Moldovence aspirante sau gravidute(10)
Raspunsuri - Pagina 4
sophie76 spune:
Delphinas, schema cu clomifen e cam asa, din cite imi amintesc eu: din ziua 5 pina in ziua 9 clomifen doza prescrisa de doctor, din ziua a 10 se merge la ecografie si se urmaresc foliculii, cind folicul dominant ajunge la 20 mm se face pregnyl si teoretic in intervalul de pina la 36 ore de la pregnyl are loc ovulatia atunci tb sa , dupa 1-2 zile de la ovulatie se ia utrogestan/duphaston 10 zile .Multa bafta!!
Asa cum am mai spus clomifenul subtiaza endometrul, daca crezi ca ai pb cu endometrul poti pune un patch cu estrogen; eu nu am avut nici un fel de efect advers de la clomifen, cit despre utrogestan/duphaston dupa 1-2 zile cind am oprit administrarea lui mi-a venit menstruatia , tie iti doresc sa nu ti vina vreo 9 luni
Dynomo77, sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos!!!!
amir10 pentru opiniile tale documentate, tin pumnii sa primesti cadoul dorit de ziua ta, si sunt siguara ca asa va fi cu asa gigei destoinici si foliculi grasuni, ai sa faci un grasunel sau grasunica de toata frumusetea
pogonici multa bafta la analize !!!
sophie
bitza20 spune:
Buna fetelor, sunt noua pe acest forum care m-a captat din prima. Sunt din Suceava, am 27 ani si tare mai astept si eu cele 2 liniute. Cat de curand trebuie sa merg la Iasi sa fac o operatie, celioscopie cu dr Onofriescu, la Cuza Voda, imi poate da cineva detalii despre acest spital si despre doctor? Nici macar nu stiu unde e spitalul, sunt cam ingrozita de operatie, deoarece am mai trecut printr-o asemenea experienta(ce e drept operatie clasica). Acum eu iau Duphaston, este a 3 a luna de cand iau si am si eu aceleasi simptome, ma dor sanii, simt ca ma enervez f repede,etc.Va pup si astept vesti de la voi
pogonici1977 spune:
BITZA..citeste cap moldovence aspirante din decembrie, nu stiu cam ce cap ar fi, ptr este scris acolo detaliat cum ma operat pe mine onofriescu in decembrie de celioscopie....reusita a fost op, nu am ce zice
cauta in arhiva si vei gasi amanunte, e un dct bun ptr celioscopie, detalii iti vom mai spune ulterior
dupa pasti voi merge la chisinau...abia astept
arinaa spune:
buna seara dragelor,am revenit ....sper ca nu ati uitat de mine.Mama se simte mai binisor dar e grea tare recuperarea....a fost criminala saptamana care tocmai ce a trecut.
bitza20 bine ai venit printre noi sper sa ne dai vesti bune in curand,despre dr.onofriescu nu iti pot da eu detalii dar cum ti-a zis pogonici cauta in capitolul din decembrie ca sa-ti faci o idee.
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
happymum spune:
arina pt mami tau si recuperare rapida si usoara.
ai grija de ea sa stea cuminte... cateva luni bune.
tu cum esti?
sa ai grija si de tine.
sanatate multa.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
amir10 spune:
Sophie76, esti o dulcica. Iti multumesc pentru urari si daca va fi nevoie, apelez la tine pentru pregnyl. Tine-ne la curent cu inseminarea, iti doresc multa bafta. Parca tot cu puregon faci inseminare, nu?
Pogonici e ocupata, ma gandeam eu ca de asta scrii mai putin, de asta te-am tachinat. Las ca e bine sa simti ca faci ceva, lupti cu problemele tale, nu astepti minuni. Bravo pogonici, sa fie cu bafta drumurile la chisinau.
bitza, Sp. Cuza Voda este pe str. Cuza Voda, logic, nu?
Ca punct de referinta, este aproape de Teatrul National, mergi tot inainte de la Teatru pe linia de tramvai spre Tg. cucu.
Ominiclinic, unde mai lucreaza prof. o, este in spatele tribunalului.
Pt celioscopie, iti tb adeverinta de la servici ca esti asigurata si trimitere de la medicul de familie, ca sa te poata interna in spital (te tine maxim 2/3 zile).
Eu nu am facut celioscopie, dar din cate stiu nu este foarte complicat. Se face mai ales in primele zile ale ciclului, dupa menstruatie, prin zilele 5-7 pt a vizualiza starea ovarelor, trompelor si uterului sau dupa ovulatie pentru vizualizarea corpului galben. Vezi ca este subiect laparoscopie, citeste acolo si te vei informa mai bine.
Dupa anestezie generala, dr. introduce printr-o gaurice facuta sub buricel un tubulet care in capat un senzor optic si se vizualizeaza starea organelor genitale, dupa ce in prealabil a fost introdus un gaz pentru distensia abdomenului. Daca este nevoie (focare de endometrioza, trompe obturate, alte probleme) se intervine chirurgical pentru reconstructie sau inlaturare. Multa bafta.
P.S. Daca ai nelamuriri, intreaba-l pe prof, el e foarte ocupat si nu o sa stea sa iti explice ce si cum, asa ca mai bine sari tu cu intrebari. indicat ar fi sa ii dai ceva pt operatie, se da cam 150/200 euro la dr., 50 la anestezist, 50 ron la asistenta, mai vezi tu...
bitza20 spune:
Fetelor, va multumesc foarte mult pentru detalii, chiar sunt foarte speriata de aceasta operatie. Fiind noua pe acest forum, spre sa gasesc arhiva din decembrie, mai butonez eu pe aici Va doresc o zi frumoasa tuturor
Delphinas spune:
neata..va poftesc la sau ceiuc ce vrea fiecare.
sophie mie de pregnil nu mi-a zis nimic...incerc asa, poate merge, daca nu...voi mai vedea.
arina recuperare usoara mamei tale.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
Delphinas spune:
bitza bine ai venit printre noi. scrie si tu repede 12 mesaje sa scapi de moderate sa iti apara mesajele in timp real. sa nu iti fie teama, tb sa ai incredere in dr.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
happymum spune:
bitza si de la mine si bine ai venit printre moldovence.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea