Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Fetelor am programat sa ies afara cu pitica, pregatesc hainele, ma imbrac si eu si cand sa iau fata sa o imbrac surprizaaaaa: printesa acum astept sa se trezeasca sa iesim.
Cred ca de la para i se trage, a mancat o para mareeee, s-a jucat putin si a adormit cu burtica plina si putin laptic cuscra si noi suntem fan para

Am intrat special pentru Soricelul nostru iubit Sa cresti mareeee mareeee si la fel de papacios Deja esti mare, wowww 6 lunitze Cuscra sa stii ca Maya vrea poze cu sarbatoritul!!!

Maria de Kid

Mara de Simodina

Erika de fce

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hotzulica la sertare Giuliana ce atent e Edi la desene poti sa ii dai orice cat e cu ochii in Tv

Cuscra o sa facem niste poze si punem mai pe seara cu piciulica sarbatoritul Maya

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

300 sunt si singura am si ajutor. Depinde de momentul zilei, daca este una din zilele in care muncesc etc. Am in permanenta unul dintre copii pe langa mine iar eu il port mai mult pentru somn, rar asa sa priveasca lumea (in Ikea l-am purtat asa si el e fericit ca vede totul si chiuie din cand in cand). L-am purtat si pe Alexei pe spate si pot spune ca e tare tare comod mai ales ca el si colaboreaza cand il leg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

July, super pitica!!
mai, dar ce suzeta e aia? ca n-am mai vazut!
si mi-au placut fff mult pozele alea cand e in patut si e imbracata in galben. ff reusite!

_giulianna_, eu cred ca Edi al tau va fi primul care va merge in picioare! l-a ajutat mult premergatorul ala:)
haios tare cum s-a dus el la sertar, l-a deschis si i-a intors spatele...deja nu mai era nimic nou acolo:))

gaia ce mai afce Oadu? se mai rostogoleste?? ce mai zice Teo?? mai zi-ne, ca pe mine ma distreaza tare! abia astept sa rupa si Razvan cuvinte, sa vad ce-i poate debita mintea:)

despre tabel: acuma, asta e! la urma urmei nu mai conteaza cine si cum, e pacat ca se pierde...eu de ex, n-am mai trecut si in caiet datele (f rau am facut) si ma gandeam ca le am acolo...de asta imi pare rau si plus ca s-ar putea ca unele dintre noi sa nu mai completeze ca nu mai intra..sau mai stiu eu ce...

eu sunt de parere ca atunci cand nu stii, intrebi, rogi pe cineva, ca nu e nicio problema!!
deci...cine se baga la reparat tabel?:)

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

www.gruiasfightforsight.com/donatii/" target="_blank">Un copil are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

A trecut si pranzul ... cu peripetii ca de obicei. So, cartof dulce si carnita, plus un piculet de unt. Nik, scuipat tot afara. Am adaugat iaurt ... hmmm, parca tot nu e bun, 2-3 lingurite, restul afara. N-am mai stiut ce sa fac, pe cuvantul meu . Am pus 2-3 picaturi de lamaie si a papat tot castronelul, vreo 150 g. Ufffff, acum mi-e frica de mor sa nu-i fi facut rau la burtica cu combinatia mea.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetele am o intrbare...daca Sergiu manaca prima masa la ora 5.00 noaptea pot sa-i dau la urmatoarea masa pe la 9.00 fructele?ca acum ii dau la 9.00 lapte si la 12 fructe dar pe cand ar trebui sa manance legumele el doarme si cand se trezeste ii vreo 4-5 si cred ca ii tarziu pt legume nu?

Plus ca se trezeste in timp ce doarme si vrea sa pape ,nu ii pot da legume ,doar lapte si apoi se culca iar.

Sa nu radeti de mine dar azi am vrut sa-i fac supica prima data si a iesit un esec total.....am ars oala ,toata casa miroase parca a dovleac copt

Am pus apa putina si m-am apucat sa-l culc pe Sergiu in speranta ca nu scade asa repede si...."supa a iesit"
Renunt azi ...poate maine va iesi.Maine merg sa cumpar o oala care sa fiarba cu capacul pus si asa poate nu se mai evapora apa si se pastreza vitaminele.

Voi ce oala folositi ?cele care nu aveti steamer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multe lunite, sarbatoritilor de astazi!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

www.gruiasfightforsight.com/donatii/" target="_blank">Un copil are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu am fost de dimineata si pana acum cu cumnatele mele la spital,au avut o mica interventie.....gaza doarme asa ca recuperez.

David de Babytza,sa cresti mare si sanatos soricel mic.

Maria de Kid

MAra de simodina

Erika de fce

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput