Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
angelynna82 spune:
Ramo nu esti singura care nu se intelege cu bb , vrea si Crina tst si mouse-ul , nu mai zic de telefon sau telecomanda
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona thea a facut caki cu mucozitati si un firicel de sange!!! merg cu ea la pediatru peste o ora. ce poate fi?... in fine ies cu ea afara acum sa ma calmez nu stiu daca o sa mai am timp de citit |
Anamona, nu te panica - stii ca si Dragos a avut si nu o singura data. Eu am legat prezenta sangelui in scaun de faptul ca eu bausem lapte cu o zi inainte. Sigur e de la ceva ce ai mancat tu si ea nu a tolerat.
Sper doar din tot sufletul ca pediatra voastra sa fie rezonabila si sa nu va trimita la investigatii invazive inutile ( cum a patit Musette ).
mamica ingrijorata si pe Thea - sper sa nu aiba nimic!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
nikolici spune:
babymom chiar iti asteptam replica legata de subiectul cereale.Anyway m-ai bagat in ceatza cu toate mono si carbo si glucido....
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
kid2003 spune:
Inca ceva si cu asta gata, inchei. Da, Eva, ai dreptate, eu am tot pomenit de Montignac, imi place mult cum explica si mi se pare rational. Dar...tot ce mi-ai spus despre porumb si orez din citatele lui se refera la produsele rafinate si golite de orice glucide "bune" asa cum singur le numeste. Orezul integral, graul integral si porumbul neprelucrat sub forma fulgilor acoperiti cu zahar, miere si alte minuni, sunt "hrana vie" pentru organisc, sunt glucide bune si, combinate cum trebuie, sunt necesare in dieta noastra. Singur zice acest lucru, de aceea pledeaza pentru faina integrala, pentru orezul nedecorticat si tot asa...
Ori cerealele pentru bebelus (si nu vorbesc de 4-6 luni, hai sa zicem peste 6 luni ca sa nu intram in polemica diversificarii precoce) sunt obtinute din bobul integral...care nu este supus decorticarii, rafinarii sau mai stiu eu...deci este plin de principii nutritive si de glucide bune. Acum sa nu-mi spui ca nu stim noi procedeul de fabricatie exact ca deja dam in paranoia, nu mai dam nimic la copil decat ce creste la noi in balcon si ce vanam prin padure...
Deci, cerealele pentru bebei sunt acestea bio, naturale, hidrolizate cum zice Babymom si nicidecum formele de mic dejun al copiilor americani Asa ca nu prea are rost sa tot tii de ideea cum ca nu ar fi bune, ca sunt "furajere" sau nu...ca nu este adevarat. Asta a incercat sa iti spuna Nausica in postul ei, ca modul in care expui o problema nu este de genul "asta e alegerea mea" ci "acesta este adevarul, voi nu sunteti pe deplin informate...".
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici babymom chiar iti asteptam replica legata de subiectul cereale.Anyway m-ai bagat in ceatza cu toate mono si carbo si glucido.... |
Nikolici , nu asta a fost scopul meu, ci din contra sa scot din ceata mamicile incetzoshate . Adica sa nu se mai sperie cand citesc pe cutiile de cereale despre toate aceste mono-, di- si polizaharide - acolo e locul lor, in compozitia cerealelor!
nikolici spune:
asaaaaaaa intrebarile zile de la noi:
1.Voi nu inebuniti cand frecati mai mult decat sa razuiti morcovul pe razatoarea aia de sticla/sau melamina???
EU AM FACUT FEBRA MUSCULARA LA BRATUL DREPT!Si nu mi dadeam seama de ce ma doare, deja puneam pb pe baza lipsei de calciu sau alte chestii din corp
2.Mai fetelor poate ma dumeriti si pe mine ...cum puii mei arata aceste pere Williams, ca parca nu mi vine sa ma duc la taran in piata si sa i l intreb domnule taran aveti pere williams...cred ca se va uita la mine cam lungutz cu cei doi dinti ai lui auriti din fatza sau ma rog dupa caz lipsa.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
EvaF spune:
Lala, extraordinara poza aceasta
Anca, ce bine o inteleg pe Carla, nu mai vrea sa fie prizoniera, vrea sa iasa. Pupam mica exploratoare.
Si eu as face la fel, de fapt am si facut la 1 an, am sarit din patut si mi-am spart nasul. Apoi in 4 labe m-am tarat pana la mama care gatea in bucutarie. Cica "am facut apoplexie cand te-am vazut plina de sange" Dar culmea, eram moarta de ras eu, cica Fericita ca evadasem.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son!!!
claudinna spune:
nikolici, eu morcovul il fac cu blender vertical....si marul, para, piersica...bla, bla
si sucul il strecor prin strecuratoarea de ceai...din aia metalica. sucul facut la storcator, ca iese ca un nectar, mai are si ceva spuma/pulpita...
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
www.gruiasfightforsight.com/donatii/" target="_blank">Un copil are nevoie de noi!
babymom75 spune:
Nikolici, morcovul crud poti sa-l dai si pe razatoarea metalica ( cea cu gaurele mici ), ca morcovul nu se oxideaza. Sau poti sa incerci cu blenderul, daca-l duce.
Da' stiu ca ai ambitie, nu gluma!! Ma si mir ca ai reusit sa razi un piculetz pe razatoarea de sticla, la cat e de dur morcovetele!
Pere Williams nu o sa gasesti in piata, ci doar la super-/hiper-market. Scrie pe ele care sunt. Sau alegi varianta de borcanele Hipp cu piure de pere.
anca81 spune:
Da, Eva, dar am lasa-o pe jos pe parchet si covor si se aseaza in fundic iar de acolo se arunca pe spate si se loveste la capsor . Si acum misuna pe langa mine dar ea deja se ridica singura in fundulet si nu intotdeauna are stabilitate maxima, mai cade.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare