Moldovence aspirante sau gravidute(10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

spor la activitati administrativeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pogonici multumim de urari. si tie la fel.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

neatza fetele...va invit la o pauza de pentru cine s-a apucat de curatenie...eu n-am nici un chef...am o leneeee...
pogo in legatura cu chisinaul e cam dificil cu viza, trebuie sa ai invitatie din moldova eliberata de biroul de emigratii in cadrul ministerului de interne moldova dupa care cu aceasta invitatie(daca ti-o da)si cu celelalte acte te duci la consulatul ambasadei din bucuresti si astepti 5 zile sa-ti dea viza....e greu....puptoate fetele si spor la treaba

Mergi la inceput

inceput de drum nou...

mentionez ca eu am un dct aici la piatra unde merg( e o cunostiinta buna a sotului, deci e gratis la noi , monitorizari, analize, tot) , ptr monitorizari si cam atat......azi dim am mers la dct ptr monitoriz de ziua 15, si iam pov si lui prin ce am trecut, ok, a avut un soc cei drept cand a auzit ca am luat tratam hormonal fara investigatiii, analize...primul pas pot spune ca lam inceput, mia scos o lista cu toate analize ce le am de facut atat eu cat si sotul, deja la mine ovulatie sa decalat din cauza hormonalelelor , e in ziua 19-23 de Cm si nu in ziua 14 ca la toti oamnenii normalii..am facut deja azi analiza de ziua 15, vineri voi merge la analiza de ziua 21, iar dupa pasti voi face un HSG, si restul de analize....POT SPUNE CA PRIMI PASI AM INCEPUT SAI FAC .....pasi care sunt ff importanti ptr mine, ptr a sti si eu ce am sau nu am..

deci vedeti cum a randuit Dzeu si cu mine...pot spune ca mam linistit, si chiar tind sa cred ca voi descoperi undei buba, daca este sau nu,...iar in cazul in care ceva nui in ordine atunci vom cauta sa mergem mai departe...eventual voi trece prutul inot si tot voi ajunge la chisinau.....
.

dezeu e mare si va avea grija de fiecare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Delphinas, imi pare rau ca esti suparici. Si eu am fost vineri suparata, mi-a iesit testul negativ, iar azi cu precizie de ore declar ziua 1... Si ieri a fost si ziua mea, am 34 ani acum...
Dar lasa ca va fi bine pt toata lumea, ai sa vezi.
Pogonici, hai ca m-ai bulversat total, vezi ca ti-am scris si subiectul FIV. De ce faci analize de ziua 15 si 21, ca scrie la carte asa? Analizele de ziua 15 inseamna analizele din ziua ovulatiei, daca nu ovulezi, nu au semnificatie clinica.
Analizele de ziua 21, adica progesteronul ar trebui sa fie facute la o saptamana de la ovulatie, cand progesteronul are descarcare maxima in sange. In cazul tau, analizele de ziua 15 le faci in ziua 19-20, iar cele de ziua 21 in ziua 26 - 27. Ciclul tau e regulat sau macar iti vine la 2 saptamani de la ovulatie? Un ciclu cu faza luteala mai mare de 2 saptamani este fara ovulatie.

Uite, ia si de documenteaza, ca sa nu cheltui aiurea bani pe analize. Oricum eu te sfatuiesc sa nu te zbati prea mult cu analizele de aici, ca le poti face mai ieftin la clinica din chisinau si au si ei mai bine la ce se raporta.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=633

Eu chiar propun un topic FIV Chisinau si unul Inseminare Iasi, ca mult mai la obiect ar fi. Cine se pricepe sa deschida topic, poate una din fetele cu naveta la chisinau sa fie autoare.
Va pup pe toate. Aveti rabdare cu Chisinau ca se rezolva sigur.

