Moldovence aspirante sau gravidute(10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Bitza, laparoscopie nu se face la omini. Te duci la ctrl la omini la dr. dumistrascu sau mihaila sau la cine vrei tu (iti spuneam de dr. socolov) si spui ca prof O te suspecteaza de endometrioza. Fa si analiza CA 125 (e marker tumoral, se face oricand). Apoi te interneaza si in maxim 2 zile iti da drumul acasa.
Nu te speria, pogonici ti-a spus ca nu e asa dificil.
MVB, imi pare rau pt pierderea ta. Mergi la ce dr vrei tu, sa ii povestesti ce ai patit. Cauta un dr care sa profeseze si la Cuza Voda, ca au sectie specializata foarte bine in neonatologie si au mare grija de bebe. Sugestii: dr. Tarnovanu (lucreaza cu prof. O), dr. Aursulesei (are cabinet in tatarasi), dr. grigore (cabinet langa biblioteca umf).
Delphinas, imi pare rau ca esti suparici... Macar tu ai ramas insarcinata, gandeste-te la asta, ca daca s-a putut o data, va fi si a doua oara, si inca cu noroc. Bucura-te pt celelalte burtici, ca iti va face bine, chiar daca ti se pare nedrept.
CA 125 este marker tumoral, se fac din analiza serului, in orice zi.
valori crescute ar putea indica prezenta endometriozei. Si eu am zis ca il fac, dar am tot amanat cu alte probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

a facut cineva aceasta analiza??? ca idee la pret ma intereseaza.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Amiras eu am fost la dr Aursulesei Dragos, pana la 28 de saptamani. Dupa aceasta data nu am mai putut sa vin in Iasi, pt ca ma durea tare burta si am hotarat sa raman aici in BT. Crancena si nechibzuita decizie
Mi s-a parut un dr OK Aursulesei, dar nu prea imi placea ecograful lui...era unul mic si cam vechi. Fireste ca el stia ce anume sa urmareasca.
Acu am decis sa ne mutam in Iasi...cand voi avea 5, 6 luni, inchiriem o garsoniera si stam pana vine BB.
Eu voi fi in concediu medical, iar sotul poate va obtine o detasare de cateva luni.
oricum, e stabilit ca ne vom muta in Iasi.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Delphinas, eu am facut aceasta analiza acum 2 ani, cand m-am operat la cluj. Iti ia sange ca la orice analiza si stiu ca dimineata mi-au recoltata si dupa masa am luat rezultatul.Din cate tin minte nu era f scumpa, parca pana in 50 ron, sper sa nu se fi scumpit intre timp.Mie mi-a explicat dr Toma de la omini, ca daca valoarea e mai mare de 35 nu e bine...la mine era 75. Dr. o nu mi a zis sa fac aceasta analiza, dar eu o voi face pt siguranta mea, adica...la mine se stie deja ce am, dar vreau de data asta sa fac lucrurile ca la carte. Pupici

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor, cum va simtiti azi, ne strangem la o ?

Mergi la inceput

bitza prezent la
eu cu rusii invadatori ma lupt. tu?

poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Delphinas, eu ma rog sa-mi vina mai repede rusii ca sa ma pot duce la celioscopie sa scap odata. Mor de frica, da asta e. Sper din tot sufletul sa nu pice exact de Paste, ca iti dai seama ca nu-l pot suna pe dr ca sa ma programeze si voi fi nevoita sa mai aman 1 luna.

Mergi la inceput

la mine a picat super nasol acum sa fac FSH si uite asa mai astept o luna pana sa il fac, caci initial toantele alea mi-au taxat alta analiza.

poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

sper sa va placa. auditie placuta
www.trilulilu.ro/Delphinas/148110497b7dc6" target="_blank">Oglinda clipelor

poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

cand sa plec la chisinau sa vedem daca incepem fiv-ul hop si revolutia....ce sa fac acuma???ca nu ma pot duce acolo nici nu stiu daca ma lasa sa trec la vama si chiar daca m-ar lasa am inteles ca drumul catre chisinau e inchis...off mai fetelor cat trebuie sa induram si sa ne perpelim noi....va pup

Mergi la inceput