Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Imi pare rau ca povestea mea cu cerealele (care se poate sa nu fi avut nici o legatura cu problemele lui David) a starnit atate discutii.

Eu una nu m-am simtit lezata de postul Evei - post care pana la urma imi era adresat.Desi sunt in perioada in care inca ma simt vinovata ca ceva ce am facut eu a avut efectul respectiv asupra lui nu inseamna ca am dat vina pe cereale si am zis ca gata, asta e cauza, si voi renunta la ele.

Deocamdata sunt intr-o faza mai de bulversare in care imi e teama sa ii dau orice ca sa nu se mai repete secventele de luni, dar voi proceda ca si pana acum asa cum imi zice doctorita care l-a tratat pe el (ca ultima parere,desi pe el il mai vad inca doi doctori) si acum si cand era mic, care stie cel mai bine ce poate duce el si care daca Doamne fereste mai apare vreo problema ne va ajuta iar.

Eu una recunosc ca nu stiu atatea cate stiti unele dintre voi.Nu m-am documentat atat ci am avut doar grija ca ceea ce fac sa nu se abata prea mult de la conduita generala (nu as fi inceput cu ficat nici daca imi zicea doctorul pentru ca stiam de aici ca nu e indicat - asta asa ca exemplu stupid).

Eu una nu pun atat la indoiala ce imi zic doctorii (cu atat mai mult cu cat incerc sa combin mai multe pareri) si cu atat mai putin o sa o fac acum cand deja sunt patita de doua ori....mie una imi e teama sa fac 'experimente', sa jonglez cu variate combinatii si sa ma adaptez asa de repede daca David nu agreaza un fel de mancare.Luna asta avem in plan atat:mar, carne si galbenus de ou.

Eu va admir sincer pe cele care aveti puncte de vedere clar formate, care tineti cont de ele indiferent (sau aproape) de ce zic doctorii vostri si care va adaptati usor pe ideea ' nu vrea mar lasa ca ii dau piersica' (un exemplu iar stupid).Eu nu pot sa o fac si chiar daca poate par lipsita de punct de vedere si de verticalitate o sa merg pe mana unor doctori care pana acum pana la urma ne-au ajutat cum au putut.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Lucutta, si eu ii dau Carlei fructele in jurul orei 9-9.30. Chiar daca bea laptele la 5 sau 6 dimineata. Pentru mine cu cat mai repede cu atat mai bine, are timp sa i se faca foame pentru legumele de la pranz

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi
David de Babytza un special
Maria de Kid
Mara de Simodina
Erika de fce

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

giulianna este super tare Edi cum merge el cu premergatorul.....chiar ma gandeam daca il pot pune si eu ca deja sta foarte bine in funduletz.

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

LUCUTTA, asha procedez si eu, cum a zis Anca, adica fructe la 9-10, legume in jur de ora 14

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

www.gruiasfightforsight.com/donatii/" target="_blank">Un copil are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giulianna, e super Edi cum papa, wow, ce mi-ar placea sa manance si Carla asa. Si cu premergatorul imi place cum se misca desi eu nu sunt pro, mai ales la o varsta atat de mica. Multi curiosului.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

off-topic: www.promod.fr/soldes/" target="_blank">reduceri la promod fr

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Claudinna nu neaparat va merge mai repede, premergatorul mai si incetineste uneori dezvoltarea motrica. Sa vedem cum va fi in cazul nostru.

Ma duc sa-i fac bagajele lui Edi, pleaca in excursie la maica-mea, pamna duminica :)

PS Am titulatura :) Eduard...Richard...tot p-acolo :)
Se potriveste mai ales ca Edi e nascut in zodia leului.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Noi am fost afara

Lumi ce frumosi sunt si ce frumos se joaca impreuna

July mai mai ce printesa ai tu acolo , ce fel de suzeta este?

Giuliana mai da ce atent e Edi la desene , poti sa stai fara el pana duminica?

Noi am papat piure de legume cu carnita de pui

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Maria de Kid, Mara de Simodina, Erika de Fce si David (zis si Soricelul) de Babytza
Totodata va multumim tuturor pentru urarile adresate ieri si va
Mda...bilantul de 6 luni ar fi cam asa la noi - 6800gr si 65cm (cred, ca nu sta de nicio culoare la masurat). E ok zic eu, mai ales ca a inceput sa accepte diversificarea, mai mult fructele decat legumele, dar nu ne lasam, mergem inainte.
Andy_g, uff...imi pare rau ca a cazut cu bouncerul Andrei, dar ce sa-i faci, se mai intampla, ii scapi din ochi o clipa si gata.am sa treaca. Poze promit ca o sa pun, insa pitica e agitata si nu-mi lasa aproape nicio clipa libera. Intrebai ieri de metode de adormit...pai la noi ar fi cam una singura - numai in brate,leganata vreo 10-15 min susotind la urechea ei. In rest dormit in carucior, scaun auto, ce-i aia??? astea sunt locuri de facut scandal, nu de somn
Apropos, mai e vreun bobocel care nu vrea sa stea in carucior? Pe Eva o pot pacali doar daca este adormita. De obicei ies cu ea in marsupiu unde dupa vreo ora adoarme, apoi fac transbordarea in carucior pe care il car dupa mine degeaba pana la momentul respectiv. Va dati seama ca sunt o aparitie, da???
Lumi, am vazut cei 2 huni superbi. Ce frumos cresc...si iti seamana la fix.
Giulianna, Edi este fabulos!!! Imi place tare mult de el, e atat de activ si a recuperat atat de bine!! Iar cand am auzit cum papa el tot, fara sa comenteze m-a lasat fara cuvinte. Felicitari, mamico!
Uff...imi pare rau ca se isca polemici cam din orice.
Eva, fara suparare, cred ca toate apreciem faptul ca te documentezi si impartasesti cu noi ceea ce afli, insa uneori tonul tau este prea vehement. La urma urmei...tonul face muzica!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput