*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (234)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Olgutzica, ca am uitat, antihepatita A este obligatoriu in schema de vaccinare a celor din comunitatile de aborigeni. Se face VAQTA la 12 si 18 luni (sau mai corect dupa varsta de 12 luni la o distanta de 6 luni).
Banui ca daca as vrea sa il vaccinez pe Patrick as putea...doar ca pe banii mei.

bubu, ca te-am vazut, in pandispan am pus fructe inghetate (era o punga cu amestec de bluberries, raspberries si ale berriuri...sa nu ma intrebi ce sunt ca nu le stiu). Doar ca s-au lasat la fund si aia nu mi-a placut. Le-am amestecat usor in compozitie si dupa care am pus compozitia in tava. Ma gandesc ca altadata am sa pun intai compozitia in tava si dupa care pun deasupra fructele...ca poate pe cand va incepe compozitia sa se inchege nu or ajunge cu toate la fund.

cleme, ca mi-am adus aminte de reteta...uite linkul ca l-am salvat
http://www.bucataras.ro/pandispan-cu-suc-de-portocale/

Sa va spun ca maine fac iar??????? dar de data asta fac si ceva crema...sa vad cum se potrivesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

m-a alergat azi copilul meu de m-a zapacit, se invartea pe toate partil;e in carut, am zis ca nu mai ajung acasa!
mimo ce ai soro, cu mancarea lu' Mufa, ca e foarte umana? chiar o voi adapta si o s-o pun pe bucataras, varianta ptr adulti! sa stii ca si eu am inceput sa-i dau de la noi din mancare cand facem, ne-am cam lasat ca suntem la cura,atunci proaspata, in rest, lui ii fac zilnic..am si eu p-ale mele
naty sa stii mah, ca de la dinte o fi...eu am mai auzit reactii d-astea violente asa..offf..sper sa treaca repede..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

apropo de mancare ptr copii, mi-a kkt Mufa azi de 3 ori urzicile de ieri, de zici ca numai asta a amancat!...si aseara i-am facut fidea cu lapte, a papat binisor, dar jumate de castron l-a varsat pe jos( a se citi inclusiv pe pereti) cand facea 'curat' pe masa lui..are o viteza...nu am reusit sa prind din zbor castronul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vorbaretelor!

Mimo taci-ca taci bine!

V-as comenta,da' n-am timpMi-a placut taina voastra-constructiva rau-100% de acord cu gecko in privinta comunicarii verbale,cam acelasi ritual il avem si noi..Nu intelegem de la Mihai decat mama si tata,in rest e o balacareala totala,se cearta cu noi,ba-si gesticuleaza cu mana,parca e ruda cu ceausestii..dar nu pricepem nimic Iihh..trebuie sa fug..Bye!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Mi-a placut taina voastra-constructiva rau-100% de acord cu gecko in privinta comunicarii verbale,cam acelasi ritual il avem si noi..Nu intelegem de la Mihai decat mama si tata,in rest e o balacareala totala,se cearta cu noi,ba-si gesticuleaza cu mana,parca e ruda cu ceausestii..dar nu pricepem nimic Iihh..trebuie sa fug..Bye!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

ha, si Mufa la fel, dar fara 'tata'!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty acum de cand cu seria asta de dinti, si Sanziana urla de nu mai poate. Chiar se trezeste din somn plangand! Iar azi noapte urla in somn, nici macar nu era treaza!

Iar cu mancarea, m-a terminat!!! Nu mai vrea sa manance, la fiecare masa, papa abia jumate din ce manca pana acum.

