*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (234)
Raspunsuri - Pagina 7
gecko spune:
deci mimo, mi s-au invartit ochii in cap citind cate e capabil sa faca. Cred ca singura problema ce o aveti este ca voi doi vorbiti limbi diferite. Eu chiar te incurajez sa mergi la un psiholog ca sa iti desluseasca un pic din limbajul lui. Ca el nu e mut...el de fapt iti spune multe...in legea lui...trebuie ca tu sa il pricepi...si in mod normal un psiholog te-ar putea ajuta cu jocurile ce sa le creezi pentru comunicarea dintre voi. Si cine stie...poate te-o pune si pe tine sa colorezi o broasca testoasa

mimonix spune:
Acum ca zise Gecko, m-am uitat si eu la montajul Ralucai..f frumos, superbe amintiri...sa-ti traiasca si sa se faca mari sanatosi
La voi regula e lege nene...Sabin e al mamei si Briana ta-su toata
Ca sa nu mai zis cat am ras cand am auzit ca sabin a ales parfumul de pe tava... apai voi de ce i l-ati pus acolo?
Poftim atunci!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
raluca2107 spune:
Mai sa mi se urce la cap atatea laude, multumim pentru aprecieri. Gecko, Mimo 
Cu parfumul asa s-a nimerit ca tre' sa fie si el pe tava, pai daca trebuie il punem si cum copilul bani a mai vazut asa la liber, chei la fel, pixuri si carti garla... a luat si el la ce nu prea e dezlegare de obicei...cred. Acum, de luat l-a luat, dar daca ma gandesc ce-o fi insemnand ma cam pune pe ganduri ca variante sunt cam putine si fiind baiat nici una nu prea imi place.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mimonix spune:
Asa esti tu , vezi?
cand sa ne imprietenim, dai cu mucii-n fasole si ma trimiti sa colorez broaste
Si cu limbajul lui, imi vine in minte un banc cu fiintele inferioare care invata de la cele superioare ...sa nu te mire daca intr-o zi o sa intru pe forum si o sa va zic IMMM, ENNNN,HEHE
Si ar mai fi Titi si Gigi, p-astia nu stiu de unde ii cunoaste dar ii pomeneste toata ziua 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
gecko spune:
sa mai continui?????????
de mult am vrut sa va zic ca eu nu pricep nicicum DE CE se mai face DTPul la 12 luni???????????? Dozele de 2,4,6 luni si rapelul de la 4 ani sunt suficiente. Am cotrobait netul si se pare ca aveti dreptate ca asta e schema in Ro...dar atata timp cat pentru vaccinare noi folosim exact aceleasi produse de la aceleasi firme...nu inteleg de ce in romania se face de 4 ori si in restul lumii se face de 3 ori.
Si ca zicea naty de oarecarea relaxare a lumii vestice in ceea ce priveste evaluarea copilului...sau poate usoara panica din Romania.
Aici, dezvoltarea copilului este evaluata de o asistenta (numita childnurse) dupa tipare asemanatoare celor ce vi le-am scris astazi. Evaluarea copilului se face la 6 saptamani, 4 luni, 8 luni, 18 luni si 3-4 ani. Cum or supravietui copiii neevaluati intre aceste perioade habar nu am.
Eu la evaluarea de 4 luni am intrat val vartej in cabinet si i-am spus din start ca al meu copil nu face intoarceri si sa nu ma intrebe despre asa ceva...m-a linistit...ca nu e concurs atletic si ca fiecare copil are timpul lui...al meu l-a avut la 6 luni jumate...oare cat calciu, vigantoale, masaje primea pentru asta?
Evaluarea medicala a copilului se face la 6 saptamani de catre medicul de familie. Altfel la el in cabinet intri la vaccinari si la boli reale. Tin minte cat de socata am fost la vaccinarea de 2 luni...am intrat in cabinet si m-a intrebat :"How are you today?" i-am raspuns "I'm good!"...si dupa care mi-a spus "OK, follow me." Nu tu masurat temperatura la copil, intrebat de boli, cautat in gat etc...si m-a dus la asistenta ce i-a administrat vaccinurile...
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Asa esti tu , vezi? cand sa ne imprietenim, dai cu mucii-n fasole si ma trimiti sa colorez broaste Si cu limbajul lui, imi vine in minte un banc cu fiintele inferioare care invata de la cele superioare ...sa nu te mire daca intr-o zi o sa intru pe forum si o sa va zic IMMM, ENNNN,HEHE Si ar mai fi Titi si Gigi, p-astia nu stiu de unde ii cunoaste dar ii pomeneste toata ziua ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Or fi prieteni de-ai lui Ghigu de care vorbeste Sabin ???

Asa mi-am amintit de Briana pe la 4 ani a avut o perioada destul de lunga doua prietene imaginare: Talanca si Balanca si mergeam in concediu si vorbea cu ele intruna in masina. Si am intrebat-o cine sunt si a zis: 2 colege de-ale mele de liceu
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mimonix spune:
Hai ca fac ca babele alea, v-am zis pa! de 1000 de ori si nu ma dau dusa ![]()
Gecko daca ziceai acum o luna , nu i-l mai faceam nici p-ala
Dar RORul ala e la voi in schema?
