Moldovence aspirante sau gravidute(10)
Raspunsuri - Pagina 10
angel33 spune:
pogonici capul sus si lasa supararea. Gandeste-te cum ar fi fost daca erai acolo si incepeau problemele astea.
Indata vine Sf. Pasti, se linistesc apele si o sa fie bine. Si eu planuiesc ca sa ajung prin vara la Chisinau, asa ca am sa te stresez cu intrebarile, pentru ca tu o sa fii cu burtica pana atunci.
Ai nevoie de liniste in suflet si in jurul tau.
Doamne ajuta la fiecare dupa nevoie,
Angel
Delphinas spune:
fetelor incercati sa va linistiti...supararea nu este prietena noastra cea mai buna si nu rezolvam nimic cu supararea.
asa a fost sa fie la ei. am vb ieri cu un moldovean si mi-a zis ca vama de la leuseni, iasi este inchisa.
am vazut dimineata la stiri ca, comunistii s-au bucurat cam degeaba, ca nu au obtinut 50%+1 din voturi si nu vor conduce singuri.
voronin asta mi-a lasat un gust amar rau de tot prin declaratia lui legata de tara noastra. in fine, nu vreau sa intru in politica.
o zi senina sa aveti cu mult soare
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
vanessa80 spune:
Buna fetelor! Vreau si eu in lista aspirantelor: Vanessa80, 29 ani, Iasi. Incercam de vreo 2,5 ani sa facem un bb si nik. Am incercat si 3 inseminari...ne chinuim cu oligoastenospermie ( 2,5 mil spermatozoizi/ ml) si sotul are anticorpi antispermatozoizi. Acum ne gandim la FIV, dar nu ne prea permitem. Bine ar fi sa reusim sa gasim un medic, care sa ne ajute sa crestem nr de . A fost sotul la urologi si la 3 endocrinologi, dar nu se baga...Ne-ar trebui un androlog bun, dar nu este in Iasi.( din pacate) Dar eu ma incapatanez sa sper la un bb.
pogonici1977 spune:
as vrea sa cred ca ceea ce se intampla la chisinau e doar de moment si nu va fu cu urmari si ptr noi cu privire la vama.....dar ma tem ca nu fa vi asa de usor, INTRUCAT COMUNISTII SUNT MULT MAI DURI DECAT NEAM IMAGINAT....credetima ca e un stres ptr mine tot cea ce se intampla acolo, sufar alaturi de ei..am inceput sa am si cosmaruri din acest motiv, am visat asta noapte ca am ajuns la dct la chisinau.....ce ma bucurammmm....
dar nu cred in vise, ca astae vin de la cel rau....
Delphinas spune:
azi prin vama leuseni s-a trecut abia dupa pranz fara probleme.
vanessa bine ai venit. si sotul meu a avut oligospermie...dar la noi se pare ca a fost de vina varicocelul.
acum asteptam luna mai sa repetam spermograma sa vedem un rezultat cat mai real.
maine am programare la dna dr avatajitei. sincer va spun ca am emotii. nu stiu de ce. deja am niste intepaturi prin burta de parca ar fi pista de avioane
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
taty_ana spune:
eu azi mi-am facut 2 programari la buc, una la dr marinescu,giulesti,cealalta la dr dracea,gynera....pb e ca abia in iunie respectiv iulie au avut loc...trebuie sa am ceva de rezerva in caz ca nu mai pot ajunge la chisinau....azi dr mosin mi-a raspuns la mail, mi-a spus ca-i pare rau ca s-a intamplat asa,abia dim au avut acces la net,mi-a spus sa iau ac in continuare, sa fac un echo si sa-i spun dim endometrului....cam atat...orcum am o stare depresiva si nu stiu cum sa ies din ea...va pup fetele
pogonici1977 spune:
taty..........capul sus, nu te lasa asa de usor invinsa, eu simt ca Dzeu nu ne va lasa si vom reusi sa trecem prin acesata perioada destul de grea si stresanta, si continuii sa cred ca norul cel negru de la chisinau va trece, si se vor limpezi lucrurile, mai greu dar vor trece................
nici nu vreau sa cred ca lucrurile nu se vor aseza inapoi.....
ellenii spune:
aici la voi! Ma primiti si pe mine? Eu mai arunc cate un ochi pe aici de ceva timp, dar am fost cam lenesa sa si scriu.
Am 28 de ani, locuiesc in Bacaua si m-am nascut in Iasi, din parinti bucovineni! Si eu vreau macar un bebe. Am pierdut o sarcina in iulie 2008 si din ianuarie incercam din nou, cu o mica pauza acum...
Va pup!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
pogonici1977 spune:
fetelor...suntem pe pagina 2.........noutatii nimiccccc
eu maine merg la monitorizare de ziua 15 si mai fac si alte analize..va spun si voua..............
va pup pe toate si
Delphinas spune:
dupa cum v-am spus zilele trecute, azi am avut programare la dna dr avatajitei de la iasi. am vesti bune si rele, noutati dar din pacate nu pot vb acum. ma doare prea tare perderea micutei Emma, un inger am cerului
o sa revin cu vestile...oricum azi a fost o zi decisiva pt mine.
poze, Just Me
ambitioasa