez s-a comportat exemplar, a plans putin in biserica atunci cand nasa a inceput sa-l dezbrace, ca dormea asa bineee, apoi cand l-a scufundat preotul in apa fiarta a fost un soc pentru el si pun'te pe zbierat..de nu mai puteam sa-l potolim. Noroc cu impartasania ca vinul si oboseala datorata plansului i-au pus capac si a dormiiit toata dupa amiaza. Promit sa pun poze de la botez cand am putin timp.
Acasa a fost frumos, dar pe Victor l-au cam dat peste cap schimbarile, in 2 saptamani a dormit in 3 case diferite si si-a dat peste cap programul pe care reusise sa si-l faca, abia ajunsi iar acasa a inceput incet-incet sa se intoarca la vechile obiceiuri, mai ales ca in ultima zi in Romania a reusit sa raceasca putin, ii curge nasucul si tusea putin, i-am facut si vaccin, Infarix si Prevenar, desi ma temeam tare de combinatia cu simptomele mentionate, insa pediatrul m-a convins ca nu va pati nimic daca nu a facut febra. Slava Domnului, asa a fost, nici dupa vaccin nu a facut febra, totul e bine.
Am citit capitolele din urma, felicitari cozonaceilor cu dintisori, bun venit noilor mamici cu cozonaceii din dotare, felicitari speciale Stefanut si Ginye
si multi pupici si incurajari din partea noastra mamicilor cu probleme Mav, Spiridusul, Eli
Hai ca m-am intins, mai revin..
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
nebunica-zapacica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui leeloo5979 Ce frumos si cald a fost azi...nu imi venea sa mai inru in casa. Am fost la plimbare de la 12.00-14.00 si apoi de la 16.00-18.00. Acum insa nu ma mai inteleg cu piticul, e asa de obosit ca nu poate sa adoarma, si urla urla urla. Pe picioare am incercat, nu vrea. Singur in pat nu vrea, la el in pat nicicum... Ma duc...concertul continua...cred ca sar si peste baie, soata si-a gasit sa plece sa vada meciul... ![]() |
Nu poti incerca tu sa-i faci baita singura, o sa-l linisteasca/moleseasca si sigur adoarme. Noi am avut mari probleme cu somnul lui Victor, era asa obosit ca nu reusea sa adoarma, se enerva si abia il adormeam, dar seara dupa baita intotdeauna se linistea, zic si eu ca poate e o solutie asta.
cozonacelul si
pt mamica!
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)Nasterea cozonacelului nostru iubit
nebunica-zapacica spune:
Malinas cu painicile m-ai dat gata, l-am trimis pe sot sa ia paine cu masline, lesinam in casa de pofta, chia rma gandesc serios la achizitionarea unei masini de facut paine, mai ales ca ai dat si retete..
Hai ca intram si noi la baita, papa si somnic..
Editez ca sa nu mai scriu inca un mesaj ca vad ca am 3 la rand..O seara frumoasa tuturor!
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
babyzapi spune:
Nebunica_zapacica felicitari pt botezul lui Victor
. Sa va traiasca micutul crestin
si sa va aduca numai bucurii.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
UN VOT PT RAPHAEL
nebunica-zapacica spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Nebunica_zapacica felicitari pt botezul lui Victor . Sa va traiasca micutul crestin si sa va aduca numai bucurii. |
Multumim frumos, era timpul sa-l facem si noi, mai ales ca a crescut cozonacelul, mi-era teama ca nu-l poate tine preotul si mi-l scapa in cristelnita. Norocul nostru ca au fost 2 preoti, iar unul dintre ei destul de vanjos
Am facut baita, de ieri am trecut in cada mare ca ne stropea pestisorul nostru din cap pana in picioare, reusea sa ude si patul pe sub alezele impermeabile, noi eram fleasca, bine ca era el fericit dand din maini si picioruse in cadita lui
.
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)Nasterea cozonacelului nostru iubit
mav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anes
Deloc, deloc? Ca nici la mine nu ieseau cantitati, dar cand sanul era plin tasnea daca strangeam sanul. Mai ales cand mi se infunda cate un canal si dureeaaaa...! Ma gandeam ca poate nu ai lapte suficient si de aceea nu vroia Anto sa suga, dar daca ai facut mastita, inseamna ca ai lapte. Eu, cand Remus nu vrea sa suga tinut in brate, il pun pe pat si ma asez langa el si ii dau titi (asta de pe la 4 luni jumatate, ca atunci cand era f.f. mic nu riscam sa se inece).Spiridus, mav, criss incercati cu degetele niste miscari de palpare mai ferma, in sensul de curgere al laptelui, pt. drenarea lui catre mamelon, apoi strangeti zona din jurul mamelonului. Si nu uitati... puneti varza! http://community.webshots.com/user/anes74 Mami de minune Remus (10.10.2008) |
neatza!
sa incerc sa dau un raspuns scurt, ca tot n-am dormit toata noaptea si la 6 tre' sa-mi iau antibioticul...

