*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (234)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neataaa!
Am si eu un tero mic , cum ma pun la calculator apasa pe butonul de la dvd si apoi baga la loc cutia aia si rade de nu mai poate...asta pana nu apasa sa-mi opreasca de tot calculatorul...asa ca scriu repejor
Ne-am trezit la 10 , tati a fost in Carrefour dupa ce l-a dus pe Vlad la gradi , a venit cu cumparaturile facute super.
Mai, la noi e invers, tati il aude pe Stef daca maraie noaptea si e primul la el. Dar daca nu s eculca repede la loc ma trezeste pe mine, ca isi pierde repede rabdarea ...

Am papat din pasdipanul lui Gecko , ce fructe ai pus acolo in el, ca arata super!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Fetelor parca zicea cineva de mulaje pt manute sau picioruse. Cum le faceti? in afara de trusele cumparate care mi se par cam scumpe(100 Ron)

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Naty, am pus marea majoritate a lucrurilor in cutii de carton pe care am scris cu markerul ce e inauntru, ex. haine vara Briana, iar la desfacui in principiu le-am pus cam pe unde erau pentru ca mobila noua nu am luat decat pt living in rest am luat totul de la apartament, dar cablul face parte din obiectele al caror loc de depozitare a fost schimbat, cica le-am reorganizat un pic
Zoze,
Adriana, mulaj eu am facut si la Briana si la Sabin, mai bine zis mi-a facut tatal meu care e priceput in toate asa: intr-o cutiuta de lemn a pus gips cu apa si cand aproape s-a intarit am pus manutele. Bine ca mare lucru nu a iesit la Sabin ca nu vroia chip sa bage manutele acolo cum as fi vrut eu ci doar sa se joace.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

LA MULTI ANI TEO SI PUIUTILOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR IN ULTIMUL TIMP !!!

Venim si noi in Bucuresti in perioada 8-28 aprilie. O sa stam la ai mei, la intersectia Iancului cu Pantelimon si o sa iesim in National la plimbare. Mai merge cineva in parcul asta ? Poate ne intalnim.
Problema e ca nu o sa am internet, dar poate reusim sa aranjam ceva inainte, sa schimbam nr. de tel., etc.

As vrea sa merg cu copiii la teatrul de papusi si la circ si nu stiu daca o sa reziste Iorgos. A mai fost cineva cu copil asa mic si cum s-a comportat ? Nepotelul meu a fost la circ cand avea 11 luni si a stat nemiscat pana la sfarsit, desi altfel nu statea locului.

Randunoiul meu se trezeste de fiecare data cand se trezesc copiii noaptea. Si daca nu se trezeste el, il trezesc eu si se duce la ei. Si cand alaptam, el se trezea si aducea copilul la mine sa manance. Eu cand ma trezesc nu pot sa ma ridic imediat din pat pt ca ametesc si parca mi se face si rau de la stomac. Probabil ca imi scade tensiunea.
Daca eu pot sa dorm noaptea, desi nu vreau sa-l trezesc, el aude ca respir altfel, nu ca atunci cand dorm si se trezeste si ma intreba ce am.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ralucaspm eu stau relativ aproape de National, ce fain ar fi sa va vedem, poate ne intalnim in perioada aia cu copii in parc!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Gata , am terminat de curatat cartofii, sunt gata pregatiti de prajeala. Intre timp am calcat si doua camasi ale randunoiului si acum stau.Antonia doarme

De fapt , cred ca-mi fac o cafea ca n-am apucat sa beau.

Naty cred ca Antonia nu trage de bratara din simplu motiv ca nu i se pare interesanta,nu-i nimic nou. O poarta de cand avea 5 saptamani cand nu stia de capul ei si pt ea e ceva normal sa fie acolo, face parte din manuta.
In schimb, daca ii pun caciula in cap prin casa, trage de ea de e in stare sa se stranga de gat. Niciodata nu i-am pus tichie pe cap, nici macar dupa baie, dar am gasit una p-aici primita cu un costumas si-am vrut sa vad cum ii sta. E dulcica foc in ea, dar n-o suporta neam..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Hai ca am reusit sa ard cartofii . Iar ciorba in loc s-o incalzesc am dat-o in fiert a doua oara, mai avea putin si scadea un sfert

..offf...calculatorul asta..

Mergi la inceput

Si numai Cris e de vina ca m-am apucat sa ma uit la toate pozele Antoniei din urma sa vad daca are sau nu strabism....
Concluzia: habar n-am, cred ca o sa cer o parere avizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Luny, ti-am trimis PM cu nr de tel. al parintilor mei.
O sa am si mobil in tara, dar nu imi aduc aminte nr

Debea astept sa ne intalnim

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare salutare...am luat o pauza,am facut papica lui andru,am facut checuri si acum am bagat la cuptor 2 tavi cu aperitiv cu ciuperci...am timp sa-mi beau si eu cafeul...apoi cand se trezeste andru ii dau sa pape si o sa bag aspiratorul,sters praf..oeaccc

cucuiul andreiutzei...mai pt mine nici eu nu calc pijamale,lenjerie cateodata nu tot timpul dar pt andru calc absolut tot,iar sotului ii calc le pun si eu calcate in dulap si le gasesc rascolite ,vraiste...

andra pt untuletul papat
gecko f interesante postarile tale...la mine e OK
off kya sa treaca oboseala si sanziana mica cu dureri de dintusi...bai la mine daca plange andru ,se frichineste al meu sot se terzeste si intreaba 'ce are?'..de ce plange?si mai zice uneori'cred ca-l doare si pe el burtica'...

luny-
olga ma bucur ca sunteti bine
adriana ma bucur ca sunteti bine...chiar m-am gandit la tine si la nor'mea.. inca o data...uite ca era sa uit ca si eu vreau sa-i cumpar mulaj puiului meu ... inca o data ,o sa-l pun pe listuta ...trebuie sa-l achizitionez pana joi..

naty ..iti dau fierul de calcat..ca eu o sa calc mai pe seara...

fug sa vad ce-mi face aperitivul si apoi ma bag la facut o maioneza ...[pup
si mai bag cate un ochian p'aci

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput