Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

adreutac crede ma nu esti o apartie.Eu am si dovezi ca de multe ori, eu mai mult plimb un carutz gol, caci bebe este in marsupiu sau wrap.

babyboy eu am din plastic razatoarea masii, cica OPC ul a retras de pe piata cele din sticla.of of ...nebunache sau nu ma doare mana, ca na citesc citesc dar nu conspectez bine de citesc.Am un terci in cap la cat citesc!Eu asa intelesesm ca tre sa fac cu cu morcovul, ca poate oxideaza si asta...mama lui de morcoveatza

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
cea mai tare leguma e carnea!

iar tata m-a invatat ca cea mai tare pasare... e .... porcul...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nikolici oare eu sunt de vina pt durerea ta de mana ???? Scuze mamico, dar eu iti ziceam sa o dai pe cea de sticla cand ii faceai cate 10 -20 ml nu cand ii dai mai mult. Te rog sa ma scuzi. Iti dau ok-ul sa bagi la blender Ai liber si la storcatorul de fructe

Am iesit si noi in parc si am profitat de vremea superba care a fost astazi . Din pacate nu am stat cat am fi dorit ca piciul s-a trezit cu foamea in gat si am luat-o spre casa usurel dar sigur....
Valentina e bine, nu a mai facut febra deloc de la pranz , are 37,1 acum. Maine iesim in Herastrau daca e frumos afara , la plimbarica Vine sau nu primavara asta ????

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigitte spune:

In nevremelnicia mea constat ca expunem ceea ce ne convine...

"Brigitte, am citit cu placere postul tau. Sau mai bine zis imi place cum ai abordat problema. Porumbul, care vine din Americi, btw, are veleitatile pe care le spui, orezul la fel, insa pentru cine? Pentru adult sau bebelus. Adica daca eu imi fac o portie de proteina-o friptura de vita-sa ii dau si lui fi-miu o halca ? Asta nu imi este clar din postul tau.Eu vorbeam strict de cerealele la bebe de 4-6 luni care de-abia incepe sa pape, nicidecum la toddler. Spuneam ca la toddler (dupa un an) sunt, oarecum, ok. Cu mentiunea ca nu se combina cu altceva.
Cat despre porumb, eu il consum cu placere. Eu adult. Orezul nu mai spun ce bun e pilaful."

draga mea, unde-ai vazut, din tot ceea ce-am scris eu...vre-o enumeratie legata de steakuri sau de halci?? vorbeam de proteine vegetale cum ca sunt mult mai "altfel" si de preferat decat proteina animala. La asemenea intrebari...ai vrea si raspunsuri?? a spus careva cumva sau ceva legat de steak la bebei de 4-6 luni???la felul cum pui tu problemele si maniera persuasiva pe care-o adopti ,flexibiliatea dialogului este nula...iar eu, sorry poate mi-s mai directa si nu-s nici f toleranta.Raspund cu mare placere oricarui gen de intrebare...depinde insa mult de substraturile ei si intrebari care n-aduc nici un afront circumvolutiunilor creerului meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Ada,vroiam si noi sa luam un marsupiu-rucsac gen Brevi Rocky.

pentru teo avem de la vaude Jolly comfort. Este rucsac, adica merge doar carat in spate, si este recomandat de la sase luni in sus, copilul trebuie sa poate sedea bine in fund.
Noi il folosim foarte mult. De fapt, daca tati e implicat in vreo iesire, numai asa se iese. Teo in rucsac, Radu in wrap...
Tati merge la cumparaturi deseori cu teo in carca si se misca fara probleme.
Teo sta foarte comod, si doarme acolo de n-are treaba. In plus nu se zbate, nu e nemultumit, si nu a cerut macar o singura data "vei joooos, vei jooooos" cum faca in carucior. Noi votam pentru!

