Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

As vrea sa-mi pot educa copilul astfel incat, cand va putea sa aleaga singur, sa o faca cu capul si nu cu ochii (asa cum fac eu). Sa-si aleaga ce-i mai bun din alimentele existente si sa nu-l aud niciodata "nu pot sa mananc asta pentru ca-mi face rau". Dar am sa pot face asta numai in momentul in care am sa fiu eu complet educata. Din moment ce eu beau sucuri acidulate desi ma baloneaza, mananc sarat desi am retentie hidrica, nu am mese organizate si prefer snack-urile...sunt un exemplu negativ pentru el. Iar cand ma gandesc ca de educatia mea alimentara si de modul meu de a-l hrani depinde sanatatea lui...incep sa-mi pun serioase semne de intrebare. Cand voi putea sa spun nu unui aliment care stiu ca-mi face rau?!?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

idem idem idem
As adauga Mc Donalds....hmm yammy this junk food.Ce ma fac???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

La multe lunitze tuturor boboceilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Carla iarasi doarme . A dormit aproape 2 ore dupa banana de dimineata, acum inainte de pranz iarasi trage pe dreapta. Sper ca nu-mi face iar figura si sare peste masa.

July ma bucur ca sunteti bine.

Babytza ce mai face Valentina?

Am niste emotii cu legumele...

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

idem idem idem
As adauga Mc Donalds....hmm yammy this junk food.Ce ma fac???

Si KFC

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nausica tare rau faza cu menajera si "proasta" m-am amuzat teribil aseara .....

Ma intrebati de Valentina. Ea e tot cu febra , dimineata i-a cazut cerul in cap cand i-am luat temperatura si am anuntat-o ca sta acasa ... Am bagat-o pe antibiotic , deja ajungea la 38.6 si nu mai era de gluma. Ceea ce e mai nasol e ca daca pui mana pe ea nu ai zice ca are febra....tare ciudat ca termometru zice mult. Oricum , acum i-a scazut , a ajuns la 37.5 si pana diseara va fi mai bine.

July ce mai faci ? Ma bucur ca ne mai vizitezi cand ai timp sa ne mai pui poze cu puiul mic , si cu catzelul ala "mic" al vostru

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

July ce mai faci ? Ma bucur ca ne mai vizitezi cand ai timp sa ne mai pui poze cu puiul mic , si cu catzelul ala "mic" al vostru

Ete pazesc mandra sa vad cand se trezeste... ca la ora 15 tre sa fim intr-un loc si n-as vrea sa trag eu de ea sa o trezesc
Poze noi sunt la semnatura mea, aici. Chiar printre primele apare si catelul ala mic Ieri au avut o intalnire emotionanta: maia in bouncer la noi in dormitor, eu aranjand niste haine, m-am intors cu spatele 15 secunde, cat sa pun ceva deoparte si fiara o lingea de zor pe fata... iara asta mica statea hipnotizata, nici nu respira de placere. Am zis ca o spun la ta'su daca de mica incepe cu baietii
Pupici si multa sanatate Valentinei.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

apropos de tabel, noi ne-am scris pe 23, si parea totul ok.
s-au pierdut date, ca n-am apucat sa intru...?
oricum am intrat cu ID-ul meu nu cu cel de sept-oct, asa ca probabil sunt trace-able pt cine se pricepe.

fug la dr. tineti-mi pumnii!!!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

300 nu vrei tricks de la mine pentru ca al tau copil doarme singur, in pat deci nu carat. In rest youtubeste la greu dupa back carry parca si vezi acolo. A da si musai sa stai peste pat cu copilul cand faci asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

July ce dulceata gogonata ai si ce o mai pazeste cutzulica a lins-o pe fata zici ?Hi hi hi... Si cateaua mea e disperata sa il pupe pe David , dar a inceput deja sa fuga de manutele lui ca s-a prins intr-o zi de ciuful ei din frunte si nu ii mai dadea drumu....si ea saraca nu zicea nimik

Roxule nu mai zici nimik ? Sunteti bine mamico ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

300 nu vrei tricks de la mine pentru ca al tau copil doarme singur, in pat deci nu carat. In rest youtubeste la greu dupa back carry parca si vezi acolo. A da si musai sa stai peste pat cu copilul cand faci asta.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mersi, o sa ma uit; am mai studiat problema dar nu mi-a venit sa ma apuc de treaba :). Nu la dormit ma gandeam, ci pur si simplu la carat asa bebelina. Dar am timp, nu? Tu esti singura cu amandoi baietii sau te ajuta cineva?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput