*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (234)
Raspunsuri - Pagina 6
mimonix spune:
Sigur, sigur...am intrat eu si ati iesit toate
Ca sa incap probabil
, ca era aglomerat ![]()
Sa mai zic asa:
Luny eu tot citesc ce le dati voi copilasilor sa pape si ma tot minunez ca ei papa tot carcaletele ala de legume fierte fara sa comenteze
Mie doctorul mi-a zis sa-l trec pe mancare normala, de la noi din oala...cu sare, cu ulei...cu tot tacamul. Nu ca eu as avea mare succes cu asta, ieri de exemplu, m-am pomenit cu toata ciorba in poala dintr-o singura miscare ampla de protest
, dar zic si eu...poate voi ati avea ![]()
RalucaSP si eu stau relativ aproape de acel parc si mi-e tare drag pentru ca eu acolo ma jucam cu lopatica in tarana cand eram ca ei (aha, in secolul trecut
) Deci vin si eu la sumit, ca vad ca asa se numesc mai nou intrunirile astea internationale 
Zoze sa stii ca te urmaresc, dar n-am sa-ti fac nicio observatie , d-aia tac
Ceea ce n-as putea spune si despre Bubulina-suparatzina
al carei sot duce copilul la gradi, la teatru, face cumparaturi. 
Pai merita bunataturi de pe bucataras, ce sa spun
Al meu nu merita
, asa ca am intrat in greva...am pus oalele in cui...si ma dau lovita
Mimu trage in partea randunoiului lui Kya (n-aude, nu vede...lozinca lui e "lasa-l sa planga, ca nu face rau
) si e dus cu pluta fara sa-i fie asta meseria
Azi noapte am dormit cu tv-ul deschis, pe programul minunat AXN SciFi 
....pana la 6 dimineata cand n-am mai rezistat, i-am dat un cot si i-am zis sa opreasca naibii porcaria grohaitoare
La care el ma intreaba : unde-i telecomanda? 
Daaahhh, faceam conversatie noi ....la 6 dimineata, el dormind PE telecomanda 
Nicol e tare cu ciocanelul ala
...si eu voi incerca 
Naty adevarata zicatoarea aia 
Gata...pauza s-a terminat...oare sa fac si eu un pandispan totusi?
Dar oare as putea sa-l mananc pe tot pana vine familia?
Fara sa las urme????
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Mi-am amintit 
Valentina iote mami
FOTOCARTE
E f frumoasa, eu am primit asa ceva de la cineva de craciun si am ramas impresionata 
Luny stiu si o cosmeticiana care vine acasa daca vrei , e tinerica si e ok...dar eu personal n-am avut onoarea , doar o prietena buna care e f cocheta si fan saloane de infrumusetare...ea o cunoaste, si-a facut tatuaj permanent la sprancene , e fff incantata si mi-a recomandat-o cu tot avantul ...dar io
cap sec , lene multa, motivatie ioc 
Daca vrei , iti dau nr ei pe mess 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Luny stiu si o cosmeticiana care vine acasa daca vrei , e tinerica si e ok...dar eu personal n-am avut onoarea , doar o prietena buna care e f cocheta si fan saloane de infrumusetare...ea o cunoaste, si-a facut tatuaj permanent la sprancene , e fff incantata si mi-a recomandat-o cu tot avantul ...dar io cap sec , lene multa, motivatie ioc ![]() Daca vrei , iti dau nr ei pe mess ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Mimo, vine si la Bacau?
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mimonix spune:
Raluca stai sa intreb cat te costa ![]()
Am uitat nene sa spun ca si eu vin la Criss oricand stabiliti voi...abia astept sa stau in curticica cu piticii
la un mititel de vorba ![]()
Si acum 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Da mai, Mimo, merita
, unde mai pui ca a cumparat si bilete pt. teatru, marti seara?? 
esti super tare cu checul! pai sigur ca poti sa-l faci si sa-l mananci fara sa se prinda cineva ![]()
Noi am stat o gramada afara.