Mai rau e ca nu mai bea decat putin lapte seara inainte de nani. Ma gandesc ca poate nu-i mai place gustul si sa-i pun si niste lapte de vaca in formula. Ce ziceti, e prea devreme la 11 luni jumate?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleu era sa-mi postez mesajul asta la "Parintii intreaba..."
Raportez ca, mama nebuna, pana la urma am trezit-o usurel pe Iulia. Vesela, zambitoare, i-am pus muzica si a dansat, ziceai ca nimic nu i s-a intamplat. A papat un iaurt de baut (bucati sau lingurita refuza in continuare cu strasnicie, daca e insa de supt vad ca merge), Apoi m-am dus prin bucatarie sa strang (si am spart paharul preferat al soatei) si domnitza a venit dupa mine, a deschis usa care era intredeschisa si s-a pus in fund si a inceput sa inspecteze pet-urile goale. Si, dupa reteta lui Gecko, i-am explicat ca daca mai sta mult cu fundu pe gresie sa nu mi se planga apoi ca o dor ovalele .
Ramane un mister de ce a facut in halul ala...
Kya, ce sa zic, o fi o faza...Eu dupa indelungata gandire am ales sa-i dau in continuare pana la 2 ani formula (Nestle Junior), lapte de vaca folosesc doar la sufleuri, fidea cu lapte, spanac cu lapte, etc.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

astazi chiar m-a speriat rau Iulia...
V-am zis ca dimineata a facut greva foamei. Apoi pe la 10 a adormit si mi-a dormit pana la 11.30. Dupa care s-a trezit vesela...ne-am jucat putin si am imbracat-o si am pus-o in masina sa mergem la ai mei care ne facusera cate ceva de mancare...In masina veselie mare, nimic deosebit...Numai ce-am ajuns acolo si s-a pus pe niste urlete ingrozitoare, ceva ce n-am vazut niciodata la ea, necalmate de absolut nimic. Am luat-o in brate, am dansat, i-am soptit, am pus-o in carut si am dus-o la plimbare in parc...NIMIC! Urlete efectiv pana la sufocare. M-am intors...tatei i s-a parut si lui ca gingia e "coapta" la un canin de jos (ca in rest: febra nu avea, am palpat-o pe burtica si nu parea ca o doare, inainte de plecare ii fusese foame si mancase un castronel intreg de orez cu peste, bolnava nu-mi parea deloc). Am pus-o in masina si nu va pot descrie ce cosmar a fost drumul de intoarcere. A urlat pana isi pierdea vocea si respiratia, era vinetie si transpirata leoarca si se tragea de gingii...Circul a continuat in parcare, pe scari, in casa pana am dezbracat-o, dupa care i-am pus Dentinox si i-am dat Nurofen si in maxim 5 minute a adormit. Sunt peste 2 ore de atunci si tot doarme adanc. Ce-o fi avut??? Chiar in halul asta sa faci de la un dinte?? Sunt f speriata, nici sa mananc nu am putut, stau doar si ma invart si mai intru pe la ea sa vad, vorba voastra, daca respira...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Naty imi pare rau ca sufera Iulia. Eu sunt convinsa ca poate sa faca asa de la un dinte. Am patit si eu cu Antonia de anul nou(bine erau vreo 3-4 odata) si Ariel parca cu Teo.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Mimo hai ma ca-i mai mult decat normal copilul tau, vorba lui Gecko, am ametit cand am citit cate il duce capu sa faca. M-a uns la suflet melodia aia..

Sunt obosita rau, saraca de mine. Dupa 4 ore de somn, Antonia nu a mai adormit si m-a torturat toata ziua. Dupa ce am dus-o afara, am zis sa fac si eu niste clatite ca poftea randunoiul si am pus si de-un tort de mere cu crema de zahar ars. Mai am sa-l ornez cu frisca dupa de se raceste. Dar iau o pauza si ma duc la bloc s-o las pe Antonia acolo si o iau pe Alexia in seara asta. Se pare ca e spre bine, dar nu vreau sa intre in contact cu pitica pana nu-i trece de tot..

revin mai pe seara

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!

LA MULTI ANI, OANA TEODORA- TERORISTA MITITICA SCUMPICICA!
SA CRESTI MARE, SANATOASA, VOIOASA, VOINICA SI S-O FACI FERICITA PE A TA MAMICA!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput