Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
nikolici spune:
aaaaaaaaaaaaaaaa tare si acum imi ziceti mai fetelor????
Nu vreti s astiti ce e la gura mea cand rad morcovul ala
Atat ati vorbit de razatoarea de sticla incat am zis ca si morcovul se face pe ea la inceput!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
foarte tare subiectul cu menajera, am ras de am murit cu traista ei dihor
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici asaaaaaaa intrebarile zile de la noi: 1.Voi nu inebuniti cand frecati mai mult decat sa razuiti morcovul pe razatoarea aia de sticla/sau melamina??? EU AM FACUT FEBRA MUSCULARA LA BRATUL DREPT!Si nu mi dadeam seama de ce ma doare, deja puneam pb pe baza lipsei de calciu sau alte chestii din corp 2.Mai fetelor poate ma dumeriti si pe mine ...cum puii mei arata aceste pere Williams, ca parca nu mi vine sa ma duc la taran in piata si sa i l intreb domnule taran aveti pere williams...cred ca se va uita la mine cam lungutz cu cei doi dinti ai lui auriti din fatza sau ma rog dupa caz lipsa. Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Esti mortala, jur
1. nu rad nimic pe razatoare, n-am nervi. Am un mixer sau "ciopartzitor" cum ii spune sotul meu (o oala din plastic cu o lama in mijloc) in care fac marul si morcovul bucati mici iar apoi le blenduiesc.
2. uite www.victoriananursery.co.uk/fruit_and_nut_trees/pear_tree_williams_bon_chretien/" target="_blank"> para malaiata
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
EvaF spune:
Intru in silentio stampa Mai ales ca ne-a sosit ora de plimbarici. E prea frumos afara. Va urez weekend placut daca nu mai intru pana maine.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son!!!
nikolici spune:
ancamultzu mult.Am sa printez poza cu para si am sa o arat taranului, si o sa i si zic ca e de la anca mama de carla de pe forumul bobocei septembrie-oct 2008
gaia.nevia spune:
De luni suntem 100% pe nan2. Guess what... Raducu s-a constipat. Am pierdut si io o bila colorata prin cearceafuri
Nu pare stresat.
Mai astept sa aflu ce si cum, poate se regleaza. De nu, il cautam si pe noi pe domnul Williams la borcane.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
_giulianna_ spune:
Nikol eu am storcator de fructe si de legume (precizez pentru ca exista si storcator de citrice). Mi-nu-nat! In doi timpi si trei miscari fac sucul, nu ma chinui cu razatoare, blendere si tifoane. E adevart ca-l spal dupa fiecare utilizare dar l-as spala si de 5 ori numai sa nu storc pana fac febra musculara.
Isi merita pe deplin investitia (care nu e deloc mare, se gasesc storcatoare la preturi infime), si noi bem aproape in fiecare zi sucuri proaspete iar de Edi nu mai zic.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Nausica spune:
citat din mesajul lui EvaFReactia ta inflacarata inteleg ca e legata de faptul ca Ania manaca cereale. Nu te-am nominalizat sub nicio forma. Cu atat mai putin pe tine cu care as fi putut purta discutia asta in fata, nu pe DC. Incerc sa inteleg un fenomen si atat. Nu am spus nici prin ton macar ca eu detin adevarul absolut, ba dimpotriva, ziceam ca numai imbecilii nu se razgandesc. Imi pare rau ca asta citesti tu printre randuri, cum zici. Eu pana acum ti-am spus verde in fata ce gandesc, nu cred ca am vorbit vreodata "printre randuri". Nu sunt genul, ar trebui sa stii. |
Draga mea, nu m-am inflacarat citusi de putin. Mi-am spus parerea, ca si tine. A, ca eu scriu mai rar si mai putin … Asa sint eu. Nu am pareri in fiecare zi. Sau, s-o luam altfel: reactia mea nu a fost cu nimic mai inflacarata decit literele tale ingrosate si subliniate, cind ii spuneai Oanei:
citat din mesajul lui EvaF Iubita mea Oana, INCETEAZA CU CEREALELE ALEA, te rog din suflet. Muuulltttt de tot te rog. Stii parera mea nu o sa reiau aici. Sunt contra complet si punct!!! |
Ei, mie uneia genul acesta de formatari ale textului imi spun, printre rinduri, ca e ceva in neregula cu cerealele, ca ii fac rau bebelusului si, da, pentru ca (si) Ania maninca cereale, as vrea sa stiu de ce. Nu e vorba de nominalizari aici. De asta citesc pe forum, pentru ca vreau sa aud si alte pareri.
Dupa cum stii, ma intereseaza parerile tale. Chiar pun pret pe ele. Imi place ca te informezi si apreciez ca ne impartasesti si noua din informatiile pe care le culegi. Dar ramin la opinia (again, opinia mea) ca ai, uneori, un mod usor agresiv de a iti expune parerile. E o nuanta acolo, un mic bobirnac, dar mie uneia citeodata nu-mi pica bine. Asa a fost acum cu “alimentatia furajera”: ok, nu-i dai lui Luca cereale, acesta este primul mod in care ti-ai spus parerea, tacit; apoi spui ca nu esti de acord cu cerealele - bine de stiut ca exista si pareri contra; dar chiar trebuie sa intercalezi epitetul “furajer” in expunerea ta? Mai lipsea sa spui ca ne plac desenele de pe cutie, de aceea dam bebelusilor cereale.
citat din mesajul lui EvaF Intrebarea de baza era : de ce nu personalizam hrana la bebelusi ? La intrebarea aceasta nu mi-ai raspuns, asta era intrebarea mea de fond. |
Pai, cum spuneam, o personalizam. Ania maninca cereale, in timp ce Noah nu maninca.
citat din mesajul lui EvaF Incerc si eu sa inteleg: de unde si mai ales de ce acest trend generalizat? … Ma mir, insa, ca indiferent de varsta, greutate, istoric de sanatate, sensibilitati, zona geografica, copiii mananca la fel. O fi bine? |
Eu zic ca, pina la urma, a fost benefica toata discutia asta despre cereale. Si acum, ca sa fiu sincera pina la capat, va marturisesc doua lucruri: 1. Ca, tot facind aici apologia cerealelor, mi-am dat seama ca nu tin asa de mult la ele, de fapt, si ca nici Ania nu pare sa fie pe spate de ele, cel putin nu simple. 2. Ca, dupa 10 zile de cereale si 4 zile de banana, azi dimineata, Ania a facut primul ei kk mai legat - deci ori cerealele, ori bananele, constipa un pic. Probabil banana, pentru ca inainte de a-i da banana nu s-a vazut nicio modificare.
Pace voua!
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
nikolici spune:
Fetelor am si eu blanderul de la braun, plus storcator nou noutz, pe care l-am primit special pt bb la nunta, insa sta frumos in pachet cu funda sub coltzarul din bucatarie.Pt un sfarr de suc nu-mi vine sa l scot.Dar am sa folosesc blenderul pt morcov...pt mar o sa ma mai chinuie nitzel talentul nu stiu cat
nikolici spune:
aaaa si ca vorbeati de Sandy Bell...si barbati-miu se uita nene, mi a marturisit.
Eu inca imi aduc aminte de coloana sonora: sandy bell la la cu chilotii de otzel