Stef a lins un castron cu ciorbita si ficatel de pui si paine, e innebunit! Dimineata a papat lapticul la 10, apoi i-am dat paine prajita cu unt si miere, juma de banana si in parc cativa covrigei din aia mici si tari ![]()
Am cumparat leurda, o sa fac o salata cu spanac si cu de toate
.
Am vazut ca Ramo e in focuri cu bucatareala pt. maine.
Tot maine am si eu musafiri, care balesc de zor in fata bucatarasului si am zis ca o sa-i rasfat. Fac de azi un papricas cu pui si masline, iar maine la pranz o supa de curcan cu galusti, un vitel stroganoff si cartofi copti cu boia, plus o american pie
, mare, mare, am luat 8 mere mari ![]()
Aa, si pe seara, ca stau toata ziua la noi, fac placinta cu somon si un desert cu banane si cafea 
Si au doi copilasi, un baiat putin mai mic decat Vlad si o fata la scoala ![]()
Gata, fug ca am o tona de vase 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
gecko spune:
mimo, ai inteles/stii si tu ca dezvoltarea lor este absolut miraculoasa. O fac peste noapte. Un exemplu: cand am intalnit-o prima data pe nepoata noastra avea 17 luni si spunea pe limba ei cateva cuvinte (apple, milk, mama, tata). La 19 luni, inainte de a pleca noi in Romania, deja facuse prima propozitie "Acolo sus casa". Nu am sa o uit veci cum ne-a aratat tabloul din camera noastra cu o casa pe malul marii. Daca alti copii invata cuvinte simple la inceput, ea in prima saptamana dupa ce am venit a inceput sa spuna asa: copac, copilu', octopus, citim, sus, copac nanas (adica copac de ananas
), si alte minunatii din astea. Ma uitam saptamanile trecute la filmarile cu Thea de Alice. Este incredibila mamica...atata rabdare, atata abilitate de a se juca cu Thea pe limba ei. Stiu ca ei scot doar niste vocale/consoane fara sens...dar trebuie facuta conversatie ca si cum chiar ai priceput ce au spus...o joaca imaginativa din partea ta...e un fel "de a vorbi de una singura". De exemplu...eram in bucatarie trebaluiam...Patrick printre picioarele mele facea pozne (ca de obicei)...si eu vorbeam de una singura... "Patrick nu pune mana acolo, cum de ce?, ai sa te ranesti, ai sa iti dai sertarul peste maini!!!Cum adica si ce? Pai o sa te doara si o sa vrei la mama in brate!...nu imi raspunde OK ci du-te de acolo si nu ma mai ingana. Vrei sa mananci? cum ce? Iaurtel? zici ca iti place...stai ca scoate mama ...etc...etc". Toate astea si multe altele erau condimentate de vocalizele lui Patrick...fara sens...nei...bei...ghei...dar nu conteaza...era doar un exercitiu de stimulare...sa vocalizeze...sa stie ca are voce...sa interactioneze cu mine...sa imi invete inflexiunile vocii in diverse situatii (interdictie, mustrare, intrebare etc) ca ulterior sa putem crea o comunicare. Si de bubu in filmarea cu Stefanel mi-a placut...ca participa activ in conversatie...ca ii arata ca "intelege"...daca bubu ar fi tacut in maxim 10 secunde si Stefan ar fi tacut si doar s-ar fi uitat la camera.
O alta chestie ce am mai citit-o si chiar experimentat-o. Trebuie sa folosesti aceeasi comanda. Daca ii spun lui Patrick "pune mana pe rata" atunci incepe sa boncane cu mana pe poza cu rata. Daca il intreb "unde e ratza?" atunci pot sta pana maine asteptand sa mi-o arate. Lor le place rutina si le place repetitia. La fel cu NUNUNUNU. Cand se duce in locuri interzise eu sar cu NUNUNUNU...imi zambeste strengareste...ma ingana...eu ca la exemplu cu bucataria fac conversatie cu el "Sa nu ma ingani ca iti mananc urechile...cum adica si ce te faci fara urechi?...etc"...el tot vocalizeaza si trecem dintr-una in alta si uitam de priza/TV etc. Taica-su care e mai rar prin preajma ii spune "Patrick NU!" asa apasat ca sa stie copilul cine e seful in casa...Patrick vocifereaza dar taica-su nu continua joaca cu el asa ca Patrick ce sa faca...isi vede de butonat priza. I-am citit si sotului azi ca NU-ul nu e suficient...ci copilul trebuie inlaturat sau distrat de la lucrul interzis...eu preferat metoda "distratului".
