*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (37)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fete
nu uitati astazi este ZIUA PAMANTULUI deci mai stingeti una alta prin casa daca tot nu stati o ora fara curent.....eu ma detase la tara deci o sa fim cuminti si nu vom consuma resurse
deci tanti picioarele le-am gasit leac in tg-mures la o clinica acolo....http://www.unghii-incarnate.ro/metoda-3to-spange.html
aha daca cunosteti prin buc sau ma aproape de tg-jiu vreun salon care practica asa ceva as fi farte recunoscatoare
mar-ysa si fiumiu a devenit vb spiridusului rama prin at il pun la un cap il gasesc la celalalt daca il pun cu fata in jos in cateva clipe e invers si vice-versa...frate.....tinte de acum inainte
sanatate dragele mele pe mai departe aveti rabdare Dumnezeu ne incearca credinta si va fi totul bine
gata fug la taranoaia, la aer, violeta [soare], caprite, ieduti, flori , miei..vb aia ah de ce n-am 10 vieti sa te cant natura

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Un weekend insorit!

Ramo2007, multumesc pentru informatie, intr-adevar diferenta e semnificativa. Noroc ca deocamdata imi ajunge mult timp ca e doar pe completare.

Eli, sanatate, mergi la doctor, arata tare uratel degetelele.
Sa-ti traiasca vorbaretul.

Mav, iti inteleg stresul, nici noi nu suntem departe. Pitica accepta sanul numai noaptea sau ziua daca o prind semiadormita. In rest, mai completez cu bibe, dar nici asa nu papa decat 90-110 ml. Iti doresc multa rabdare in continuare ca ei cresc in ritmul lor. Veseli sunt, arata bine, doar ca sunt mai mofturosi.

Bertha, Mav, parca numai mazarea era problema. Nici legumele in ciorba nu erau bune. ca urmare la noi toate ciobele continea legumele date pe razatoare ca sa nu le mai distinga. Ahh, iar carnea o facea cheftea in gura si o punea la gunoi la sfarsitul mesei. De aia mi-e groaza si acum. Ca Bogdan a fost mancau si s-a prostit pe la un an din cauza unui sindrom de maldigestie, dar pitica imi face figuri de acum.

Spiridusul, mav, sanatate multa cu tzitzi.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Si-a dublat greutatea inainte de 4 luni. E perfect.
Noi nici la 5 nu vom reusi manevra.

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Iulia are doar 5,300 gr (de la 2,600 la nastere) la 4 luni si dr. ne-a recomandat sa-i dam seara cereale. E adevarat ca dorm mai mult bebeii care mananca seara cereale?

mami de Iulia 26.11.2008

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Eu am facut radiografie pulmonara acum 2 luni. Nu e nici o problema cu alaptarea. Nu te mai chinui, fugi la medic. Sanatate multa!

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Amalia,ai mare dreptate ...insa,medicul de familie m-a speriat spunand ca nu pot face radiografie daca alaptez...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Eu am facut radiografie pulmonara acum 2 luni. Nu e nici o problema cu alaptarea. Nu te mai chinui, fugi la medic. Sanatate multa!

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Amalia,ai mare dreptate ...insa,medicul de familie m-a speriat spunand ca nu pot face radiografie daca alaptez...

Teodora la 2 luni

Ce dulcica e Teodora, cum sta ea la pozat...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara a papat aseara 140 ml laptic cu cereale, la 7 dimineata 170 ml laptic si la 10, jumatate de nectarina si 110 ml mar+morcov.Maine vreau sa incercam si ananasul, sa vedem daca-i place.

Eu m-am muls cam 2 saptamani cu pompa manuala si am avut mult timp dupa aceea probleme cu degetul aratator, ma durea rau de tot, dar a trecut de la sine...
Astazi pana pe la vreo 2-3 avem treburi administrative si apoi iesim la plimbare.Maine mergem in Herastrau cu Sara, finutul si inca un baietel mai mic ( 1 luna si jumatate) si inca unul mai mare de 4 ani...gasca mare..ce sa mai...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Amalia,Lauramiron,Isa,Aleinad,Ramo multumesc mult pt sfaturi!Sper sa se rezolve...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eli, ce surpriza sa aflu de la tine ca la noi in oras e tratamentul minune . Sunt sigura ca au si preturi...eu mai incerc sa ma tratez singura si daca chiar nu-mi iese, asta e, o sa apelez. Sper sa reusesti si tu cu pardalnicele de unghii, daca nu, ai cazare asigurata in Ms

Zibe a fost harnica azi, si mai cu teama de mixer (am pus-o in scoica si-am dus-o in camera la tv dat tare pana am mixat ), v-a pregatit ceva bun .

Un weekend magic!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma INVINGE cancerul!

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Anca arata minunat prajitura ta! E greu de facut??? Daca nu, iti faci mila si cu o retzeta? Pup!

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Zibe a fost harnica azi, si mai cu teama de mixer (am pus-o in scoica si-am dus-o in camera la tv dat tare pana am mixat ), v-a pregatit ceva bun .

Un weekend magic!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma INVINGE cancerul!

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Ce liniste este aici fetelor. V-am gasit pe a doua pagina.
Se vede ca a fost asa de frumos afara. Si noi acum am venit de afara si Raducu doarme inca in carut, dar nu il mai las mult ca apoi nu mai doarme la noapte.

Mergi la inceput