Mergi la inceput

joi am fost cea mai suparata, vineri a fost ziua cruciala in care am ales ce voi face de acum in colo la capitolul musai vreau un copil
joi s-a implinit un an de cand mazarica mea iubita s-a oprit din evolutie si am devenit pt a 3 oara, mamica de ingeras. a fost o zi aiurea, cu multe amintiri ce mi-au invatat mintea si sulfetul.
vineri cu furnici in stomac mi-am pregatit dosarelul cu analize caci la ora 16 aveam intalnire cu dna dr avatajitei de la iasi. dnei vine la clinica particulara de la mine din oras. nu stiam cum va fi, mi-am notat intrebarile ce tb adresate.
intr-un final am intrat la dnei, chiar nu am asteptat mult, s-a respectat programarea. mai mult am vrut sa merg sa ma vada si un alt dr sa imi confirme sau sa-mi infirme niiste chestii spuse de o alta dr la care fusesem la aceeasi clinica. la prima vedere este o persoana foarte sociabila, comunicativa, nu ai timp sa intrebi tu, caci intrebarile ei curg si curg.
mi-a completat fisa cu datele ce o interesau pe ea si apoi m-a poftit pe masa, vestita masa de consultatie. pt prima data in viata mea nu mi-a mai fost sila sa urc pe ea. pt prima data m-am urcat cu incredere si chiar fericita. aveam sa aflu ca am rana pe col....si infectie fara sa intrebe daca vreau sau nu, a recoltat dnei si a trimis la laborator sa vedem ce e. a zis ca am cervicita, explicat in termeni pe intelesul omului de rand, nu in termeni stiintifico-medicali. si tot pt prima data nu am simtit durere fizica la o simpla recoltare din col. in ianuarie 2008 cand am facut un papanicolau am zis ca foreaza fantani tantea aia la mine inauntru. acum abia am simtit. ea face absolut toata treaba, nu asistenta.
am coborat de pe masa minunata si m-am asezat la eco. ovarul drept...polichistic, mi-a aratat infectie la eco, mi-a aratat uterul, care stupoare....nu mai e in forma de inima cum mi-a zis cealalta. sau si-a revenit intre timp putin probabil. oravul stang....curat ca buna ziua. unde or fi chisturile multe multe ce le vazuse cealalta dr. asistenta a observat ca am ramas uimita, e aceeasi asisitenta ca si la dr cealalta.
am cerut sa mi se arate tot, va vad si eu. si mi-a aratat orice, imi explica. ma simteam de parca l-as fi prins pe Dumnezeu la pieptul meu. eram tare bucuroasa. endometru mic si asta din cauza AC. mi-a dat tratament sa fac pt infectie. mi-a confirmat ceea ce imi spusese medicul urolog ce l-a operat pe sot si mi-a infirmat tampeniile spuse de cealalta dr.
acum pe 24 voi merge la control la ei.
am zis ca vineri a fost o zi cruciala pt mine: am decis care imi va fi dr cu care voi merge mai departe: dnei ei este fara discutie
mi-a sugerat pe un ton foarte cald sa dau din burta jos...sa functioneze ovarele mai bine. nu m-a speriat cu absolut nimic. mi-a zis ca pt orice mi-a gasit existat tratament. m-a intrebat cum e sotul, spermograma...intr-un cuvant:sunt foarte multumita de ea.
cealalata dr nici macar nu m-a urcat pe masa, doar eco si atat.
sincer eu v-o recomand. e o persoana foarte calda si primitoare, si cel mai important pe mine una nu m-a lasat sa plec cu capul plin de semne de intrebare. mi-a raspuns la orice, m-a intrebat si ea pe langa.
gata ca am scris un papirus....seara buna va doresc

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

amir....cu topicul fiv la chisinau momentan nu cred ca are rost...cine era pe drumul asta s-a oprit si sincer nu cred ca lucrurile vor sta chiar roz in chisinau vreo cateva luni...ideea este ca totul este instabil la ei si nu ma pot apuca de stimulare si apoi sa nu pot intra la ei in tara...sa stau cu burta umflata de foliculi...sau eventual sa nu pot ajunge pt ET...e fff riscant....eu am intors situatia pe toate fetele si m-am hotarat pt bucuresti mai departe...sa vedem daca imi accepta investigatiile facute la chisinau...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

AMIR LA MULTI ANI! CU INTARZIERE DAR CHIAR NU AM STIUT.
SA ITI DEA DD SANATATE MULTA SI IMPLINIRE SUFLETEASCA,
IAR EU ITI MULTUMESC IN MOD DEOSEBIT PENTRU CA NE IMPARTASESTI CU DRAG DIN CUNOSTINTELE TALE MEDICALE.
TE PUP, CU DRAG.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

amir...iti multumesc de sfaturi, pe mine nu ma costa analizele..de asta le fac acuma........daca voi constata intradevar si luna urm ca ovulatia mea e alta decat in zilele de 14-16 a cm, atunci voi vb cu dct sami zica excat cand treb sa fac din nou analizele.......dupa pasti fac toate analizele si voi merge la monitorizare din 2 in 2 zile incepand din ziua 15 pana cand vom vedea care e perioada mea de ovulatie, si at eventual vom repeta analizele hormonale

cat despre topicul cu FIV chisinau, eu lam deschis acum o luna, dar nu am avut amatori..deci e undeva in umbra

Mergi la inceput

La Multi Ani Floricele si Floricei!

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput