*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (234)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Am inteles sa traiti
Fiecare cu medicina lui
Unde mai pui ca eu traiam cu convingerea ca Priorixul contine si antivaricela
Varza , oricum !
Acum sa va povestesc ce am facut in ultimele 15 min in care nu am mai scris
Era sa fac pishu pe mine pt ca am plecat in ultimul moment catre baie uitand ca mi se rupsese nasturele de la pantaloni mai devreme si i-am legat bine numai in catarama , infasurandu-ma fedeles sa nu-mi pierd nadragii pe drum 
Apoooooiiiiii m-am apucat sa fac snitele, ca vine Teo de la scoala si ea n-are treaba cu greva mea
Bat carnea, pregatesc snitelele, pun faina..pesmetul...si ia oole de unde nu-s 
Asa ca mai bine mai stau cu voi , ca ma simt oricum mult mai bine acum ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
natynic spune:
astazi chiar m-a speriat rau Iulia...
V-am zis ca dimineata a facut greva foamei. Apoi pe la 10 a adormit si mi-a dormit pana la 11.30. Dupa care s-a trezit vesela...ne-am jucat putin si am imbracat-o si am pus-o in masina sa mergem la ai mei care ne facusera cate ceva de mancare...In masina veselie mare, nimic deosebit...Numai ce-am ajuns acolo si s-a pus pe niste urlete ingrozitoare, ceva ce n-am vazut niciodata la ea, necalmate de absolut nimic. Am luat-o in brate, am dansat, i-am soptit, am pus-o in carut si am dus-o la plimbare in parc...NIMIC! Urlete efectiv pana la sufocare. M-am intors...tatei i s-a parut si lui ca gingia e "coapta" la un canin de jos (ca in rest: febra nu avea, am palpat-o pe burtica si nu parea ca o doare, inainte de plecare ii fusese foame si mancase un castronel intreg de orez cu peste, bolnava nu-mi parea deloc). Am pus-o in masina si nu va pot descrie ce cosmar a fost drumul de intoarcere. A urlat pana isi pierdea vocea si respiratia, era vinetie si transpirata leoarca si se tragea de gingii...Circul a continuat in parcare, pe scari, in casa pana am dezbracat-o, dupa care i-am pus Dentinox si i-am dat Nurofen si in maxim 5 minute a adormit. Sunt peste 2 ore de atunci si tot doarme adanc. Ce-o fi avut??? Chiar in halul asta sa faci de la un dinte?? Sunt f speriata, nici sa mananc nu am putut, stau doar si ma invart si mai intru pe la ea sa vad, vorba voastra, daca respira...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:

Mimo, esti tare fata! zau ca ma uimeste Vladutu tau si vorba lui Gecko tu trebuie sa intelegi ce vrea, pe limba lui si sa confirmi tot timpul!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
Gecko mama
rufele uscate in masina de uscat rufe nu arata nicidecum ca alea intinse bine si netezite la impaturit ...arata ca alea calcate frumos dupa ce au fost imbracate o data...adica, nu mai au dunga lasata de fier pe maneca, materialul e moale dar nu e sifonat absolut deloc, parol. Am mai zis si repet, asta nu se aplica la halatele lu' dom' doftor , camasile la care poarta mnealui butoni, etc...si daca ai si asternuturi de finet 100% albe, apretate , foscaitoare....ma scuzati
dar poate nu este intr-adevar ceea ce va trebuie
Dar eu am asternuturi creponate, multe tricouri si plovarase, pijamale si prosoape ...si doar 1% camasi, bluzite si alte sofisticareli (daca am fost la vreo nunta/botez in saptamana respectiva
) si ma declar super satisfacuta
Chiar aici si chiar acum ![]()
![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluca2107
Or fi prieteni de-ai lui Ghigu de care vorbeste Sabin ??? ![]() ![]() Asa mi-am amintit de Briana pe la 4 ani a avut o perioada destul de lunga doua prietene imaginare: Talanca si Balanca si mergeam in concediu si vorbea cu ele intruna in masina. Si am intrebat-o cine sunt si a zis: 2 colege de-ale mele de liceu Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor |

Fata, lesin de ras!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
Olgutzika spune:
Gecko, cum se numeste la voi vaccinul antimeningococic? Ca eu tot studiez Prevenarul si sunt in ceata, ca am gasit ca pentru Neisseria meningitidis ar fi un vaccin separat, Prevenarul fiind antipneumococic doar ( pentru vreo 7 tulpini parca ). Si anti-hepatita A este optional la voi? Multam! Si pentru tot restul 

