Moldovence aspirante sau gravidute(10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

arinaa insanatosire grabnica mamei tale si mult curaj si tie , stiu ce inseamna s atreci prin astfel de clipe si stiu ca iti trebuie mult curaj pt tine si pt cei dragi.
bitza20 ,bine ai venit printre noi,sper sa te putem ajuta!Si eu am facut laparoscopie in nov 2006, e o interventie destul de usoara fata de operatia clasica, in 2-3 zile maxim te poti externa, eu nu am facut-o cu dr Onofriescu dar am auzit lucruri bune despre el, stiu si ca e f ocupat si solicitat.
delphinas, eu sincer nu am facut nici o schema de stimulare inclusiv cu clomifen la care sa nu tb sa iau pregnylul, sper sa nu spun prostii, dar pregnylul ajuta la spargerea foliculilor ,practic induc ovulatia si avind in vedere ca hiperstimulezi nitel ovarele si faci mai multi foliculi, risti ca acestia sa se transforme in chisturi daca nu se sparg, am vazut ca este topic special pt stimularea cu clomifen, vezi ce mai zic fetele de acolo, daca se stimuleaza dar fara pregnyl.
amir10 , da si eu fac stimulare cu puregon, cred ca cei de la Omini numai cu Puregon fac stimulare datorita faptului ca puregonul e cu pen si se poate ajusta usor doza din 25 in 25 ui, probabil cind se va introduce gonal cu pen si in Romania il vor folosi si ei mai des!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Multumesc frumos fetelor de primirea calduroasa si de suportul pe care mi-l dati. Am fost si eu la Ominiclinic de cateva ori la dr. Toma. Sincer imi place tare mult acolo deoarece e aerisit, nu sunt suprapuse programarile, dr sta de vorba cu tine, iti explica. Am renuntat sa merg acolo si am ales sa merg la dr. Onofriecu deoarece auzisem tare multe lucruri bune despre acest medic si chiar vroiam un dr bun, care sa stie "cu ce se mananca endometrioza", sa imi cunoasca cazul si sa ma duca la bun sfarsit, adica sa nasc cu el, indiferent de cate ore stau la usa lui sau cat de mult ma rog de asistenta sa-mi faca programare la el. Despre dr Toma nu auzisem nimic, nu stiu cum este si nici nu aveam la cine sa cer referinte despre ea. Imi puteti voi spune ce medic este mai bun pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

cat despre mine ce pot sa va zic, am inceput sa imi fac dosarul de analize, ptr inceput analizeele din ziua 4 mi leam facut, vopi continua cu spermogarma sotului, si eu voi face saptamana viitoare un PAPANICOLAU...am putine emotii, dar nu f mari, ptr mie PAP mi la facut si inainte de celioscopie in decembrie, si a fost ok, dar eu stiinduma cat sunt de sensibila, iau cam la 3-4 luni in timpului menstruatiei cate 6 o1ovul de cervucid/ seara timp de 6 zile, si mereu repet acest tratamnet, fac acest lucru pentru a preveni orice infectie.....este ff eficient la mine...dupa pasti noi neam hotarat sa mergem ptr un prim consult la chisinau, este un dct renumit acolo, iam trimis un email, si mai raspuns sa ne asteapta....am ceva emotii sa vedem cum va pune problema.....

se pare ca nu avem alta solutie, ptr am trecut prin prea multe aici in tara, am schibat multi dct timp de aproape 3 ani iar rezultatul zero, iar noi 2 oricum nu sunt suntem ok, avem ceva probleme..ce sai facem asa nea lasat Dzeu.....dar dupa cum spuneau fetele, minunile pot fi realizate si prin mana doctorului si cu multa rugaciune ni se vor implini si noua dorintele......

dupa cum spuneau si alte efte dct Onofri e un dct buna, dar totuis am cateva retineri, mie mia facut niste greseli enorme,CATATROFALE PUTEAU FI, ma stimulat de 2 ori,fara sa fac analize deloc, cu un HSG naspa de tot, respectiv aveam hidrosalpinx, aderente, clamdya, o spermograma proasta, fara monitorizari drept pentru acre am facut si hiperstimulare.....deci mare atentie..nu stiu ce asteptati de la acest dct, dar inainte de a face mai multe analizati va mai bine corpul, mergeti cu lectia invatata caci el nu va zice mai nimic, puneti voi intrebari....si studioati ffff bine acesta infertilittae in ce costa....va zic din experienta..am pierdut timpul si uite am ajuns..nicaeri..

