*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (234)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
vali am tot zis de noptile noastre, dar nu stiu exact ce m-ai intrebat tu..n-oi fi vazut?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Fetelor, sambata viitoare, pe 4 aprilie,intre 16.00-20, in IOR, gradinita mea ( adica unde lucrez) organizeaza un super eveniment de Paste, o expozitie cu vanzare de obiecte diverse, iar tot ce se strange va fi donat Fundatiei Teodora Georgescu. O sa trimit detalii pe mailul comun, daca va intereseaza!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
ramo_cata spune:

mare vorbarie,veselie a fost pe crengutza...am intrat sa vad ce faceti...sunt cu andru la calculator si ascultam muzica...ma relaxez chipurile
...imi mai rup un pic spatele cu el,ma mai cocosez un pic ca nu am stat toata ziua
...socrela face sarmale,soata a plecat sa mai cumpere ceva si eu am ramas solo...
revin mai tarziu dupa baitza,papat culcat cochil...pup
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
luny spune:
Valentina, e vorba de fetita Lianei Stanciu? Foarte dragut din partea voastra, oricum
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Salut.
Bubule, am uitat sa iti spun ca si mie mi-e drag de nu mai pot Stefan cand schiaza, desi doar in poze/filmulete l-am vazut. ![]()
Desi se pare ca am ramas singura obsedata de kilogramele... copilului, eu o tin pe a mea si ma mai si laud: azi, dezbracat si nemancat, 10 kg!!!
Ma duc sa strang de prin casa... ca nu am reusit mai devreme...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
blankar spune:
Stela ce mai faci?
mi-e dor de tine!
Eric e la bunici,maiine mergem la
Oradea la meci de polo
nu e nimeni din Oradea?
bubu05 spune:
Nico, si Stefu meu are 10,1 kg la putza goala ![]()
Vali, daca am cu ce sa ajung vreau sa vin in IOR ca n-am fost niciodata. Poate mergem impreuna.
La noi au venit socreii si s-au jucat cu astia mici, eu mi-am spalat baia si am stat si eu nitel...apoi am facut ciulama cu mamaliguta, preferata copiilor si am papat impreuna ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Nicoleta spune:
Bubu, sigur numai atata? Ca pare grasunel ma, al meu are o talie de... pui de Gostat. Si el tot cu putza goala fu.
Reteta de ciulama ai? 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Valentina, e vorba de fetita Lianei Stanciu? Foarte dragut din partea voastra, oricum ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Da, este Fundatia lor, dar fetita e bine acum. Se ocupa si de alte cazuri asemanatoare...
Valentina si Matei (10.04.2008)