la teorie stau bine. in primele 7-8 luni de alaptat (la primul bb), o pateam cel putin o data pe luna; la sanul drept. nu am luat niciodata pana acum antibiotic pt asta... ma chinuiam cu mulsul, cu masajul, varza, etc... pana scapam de galma... dar reuseam sa scap intr-o zi. acum, pe langa faptul ca problema e la sanul stang, care era mai putin supt, tocmai din motivele ante-mentionate (aveam grija cu prioritate de dreptu', ca de, tot patiu'i priceput!)
...efectiv nu pot mulge si nu pot masa zona cu probleme.... deja e a treia zi de cand am ditamai nodulul.... sanul nu mai doare cu totul, insa nici nu am reusit sa-l golesc. bb e un lenes, nu suge viguros nici daca e flamand... trage putin de mamelon, da drumul la lapte, cat ii curge e bine-merci... cand tre' sa inceapa sa munceasca sa-i mai vina lapte, incepe sa urle... si practic ma obliga sa-l mut la sanul celalat... nu pot sa va explic prea bine cum e galma... zona e in interiorul (adancul) sanului... de pe langa coaste inspre mamelon... si efectiv nu am cum sa masez zona fara sa ma ranesc...
oare o fi cazul sa fac o mamografie??????
va multumesc tuturor pentru gandurile bune, pentru sustinere!!!!

Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
| citat din mesajul lui aleinad.g Un weekend insorit! Ramo2007, multumesc pentru informatie, intr-adevar diferenta e semnificativa. Noroc ca deocamdata imi ajunge mult timp ca e doar pe completare. ![]() Eli, sanatate, mergi la doctor, arata tare uratel degetelele. ![]() Sa-ti traiasca vorbaretul. ![]() Mav, iti inteleg stresul, nici noi nu suntem departe. Pitica accepta sanul numai noaptea sau ziua daca o prind semiadormita. In rest, mai completez cu bibe, dar nici asa nu papa decat 90-110 ml. Iti doresc multa rabdare in continuare ca ei cresc in ritmul lor. Veseli sunt, arata bine, doar ca sunt mai mofturosi. ![]() Bertha, Mav, parca numai mazarea era problema. Nici legumele in ciorba nu erau bune. ca urmare la noi toate ciobele continea legumele date pe razatoare ca sa nu le mai distinga. Ahh, iar carnea o facea cheftea in gura si o punea la gunoi la sfarsitul mesei. ![]() Spiridusul, mav, sanatate multa cu tzitzi. ![]() Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
multumesc, va multumesc tuturor, chiar daca nu am luat fiecare mesaj de incurajare in parte! sper sa nu supar pe niciuna.... nu vreau sa fiu nepoliticoasa sau nerecunoscatoare, dar eu sunt singura cu grija copiilor de o saptamana si practic nu-mi ajunge timpul pt toate chitibusurile...

.....si da, sebi manca foarte bine cat a fost hranit acasa, numai de mine.... cand a inceput gradinita (cu orar prelungit; deci masa de pranz o mananca (sau nu
) acolo)... au inceput si sclifoselile...iar antonio.... ma sperie cat de putin mananca. din dorinta de a nu renunta prea usor la san, l-am lasat pe el sa 'strige' de foame... si treceau si 4-4,5 ore si el nu cerea
.... ar sta foarte bine si cu 3 mese peste zi si una seara, la culcare.... in conditiile in care nici nu goleste sanii (si avand experienta lu' fra-su, 'iubitorul de tzatze'...asta e... nu vreau sa ma mai vait, ca nu rezolv nimic astfel....
imi iubesc copiii la nebunie...... incerc sa ma adaptez din mers la nevoile lor... si sunt sigura ca totul va fi bine!
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!