dar am invatat multe, mai bine zis din greselile dct facand experineta pe corpul si banii mei, am invatat ce este INFERTILITATEA....poate sunt un pic revolatata acum si de aceea vorbesc asa, dar am tras f multe di cauza lui ONOFRI si imi pare rau, ....tot timpul iam dat in plus bani...oare nu era multumit de cat ii dadeam?? nu stiu ce sa mai zic....dar de ce ma lasat sa ma chinui atat??? nu exista raspuns,.....si continua calvarul..stiti ce mia zis, sa mai incercam o inseminare...BANUL E MAI IMPORTANTA DECAT REUSITA NOASTRA...asta e concluzia mea.....deci BITZA20....studiaza ff bine ce probl ai, cum se tratateaza si apoi sa fii de acord cu ceea ce iti da Onofri sa faci...nu executa imediat ce iti da el....asa cum am facut eu ca o proasta ce eram,.....dar mam desteptat......speram ca cu tine va proceda alfel...

anul asta voi fi si eu cu ajut maicutii domnului si sf
necatrie

eu am inceput programul adm de pasti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

pogonici cele mai multe dintre noi trecem prin asta la un moment dat. Am ajuns si eu la concluzia ca am stat cam mult sa astept sa se intample o minute si iata ca nu s-a intaplat, iar acum ma gandesc serios la fiv. Doctorul meu a facut tot ce a putut pentru mine, insa se pare ca problema mea o depaseste. Pe 6 aprilie fac laparo cu ea apoi imi va spune ce e de facut inainte de fiv, in cazul in care trebuie sa fac musai.
E strigator la cer faptul ca tre' sa dai extra la doctor, ca trebuie sa dai la asistente, etc. Daca e clinica si au tarif, nu dati mai mult de cat face. Voi va spetiti sa munciti si puneti bani deoparte si ei nu va trateaza cu mai mult respect. Eu am lucrat in sanatate si nu am primit nimic extra, motiv pentru care nu sunt dispusa sa dau. Am corespondat cu Onofriescu pe e-mail si a fost rezonabil, stia ca nu sunt in Ro si era mereu politicos. Vara trecuta am fost in Ro si l-am sunat si a vorbit ca un taran la tel. Dupa ce eu l-am auzit cum vorbeste la tel. am zis ca nici nu vreau sa-l cunosc in persoana nici daca vine sa ma consulte la domiciliu.
Aveti grija de voi si fiti pretentioase cand alegeti un medic, o clinica, un cabinet, platiti pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

buna fetelor,va multumesc pt sustinere...mama se simte mai bine,azi si-a scos prima tura de ate(mai are o tura).
eu astept sa-mi vina cm (sigur vine pt ca luna asta a fost cam pauza la"iubire"noroc ca al meu sot ma intelege si ma sustine)
BITZA20 eu la Ominiclinic am fost la dr.Dumitrascu, o dragutza,am auzit despre ea ca e pasionata de cazurile de infertilitate iar pt un prim consult am fost multumita ...dar sa vedem de acum incolo.Fina mea se duce la dr.Toma la ominiclinic (e insarcinata in 6 saptamani)si tot asta mi-a zis si ea ca e foarte multumita de doctorita si de faptul ca o trateaza cu interes.
Vreau vesti bune ....ca de alea rele m-am saturat