PIDANA spune:
LA MULTI ANI, TEODORA!!!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai .

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze
raluca2107 spune:
Super tare si crunt de adevarat: http://www.youtube.com/watch?v=wJv1pLDHmak&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eneuronu%2Ero%2F&feature=player_embedded
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
gecko spune:
raluca, tocmai ti-am admirat pana pe la jumate montajul de 1 anisor (nu am putut mai mult ca a venit zgripturoiul sa imi spuna ca depasim traficul lunar
) dar sunteti foarte, foarte frumosi. Si stiu ca Sabin e personajul principal dar musai trebuie sa iti spun ca ma termina Briana cu ochii si bentitele ei.
mimonix spune:
Pai da...eu zic asa , daca fac o analiza scurta ...daca e un copil mai nazdravan, care nu sta locului o clipa si necesita 150% atentie, ii vorbesti non stop...nu face aia, vrei aia...samd...plus ca esti nevoit sa-i gasesti activitati noi non-stop ca altfel nu sta ...in cazul nostru, copilul e activ dar independent...i-am pus la dispozitie intreaga sufragerie , am inlaturat din raza lui de actiune tot ce ar fi putut fi periculos...are jucarii peste tot...si se joaca, trage, linge...tot...eu doar ma uit sa nu cada de pe canapea, sa nu traga de perdea sa-i vina galeria in cap, sa nu gaseasca din intamplare ceva de bagat in gura mai mic sa se inece...in rest, libertate totala. De aici si lipsa de comunicare, asta a remarcat si doctorita....ce sa vrea si ce sa ceara daca are acces la orice? Dar nu putem sa ne apropiem de nicio carte pentru ca o mananca
, nu are rabdare sa il invat eu lucruri noi ...invata singur sau deloc ...e vorba de felul lui de a fi...un exemplu edificator: exista o jucarie cu gauri pe laterala de diferite forme si niste forme colorate care se baga fiecare prin gaura ei...nu stie decat cilindrul galben sa-l bage, restul , avand forme mai complicate (cu colturi, curbe) intra mai greu. Deci se joaca cu cilindrul si pe restul le arunca cat colo...mi le ia din mana si le arunca , sa nu ma mai joc cu ele ca nu-s bune
In scimb prin gaurile alea intra perfect bricheta de exemplu...prin oricare
Deci, avem o cutie care contine un cilindru, o bricheta si alte kktzishuri mai mici care intra prin orice gaura...prost nu e
Si daca vrea in alta camera, ma ia de mana si ma duce...daca vrea muzica, ma ia de mana si ma duce....daca vede un charger,un stecher,imediat il duce la priza....daca vrea sa atraga atentia se duce la priza ,pune mana si tuseste demonstrativ ca poate nu l-ai vazut...sau, intr-o seara am avut musafiri...si musafirii se uitau la poze pe laptop ....pe el nu-l mai baga nimeni in seama...asa ca s-a dus, a luat o carte de tabla , care canta cand dai pagina, a pus-o pe masa langa laptop in pozitia "laptop", culcata si cu pagina deschisa in sus....si facea taraboi sa ne uitam si la cartea lui .... dar taraboi inseamna IMMM, ENNN....asa ca , uneori mi se pare genial....alteori, cand aud cum face immmm, ma apuca nebunia
O sa ma apuc sa si vorbesc singura cum zici, dar eu chiar am convingerea ca vorbesc singura daca el e preocupat de ale lui in clipa aia (scoate un surub, linge o rata, etc) Ofof, mai mai 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze