Moldovence aspirante sau gravidute(10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

tatyana...imi pare rau ca tocmai acum sa intamplat si la CHISINAU rev lor, chiar acum cand treb sa facem si noi naveta...............ce sa facem, sa ne rugam sa se termine cu bine.......

sunt inchise vamile spre chisinau nu se poate trece..nici macar nu se poate iesi din tara...STATI CUMINTEI ACASA OAMENI BUNI..........

or trece ele si astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Bitza, nu te speria, ca operatia nu e grea, ti-am mai spus...
Pogonica, tatyana si any75, sper sa se rezolve cat mai repede cu chisinau. Oare nu se poate intra prin ucraina si apoi prin rep. moldova (se ocoleste un pic, dar interesati-va)...A, mi se pare ca pt ucraina tb viza de la consulatul din suceava. E o idee, interesati-va.
MVB, sper sa ne intalnim la odisee curand.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata fetele.
cam naspa situatia la chisinau. cert e ca nu se da voie sa se intre. colega mea de birou are dubla cetatenie si tb sa mearga la un sanatoriu sa faca un tratament si nu i s-a permis sa intre in tara ei. desi are dubla cetatenie, are buletin moldovenesc....nu i-a dat voie sa intre.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata fetelor.
va pup si numai bine.
eu nu am nimic de "raportat"...
curand vine perioada fertila si vom vedea dupa.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

fetelor care ati inceput procedura la chisinau.........va rog spunetimi si mie ce ati mai auzit de vama....

EU AM AUZIT NUMAI LUCRURI TRISTE CA URMARE A ACEASTEI REVOLUTII A LOR....SE VOR INCHIDE VAMILE SI SE VA INTRA DOAR PE BAZA DE VIZA DE LA AMBASADA...E ADEVARAT OARE?????????????

sunt atat de trsita si ma voi ruga bunului Dezeu si maicutii domnului sa nu se intample asta, ptr speranta noastra de a avea copii sunt doar dct de la chisinau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

deocamdata vamile sunt inchise....nu se stie daca se va intra pe baza de viza sau nu. oricum tb asteptat sa se mai limpezeasca apele la ei si apoi va orientati.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Amirash, eu simt ca pana la iarna sigur ajung la odisee Eu iti doresc sa ajungi la odisee mai devreme.
La mine trebuie sa se lipeasca burtile bine si de aceea o sa intarzii un pic

Citat:
citat din mesajul lui amir10

Bitza, nu te speria, ca operatia nu e grea, ti-am mai spus...
Pogonica, tatyana si any75, sper sa se rezolve cat mai repede cu chisinau. Oare nu se poate intra prin ucraina si apoi prin rep. moldova (se ocoleste un pic, dar interesati-va)...A, mi se pare ca pt ucraina tb viza de la consulatul din suceava. E o idee, interesati-va.
MVB, sper sa ne intalnim la odisee curand.
Va pup pe toate.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

tatiana, pogonici , nu va pierdeti speranta, sigur lucrurile isi vor reveni la normal in rep. Moldova, cine stie poate se schimba regimul si va fi chiar mai bine

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

....nu mai am lacrimi...de dimineata am cautat innebunita un dr bun in galati sa-mi faca un echo macar sa stiu cum stau cu endometru ca sapt viitoare imi vine ciclu si sa-i comunic doctorului..insa ca naiba toti sunt in concediu(din aia selectati de mine)....pana la urma m-am enervat si nu ma mai duc la nici un echo astept sa vad ce se mai intampla in Moldova....problema este ca i-am trimis de dim dr Mosin un mail la care nu mi-a raspuns, si nu-i sta in fire, ma gandesc ca nu mai au acces la internet ca asa a zis la tv...sunt sup sup sup....ca acuma sa ma sucesc pt bucuresti tb sa astept 3 luni pt o programare, tb sa o iau de la capat cu analizele,alti bani,alta distractie....o sa ma incapatanez sa merg tot la chisinau cu viza fara viza...innot peste prut...nu stiu, dar tb sa ajung acolo....

Mergi la inceput

sunt tristaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..de ce ni se intampla noua tocmai acuma..cand doream sa incepem naveta la chisinau?????????

oare asa vrea Dezeu si maicuta domnului?????..nu stiu...ma voi ruga, ma voi ruga sa fie bine si liniste atat in tara lor cat si a noastra, si sa fie bine.sa ne putem continua ceea ce neam propus.....

nu stiu imi pun singura miiiii de intrebari...de ce de ce acuma..si de ce noua??????

fetelor daca auziti ceva nouttai cu privire la vama chisinau, nu ezitati sa ne spuneti si noua..........va rugam din sufletttttttttt

Mergi la inceput