*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (234)
Raspunsuri - Pagina 10
Kya spune:
Uite ca si Nicol zice la fel de dinti...
Frate, dar se mai termina odata???? Eu nici macar nu mai pot sa vad ce gingie e coapta si pe unde, pentru ca sub nici o forma nu ma lasa sa ma uit in gura ei. Nu va zic ce circ cu Dentinoxul, si ce degete muscate am!
Deci, ne vedem maine la IOR?
Noi speram sa ajungem pana la urma, cu conditia sa nu-mi mai faca febra. Si daca ar fi dupa randunoi, am sta toata ziua in parc, asa ca poate prindem ambele serii ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
adela achim spune:
LA MULTI ANI,TEODORA!!!!!!!SA CRESTI MARE,SANATOASA,VOIOASA...SI DEVREME ACASA!!!!!!!!FELICITARI LIANA,SA VA TRAIASCA SI SA VA INVESELEASCA VIATA!!!!!!!!!
natynic spune:
Eu am zis, din pacate maine nu am cum ajunge ca suntem invitati la nasi, la ziua finutului, de la pranz...Duminica poate as veni dar nu stiu ce planuri aveti...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adela achim LA MULTI ANI,TEODORA!!!!!!!SA CRESTI MARE,SANATOASA,VOIOASA...SI DEVREME ACASA!!!!!!!!FELICITARI LIANA,SA VA TRAIASCA SI SA VA INVESELEASCA VIATA!!!!!!!!! |
Ete cu devreme acasa nu-s de acord

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
blankar spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE TEODORA!
SA FII IUBITA SI CUMINTICA!
Blanka,mami de Eric si
15+ cu Ana????
http://community.webshots.com/user/blanka75
VALENTINA C spune:
Helau, helau!!!![]()
Am citit si eu din urma, dar nu-mi vine nimic in minte sa zic....
Mimo, mersi pt link.
A, voiam sa va spun ceva...Ne-am intalnit miercuri seara cu niste prieteni pe care nu-i mai vazusem de aproape 1 an. Si..surpriza, una dintre tipe era cu burta la gura, aproape de termen...Si acum 1 minut am primit mesaj ca li s-a nascut un baietel

Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Maine nu am cum sa ajung in Ior, pt ca n-am sotul acasa decat dupa 6 seara....
As fi venit, dar asta este..alta data...
VALENTINA C spune:
Aseara am culcat copilu' la 10, ca am dat o tura in Carrefour, si a dormit pana la 7, cu doua mici treziri: una la 1 jumate si alta la 5 jumate. M-am simtit super odihnita azi!!!! Seara asta tot asa vreau sa-l culc, sa vad ce-o iesi...
Luny, n-ai mai zis cum faceti noaptea...sau n-am fost eu atenta...![]()
VALENTINA C spune:
Apropo de Carrefour Berceni, pt cine sta in zona....E suuper mare, dar e neterminat..Era un praf atat in parcare, cat si in magazin, de nu puteai sa stai prea mult...Nu va duceti cu copiii acolo!
Sa va spun faza: intram in parcarea subterana, parcam la intamplare, cautam intrarea in magazin, care era deeparte, intram, ne vedem de treaba, iar cand sa iesim, mai stii unde-i masina????? NUUU...Nu ne uitaseram dupa niciun semn...
Ne si vedeam cautand toata noaptea prin parcare masina...Noroc ca ne-am ghidat dupa un zid inscriptionat si am gasit-o pana la urma...![]()