Acuma, ce model... nu stiu. Trebuie sa fie comod, 12-15 kg copilul(si parca merge pana la 20 dar nu jur, ar trebui sa caut pe net prospect ceva) plus 4.2kg obiectul in sine nu-s de colo... Barete late, moi, centura in talie, cusaturi rezistente.
Pentru copil, rezematoare de picioare obligatoriu, intre craci cat mai lat ca sa nu ii atarne in jos picioarele (teoria de la wrap, vedeti pe situl dianei mateescu). Centuri de siguranta reglabile pentru bebe, si moi, in caz ca-i da prin cap sa se zbata...
Al nostru are si o rama pliabila devenind de sine statator, ceea ce e foarte util. In plus paravan de ploaie si vant si o gramada de buzunare. (il iubesc, cred ca e evident deja).

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

brigitte pls daca poti eu te-as ruga sa traduci macar ce este in franceza si sa postezi pe forum.Cred ca sunt la asentimentul multora cu cerintza asta!Multzu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Brigitte

Buna #8216;neatza#8230;ca asa-i pe la noi
Intrebare la fete..copii vostri se agita noaptea prin somn?? Pe-a mea o mut in pozitia normala de cateva ori pe noapte#8230;o gasesc in cele mai ciudate pozitii, bac u gatul stramb, bac u picioarele-n sus#8230;ba adunata gramada intr-un colt al patutzului#8230;uff#8230;foiala mare !!

Radu se foieste ceva de groaza. Sincer nu sunt foarte sigura cat e in somn si cat e treaza. Cert e ca de cazut din pat a cazut in timp ce dormea, dormea inca cand a aterizat pe podea si s-a trezit urland deja. Si crede-ma ca era in capatul baricadat al patului, s-a foit s-a sucit si s-a tarat 2m si a cazut pe la picioare.
Noaptea eu dorm langa el cu picioarele spre capul lui, dar pe un taburet (ala care bloca patul ca sa nu cada copilul pe jos) si se foieste in spatiul prea generos. Il gasesc in fiecare dim cu capul lipit de soldul meu, pe burta, sau cu picioarele pe tablia patului sau facut colac in indoitura genunchilor mei daca cumva am adoptat pozitia pe-o parte....e mortal.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

am uitat si eu sa va zic...ca am iesit la plimbare prin cartier cu inca o mamica si ne-am asezat si noi in parc pe banca si dintr o data ne-am trezit bombardate cu ceapa, kiwi asta dupa ce inainte barasem o minge de fotbal care nu ne era adresata insa restul da sa nu mai adaug punga cu apa care era sa ne-o primim in cap in timpul fugii de ceapa si alte alimente.ACUM RAD dar nu stiti ce a fost la gura mea si in sufletul meu si al prietenei mele.
Cum poti sa fii atat de cretin idiot sa arunci in niste femei cu copil in bratze si unul in carutz.OFFFF in ce lume traim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Multumim de cuvintele frumoase babytza, baby_boy, claudinna, angelynna O sa incerc sa apar mai des
Claudinna, angelynna "scula" respectiva nu e tocmai o suzeta, este un inel de dentitie sub forma de suzeta. A mea nu vrea sa isi tina singura chestiile de ros, asa ca am incercat cu jucarica asta (nu stiu de ce m-am gandit ca i-ar placea, ca ea oricum nu accepta suzeta deloc). Uneori o tine, alteori nu prea. www.tommeetippee.co.uk/product/gummy_teether_early_teething_/" target="_blank">Asa arata. Eu am luat-o de la bebestore .ro, dar acum vad cu nu o mai au.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Brigitte si David se foieste noaptea si ma dau jos din pat de cateva ori pe noapte ca sa ii dau suzi sau sa il linistesc. Acest lucru se intampla mai ales de cand cu intorsul pe burtica....uneori e foarte somnoros si nu reuseste sa isi scoata manuta de sub el si il apuca nervii. Iar eu ma lovesc de toate cele pana ajung la el... Si da , si eu il gasesc in toate pozitiile posibile in pat si nu iti mai spun ca il culc la un cap al patului si il gasesc in cealalta parte , face sport noaptea in pat

July ce misto e inelul de dentitie O sa ma mai uit si eu , poate mai aduc.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput