Moldovence aspirante sau gravidute(10)
Raspunsuri - Pagina 3
oanka80 spune:
[blue]happymum[blue]vreau sa vad pozicile cu clopotele si nu stiu unde la gasesc. m-am uitat la album dar sunt poze personale
"cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon
pogonici1977 spune:
delphi...mieclomifenul ma cam dat peste cap..am avut ceva reactiia diverse din ceea ef scria pe prospect...mai mult decat atat, mai subtiat endometrul atat de mult incat in ziua 14 il aveam 6 ceea ce era ffff putin, si nui bine.....
dar poate la tine va fi cu ochosori..a uitat, din cauza clomifenulul mie mia intarziat CM cam 35 zile.....-----deci la mine sia facut de cap rau de toto in sens negativ...si luna asta am mai tras ponoaslee de la el..mia intariziat 5 zile..ca eu avea CM ceas de 27-28 zile max
happymum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 [blue]happymum[blue]vreau sa vad pozicile cu clopotele si nu stiu unde la gasesc. m-am uitat la album dar sunt poze personale "cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon |
oanka draga, uite aici sa dai click si le vezi.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
amir10 spune:
Pogonici, nu o bulversa pe delphinas.
E mai putin probabil ca tulburarile tale menstruale sa fi aparut de la clomifen decat de la progesteron (el e vinovat de obicei de tulburarile menstruale) sau un istoric medical de ovar polichistic sau PCOS (sindrom ovar polichistic). Clomifen neadministrat adecvat si sub monitorizare ecografica poate provoca hiperstimulare si producere de chisturi ovariene (de obicei de natura hematica), a caror aparitie pot intarzia apartitia menstruatiei, dar cu tratament dispar in scurt timp.
Nu se administreaza clomifen mai mult de 3 cicluri consecutive.
Delphinas spune:
neata dragele mele...poftiti la , ciocolata calda sau ceiuc dupa gustul fiecareia.
va rog nu va certati ca ma bulverseaza careva.
v-am zis ca mi-a dat un fel de schema.
eu cu dozarile hormonale m-am prezentat la dr ginec. bineinteles ca am facut si fantasticile teste de ovulatie, care au fost mai mult sau mai putin concludente pt mine.
si dr a decis asa: ea a vrut 3 luni, eu am zis ca mai mult de o luna nu pot lua, AC, respectiv milligest. dupa ce vine CM din a 5 zi de CM sa iau clomifen, 2/zi, timp de 5 zile, apoi... scuze ca nu mai retin din ce zi, sa iau utrogestan, tot 2/zi dar iar nu mai tin minte cate zile. dar am reteta scrisa acasa. si daca nu iese si nu iese...renunt si faca-se voia Domnului. dar in acest timp tb sa repete si sotu spermograma sa vedem cum stam si acolo. si mi-a spus clar dr ca sa punem accent pe morfologie si mobilitate,caci sunt multe cazuri in care au ramas si cu un nr mai mic de
va doresc o zi buna.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
Delphinas spune:
nu mai scrie nimeni la noi? v-ati suparat toate?
sper ca nu.
o zi buna ma doresc.
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
happymum spune:
de ce sa se supere?
mi-a scapat ceva?
hei, fetelor... suntem aici sa ne sustinem si sa ne ajutam.
cearta e interzisa!
delphinas
fetelor, ce faceti? va testati cumva? hai cu testul... hai cu testul...
eu mai am pana sa vin cu testul, dar vin sigur , asa mi-am pus in cap....
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
amir10 spune:
Pai eu nu m-am suparat, pogonici a pus botic... Dar scrie la cap. FIV iasi si ne spune acolo ce mai face...
Nu mai am asa noutati sa scriu, astept sa vad ce iese luna asta de la stimularea cu puregon. Daca nu iese nik, mai fac niste analize in ziua 2, (culmea, eu pe astea nu le-am facut niciodata cum trebuie) si iar cu stimulare puregon (deja strang bani, sotul meu avea vise sa fac nu stiu ce teresa in curte, cu sant, figuri... i le-am spulberat fara drept de apel...dar a aprobat in tacere ).
Pe 11 aprilie e ziua Z, iar ziua mea pica pe 10...sa vad poate primesc cadou un mic iepuras (eu as vreo o iepurita, dar mai conteaza, sanatos sa fie, numai sa fie odata!!!).
Iaca va pup si va tin la curent.
Delphinas spune:
eu am zis asa intr-o doara "sper ca nu sunteti suparate", dar vad ce cineva a pus "buzica" cum fac kupii mici cand se pregatesc sa planga.
pogonici nu tb sa fii suparata. aici ne dam sfaturi, aflam informatii despre medici, care si la cine merge, ce scheme de tratament a primit, dar nu e o regula ca toate avem aceeasi "boala" sau ca tratamentul urmat de una dintre noi e bun si pt altcineva.
cu toatele ne dorim un copil sau al 2 unde e cazul, dar tb sa avem rabdare. sa mai treaca supararile.
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
pogonici1977 spune:
...asta inseamna ca nu sunt suparata....
am primit raspuns de la dct moshin de la chisinau, si am asteapta, dar eu vreau sa ii mai fac spermograma sotului si poi fuga la el
mai vb ca am trebusoaraaaaaaaaaaa