Raluca Teo avea 2 caini imaginari care o trageau pe strada, tare, dupa ei.... abia ii tinea in lesa
Traiasca Ghigu si Gigi si Titi 
Bubu vreau sa stiu la ce piesa te vei duce, doamna ...
Si mi-am mai amintit de Simo
Multa, multa sanatate lui Sam
Sper ca sunteti deja mai bine 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
adela achim spune:
Salutareee...Ce bine e sa te simti bine!!!!!!!!
N-am citit tot,sint cam in urma,dar nu pot sa nu zic si eu doua vorbe lui Naty...Draguta mea,stiu ca in sufletul tau e foarte greu sa privesti lucrurile,si doare foarte tare pentru tine ca mama,dar trebuie sa ai incredere in Iulia....ti-a demonstrat-o de atatea ori si nu ai fost dezamagita,doar ca are ritmul ei,si,tinind cont prin cate a trecut,eu zic ca e foarte,foarte bine....un pic de kineto si vei vedea ce surprize vei avea....
Si tinem pumnii in aprilie pentru ofta!
Am auzit ceva ca Zozelina noastra l-a dus pe sufletelul blond la neurolog...
....Un
pentru mamicuta noastra,acum linistita...
gecko spune:
la 1 an facem Priorixul, anti Haemophilus Influentzae type B (care e continut in Infanrix sau se face separat) si anti Meningococicul.
la 18 luni avem antivaricela
gecko spune:
inca una si ma duc...dar daca va pune Sfantu' sa duceti vorba mai departe eu am terminat omenia cu voi. Sicer eu nu ma prea bag la subiecte nore si soacre dar acum chiar nu m-am mai putut abtine...ca m-ati starnit cu uscatoarele alea de rufe ce usuca si calca rufele
. Deci, daca in uscatorul ala nu se afla o cucuoana cu fierul de calcat in mana...atunci pentru mine rufele alea musai misai trebe calcate. Si sa ne intelegem...ca nu vreau lenjeria de corp, pijamale, lenjerie de pat calcate...ci tricouri, bluze, pantaloni...chestiile ce le port inafara dormitului si/sau la vedere.
Asa ca...povestea...
Stiti voi ca am avut musafiri de sarbatori. Toate bune si frumoase si intr-o zi mi se infiinteaza socrela ca sa ii arat unde tin fierul si masa de calcat ca ea ar calca lengeriile de pat. Ii spun unde se afla sculele dar o rog in primul rand sa nu calce exact in ziua aia (ca erau 40 de grade afara si in casa ACul dat la maxim nu putea scade sub 30) si o mai rog ca daca tot e in chef de calcat sa lase in pace lengeria de pat si sa calce mai degraba chestiile utile. Zis si facut...cateva zile mai tarziu imi calca hainele
, ma declar super extra incantata si multumita de ajutor. Zilele urmatoare bag haine la spalat...la un moment dat soacra disparuta. O caut prin dormitoare, printre oale, pe terasa...vreo juma de ora nici urma de ea. Pe cand ma gandeam sa dau alarma hop apare si ea...din laundry...fusese pe laterala casei sa intinda rufele. Cateva ore mai tarziu iar dispare...iar o caut...si iar apare dupa juma de ora...cu rufele stranse si impaturite. Ma mir eu ca a stat atat in soare sa impatureasca rufele dar nu zic nimic...fiecare cu treaba lui. Imi vad de ale mele si la un moment dat imi zice ca mi-a aranjat hainele dar le-a lasat pe pat la noi in camera ca nu a stiu unde le e locul in sifoniere. Incantata le pun la loc. Seara se pregateste sotul sa plece la servici...isi ia echipamentul de urgenta pe el si soc...e necalcat...il iau cu scandal ca ce tolomac e sa isi ia hainele din stiva de haine de calcat. El nu si nu o tine pe a lui ca l-a luat din dulap de la locul lui. Il dezbrac si bag viteza si ii calc echipamentul gandidu-ma ca poate soacra nu a nimerit temperaturile la fier si de aia arata asa...dar ce credeti...pe cand ma agitam de zor sa nu intarzie barbatul la servici...imi zice ea..."Apoi eu nu stiu ce iti trebuie calcat...ca doar le-am scuturat bine cand le-am intins si le-am netezit cu mana cand le-am impaturit
." Sa pic jos...cu cateva zile inainte vroia sa imi calce lenjeria de pat...acasa isi calca tot ce misca si ce zboara...iar mie imi trimite barbatul la servici cu hainele necalcate (cu atat mai mult cu cat aici, inafara de urgente unde este tinuta speciala, medicii sunt la 4 ace cu camasa, cravata, pantaloni de stofa, butoni la mansete de zici ca atunci is scosi din cutie). Si desi m-a vazut ca de fiecare data am calcat tricourile, bluzele, camasi etc...ea a continuat sa petreaca juma de ceas la intindere, juma de ceas la strangerea rufelor tot scuturand, netezind, impaturind.
Banui ca asta vine cu varsta...ca daca eu il trimeteam cu ani in urma pe barbat doar scuturat si netezit de haine pe la examene sau la parinti in vizita...nu cred ca ajungeam unde sunt azi.
Sa nu credeti ca e rea...e doar surprinzatoare