Mulsumim, esti un om tare bun!
Mimo, Priorixul este NUMAI pentru rubeola, oreion, rujeola. Pentru varicela, este Varilrixul, optional!
tot stolul!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic astazi chiar m-a speriat rau Iulia... V-am zis ca dimineata a facut greva foamei. Apoi pe la 10 a adormit si mi-a dormit pana la 11.30. Dupa care s-a trezit vesela...ne-am jucat putin si am imbracat-o si am pus-o in masina sa mergem la ai mei care ne facusera cate ceva de mancare...In masina veselie mare, nimic deosebit...Numai ce-am ajuns acolo si s-a pus pe niste urlete ingrozitoare, ceva ce n-am vazut niciodata la ea, necalmate de absolut nimic. Am luat-o in brate, am dansat, i-am soptit, am pus-o in carut si am dus-o la plimbare in parc...NIMIC! Urlete efectiv pana la sufocare. M-am intors...tatei i s-a parut si lui ca gingia e "coapta" la un canin de jos (ca in rest: febra nu avea, am palpat-o pe burtica si nu parea ca o doare, inainte de plecare ii fusese foame si mancase un castronel intreg de orez cu peste, bolnava nu-mi parea deloc). Am pus-o in masina si nu va pot descrie ce cosmar a fost drumul de intoarcere. A urlat pana isi pierdea vocea si respiratia, era vinetie si transpirata leoarca si se tragea de gingii...Circul a continuat in parcare, pe scari, in casa pana am dezbracat-o, dupa care i-am pus Dentinox si i-am dat Nurofen si in maxim 5 minute a adormit. Sunt peste 2 ore de atunci si tot doarme adanc. Ce-o fi avut??? Chiar in halul asta sa faci de la un dinte?? Sunt f speriata, nici sa mananc nu am putut, stau doar si ma invart si mai intru pe la ea sa vad, vorba voastra, daca respira... Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei... |
mananca si te linistete...bine-nteles ca doarme acum la cat e de epuizata dupa plans. o sa fie bine.

mimonix spune:
Imi pare rau pt Iulia necajita asa rau...daca a mancat pana la urma si n-are febra, o fi fost doar o toana de-a ei...nu i-a priit la bunici 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Gecko, cum se numeste la voi vaccinul antimeningococic? Ca eu tot studiez Prevenarul si sunt in ceata, ca am gasit ca pentru Neisseria meningitidis ar fi un vaccin separat, Prevenarul fiind antipneumococic doar ( pentru vreo 7 tulpini parca ). Si anti-hepatita A este optional la voi? Multam! Si pentru tot restul ![]() ![]() Mulsumim, esti un om tare bun!Mimo, Priorixul este NUMAI pentru rubeola, oreion, rujeola. Pentru varicela, este Varilrixul, optional! tot stolul!Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 |
hai ca va scriu schema de la noi:
nastere: HB VAX II (antihepatita B)
2 luni: PREVENAR (antipneumococic 7 tulpini), INFARIX HEXA, ROTARIX
4 luni: PREVENAR (antipneumococic 7 tulpini), INFARIX HEXA, ROTARIX
6 luni: PREVENAR (antipneumococic 7 tulpini), INFARIX HEXA,
12 luni: PRIORIX, PEDVAXHIB (anti Haemophilus Influenzae tip B), NEISVAC-C (antimeningococic C)
18 luni: VARILRIX (varicela)
4 ani: PRIORIX, INFANRIX IPV (difteria, tetanus, pertussis si polio)
bubu05 spune:
Naty, daca te incalzeste cu ceva...si Stef a urlat azi de m-a zapacit...el care nu plange niciodata...dar el era super obosit si nu putea sa adoarma...pana la urma mi-a adormit in scaunul de masa ![]()
Mimo, iete aici
http://teatrulmetropolis.ro/index.php?p=detalpiesa&idp=22![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

cand sa ne imprietenim, dai cu mucii-n fasole si ma trimiti sa colorez broaste
Si cu limbajul lui, imi vine in minte un banc cu fiintele inferioare care invata de la cele superioare ...sa nu te mire daca intr-o zi o sa intru pe forum si o sa va zic IMMM, ENNNN,HEHE