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata fetelor. va poftesc la , ciocolata calda sau ceiuc dupa preferinta.
pogonici imi pare rau pt experinta neplacuta cu dr O. important e ca nu tb sa te impotmolesti si sa te opresti la un singur dr. dr la care merg eu la vs ii spun orice, la ce dr mai merg, ce diagnotice mi s-au mai pus, orice ii spun, chit ca ii convine sau nu. azi o voi suna si ii voi spune de pregnyl. mereu m-am dus cu lectia invatata la dr. si mereu am studiat inainte de a lua vreun tratament. pana si ea este o fire destul de deschisa si mi-a zis ca atunci cand nu va mai tine de ea, ma va trimite mai departe. cand eram insarcinata cu mazarica chiar ma trimitea si la un alt dr la iasi sa ma vada ce e cu mine. dar intre timp imi venisere rezultatele la analize si gasisem cauza. si m-am oprit acolo.
sincer ii admir pe dr care recunosc ca atunci cand nu mai stiu ce si cum sa iti faca, sa te recomande la alt dr. nu am fost niciodata de princiupiu ii dau mai mult sa fii mai atent cu mine. ii dau mai mult daca vreau eu, daca simt eu, daca nu, atat meriti.
arina ma bucur mult pt mama ta. sa stii ca m-am interesat de dr toma, dar nu vine acolo la acea clinica. e o alta dr de la iasi, dna dr avatajitei. am cerut cateva informatii despre ea de la fetele din iasi de pe forum si am aflat pareri bune despre ea. imi voi face o programare si la ea. dar intai vreau sa repet si eu Papanicolau sa vedem ce si cum. ca mi-ai amintit de cervucid. si mie imi face tare bine. chiar o sa-mi mai cumpar sa mai pun acolo preventiv.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Vai fetelor......mi-ati dat niste vesti...sincer nici nu mai stiu ce sa fac si incotro sa ma indrept, nu stiu la care medic sa merg. Am capatat incredere in Onofriecu deoarece el a fost singurul care mi-a zis dupa un eco ca am edometrioza, la ceilalti la care am mai fost...toti imi dadeau acelasi raspuns...ca nu stiu sigur, ca trebuie sa vada....Intr-adevar, cand mergi la el nu prea te face sa te simti bine, si eu cum sunt mai emotiva si nu prea ma pricep la tratamente ....va dati seama ca m am lasat la mana lui.Cand intram in cabinet mi se punea un val peste creer si nu mai stiam nimic din ce am sa-l intreb, el bineinteles grabit sa vada cat mai multe....In ultimele 2 dati cand am fost la el, parca era putin schimbat, in sensul ca a stat mai mult de vb cu mine, s-a uitat peste analizele pe care mi le-a dat sa le fac, mi-a explicat, sa speram ca va fi bine pana la urma.Ma voi interesa mai mult despre tratamentele care mi le da si voi cere sa mi zica din timp pasii care vrea sa-i urmeze. Va multumesc mult de sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

bitza mergi la Onofriescu daca simti ca iti acorda atentia necesara. Unele persoane sunt foarte multumite de el si e posibil sa fii si tu in continuare. Asa cum un medicament nu se potriveste fiecarui pacient, asa si doctorul nu trateaza pe fiecare la fel de bine, pur si simplu poate nu se simt ok si nu pot comunica. Eu am fost la un medic recomandat si cand i-am vazut fata mi-am luat catrafusele si am zis la revedere.
Cand mergi la medic, mergi cu o lista pregatita cu tot ce vrei sa intrebi. Eu fac asta cand simt nevoia si nu s-a uitat nimeni urat la mine, plus ca vede ca te interesezi, esti informata si s-ar putea sa aiba chiar si mai mult respect.
Cu riscul de a ma repeta, va spun sa nu faceti compromisuri cand vine vorba de medici, mergeti pentru a doua parere si mergeti la cei care va acorda atentie. Platiti pentru asta!
Sa fiti sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata moldovence simpatice.
angel bine punctat.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Bitza, mergi la un dr. care crezi tu ca iti raspunde nevoilor tale. Endometrioza este o boala foarte insidioasa si destul de frecvent intalnita in cazuri de infertilitate. Diagnostic cu precizie se face doar laparoscopic, in rest se mai poate vedea la ecografie in anumite situatii (pozitionare pe ovare).
O analiza care sa mai dea informatii despre endometrioza este CA 125, un marker tumoral care se dozeaza din sange, daca este peste valorile normale, ar putea indica endometrioza.
Alte simptome care ar putea sugera endometrioza ar fi dureri foarte mari in timpul menstruatiei, flux abundent etc. Atentie - 30% din cazuri sunt asimptomatice.
Nu prea mai am timp de scris, bafta multa si documenteza-te de la cap. endometrioza mai mult.
Va pup pe toate si promit sa mai scriu un weekend.

Mergi la inceput