Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Crina nu se foieste noaptea as fi auzit-o...bine ea nici macar nu vrea sa se intoarca de pe spate pe burta decat cu ajutor (ii greu fundul domle), suzi nu io dau noaptea decat ziua...nu e prea multa iubire intre ele... ziua o primeste ...

Ahh cupii vostri se trag de ureche?? A mea da si isi suge si buza de jos

Astept sa se trezeasca

July saru'mana pt raspuns, e chiar interesanta "scula"

Nikolici tare mult imi place cum scrii, ma binedispuii

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

va spala mami la funduletze? (adik va fac capitol nou, bre...)

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ada

cred ca azi, de abia ai asteptat sa se umple un capitol ca sa faci altul...parca te si vad cu hai fetelor umpleti pagini, bagati la greu sa exersez si eu

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

angelynna, a mea se trage de par, pune mana pe langa ureche si se trage de chelie . Si isi mai suge si ea buza.... vad ca de vreo sapt a uitat asta.
Ah, da mai voiam sa zic ceva de inelul ala de dentitie. Mie mi s-a parut cel mai moale dintre toate pe care le am... e adevarat ca n-am prea multe, vreo 3 cred, in afara de cea in cauza. E un fel de silicon...cred

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Haide mami Ada

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat din mesajul lui Nicolici

ada

cred ca azi, de abia ai asteptat sa se umple un capitol ca sa faci altul...parca te si vad cu hai fetelor umpleti pagini, bagati la greu sa exersez si eu....

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, vreau sa va recomand o carte. E scrisa de o tanti pe care o cheama Ruth Yaron si se cheama Super Baby Food. Am primit-o din US, de la prietena mea care mi-a trimis si The Baby Book si careia ii multumesc, inca o data, pe aceasta cale. O gasiti pe Amazon,14 $, 608 pagini.

Pe coperta zice asa (traducerea imi apartine):
Coperta 1: "Super Baby Food. Absolut tot ce ar trebui sa stiti despre hranirea sugarului si copilului dumneavoastra, pina la trei ani. Include peste 350 de retete rapide, simple, delicioase si nutritive si mii de sfaturi privind ingrijirea copilului si prepararea mincarii acestuia, sfaturi ce va vor ajuta sa faceti economie de timp si de bani."

Coperta 4 (din cuprinsul cartii):
“* Cum si cind sa incepeti diversificarea pentru bebelusul dumneavoastra, cu informatii detaliate despre cele mai sigure scaune de masa, lingurite si alte ustensile pentru masa bebelusului
* Ce alimente sa introduceti la mesele bebelusului dvs. in fiecare luna din primul lui an de viata, cu detalii despre consistenta adecvata a mincarii, despre cantitate si temperatura
* Cit de mult ar trebui sa manince si sa bea bebelusul dvs in lunile din primul an, cu informatii despre sistemul digestiv al acestui la fiecare virsta
* Dieta “Super Baby Food” pentru bebelusul si copilul dvs, cu orare de masa si tabele, care va vor ajuta sa ii creati bebelusului dvs o dieta sanatoasa, echilibrata
* Dezvoltarea psihica, emotionala si psihologica a bebelusului dvs si legatura dintre aceasta dezvoltare si comportamentul acestuia la masa, incluzind abilitatea de a se hrani singur
* Cind e posibil ca bebelusul dumneavoastra sa inceapa sa manince singur cu mina, sa bea din cana si sa se hraneasca singur cu lingura si furculita
* Aceasta carte va va furniza cunostintele si va va da increderea sa preparati singura, acasa, legumele, fructele, cerealele, si celelalte “Super Baby Foods”.
* Alergiile alimentare, atentionari importante despre anumite mincaruri si diverse precautii
* Sute de sfaturi despre cresterea copilului si despre gatit care va vor ajuta sa economisiti bani si timp
* Peste 350 de retete rapide, simple, delicioase, nutritive si, uneori, distractive
* Cum sa faceti din mese o activitate placuta! Decorarea mincarii! Modele de prajituri! Diverse gustari si surprize pentru petrecerile de copii! Multe alte idei distractive!
* Retete pentru a va prepara singura coca de jucarie, vopsele de aplicat cu degetele, solutie pentru suflat baloane si multe alte jucarioare de copii
* Totul despre nutritie si bebelusul dvs, inclusiv tabele cu informatii nutritionale despre toate vitaminele si mineralele esentiale cu exemplificari raportate la portii ideale pentru copii, care va vor asigura ca bebelusul dumneavoastra primeste un aport nutritiv adecvat
* Cum sa economisiti bani preparind in casa iaurtul, spuma de fructe si cum sa cultivati muguri, plante fructifere si ierburi aromatice in bucataria dvs
* Retete simple si economice pentru a prepara in casa diverse accesorii pt bebelus, cum ar si servetelele umede, crema de scutec si multe altele. Retete sigure pentru bebelusi si blinde cu mediul inconjurator pentru diverse produse de curatenie necesare in casa, cum ar fi: solutia de curatat tevile, de lustruit mobila, de spalat geamurile si altele.”

Acum, clar ca acesta e un text publicitar, dar eu vreau sa va spun ca exact asa si este cartea. E scrisa de o mama, atita tot, nu are cine stie ce studii, pur si simplu a adunat tot soiul de informatii si de sfaturi care sa ii faca viata mai usoara, totul orientat pe ideea de a-ti hrani copilul cit mai natural si mai sanatos. Si home-made.

Daca va uitati pe Amazon, o sa vedeti acolo si review-uri negative. I se reproseaza, din ce am citit eu, ca recomanda introducerea nucilor (alune, nuci etc) prea devreme, acestea fiind puternic alergene, sau ca recomanda prepararea in casa a morcovilor si spanacului (care contin nitrati/nitriti) sau ca ar fi putut sa spuna totul in mult mai putine cuvinte - dar mie tocmai asta imi place, ca e totul mura in gura, cu trimiteri dese la alte capitole ale cartii, daca vrei detalii despre ceva anume.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

hai ada ai uitat cum se face???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

moama ma prididesc emotiile cu

vezi Ada sarim cu incurajari

Ieri eram melancolica...adica mi=am amintit ca de mnult nu a mai dormit fata mea in bratele mele dar tot eu ma consolam zicand ca a CRESCUT

July , moama cate jucarii sunt pe bebestore....abia astept sa ia tati salariul

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

capitol nou

alea erau de bucurie. sa va fie cu placere.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput