Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lauraa, Maria, Strunfita, Bebe Beca, Nicuratze, Miruta, Ely, Ana-Maria, Oana_du, Blue, .

Ma iertati daca sunt prea expeditiva dar doarme Saby si sper sa nu o deranjeze tastele.

Otilia, iarta-ma, dar prostie mai mare decat cea ca numai calciul efervescent duce la contractii n-am mai auzit. Adica organismul stie ca ai luat efervescent sau altfel? Sau bulele din cel efervescent sunt de vina? Asa o fi si apa minerala?
Multe chestii aiurea aud in ultimul timp, cica laptele de mama devine toxic pentru copil dupa 4 luni. Daca e sa ne luam dupa doctorii de la tv, multe dintre noi ne-am otravit copilul alaptandu-l .
Alynta, inducerea nasterii duce la contractii haotice, foarte neregulate si dureroase. Eu nu o duc pe Saby la cresa, cu gradinita ma mai gandesc, motive sunt si cele enumerate pana acum si altele.
Maria, eu am avut DPN 7 iulie si mama era atat de convinsa ca voi naste la mijlocul lui iunie (ca asa se nasc fetitele) incat le-a spus tuturor cunostintelor. Asa se face ca de prin 20 iunie tot primeam telefoane: "ce faci? ai nascut? de ce? nu mai nasti?"

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zarara spune:

Hello ladies .Azi mi-am facut cont aici sa va pot scrie, desi forumul si info de pe site le citesc de cand am aflat ca sunt insarcinata :)
Pe scurt , si eu si bebe suntem super bine de la inceput , am cea mai usoara si minunata sarcina .Igor the kid este un bebe neastamparat,are orele lui de "joaca", dimineata si seara :) azi chiar ma distram pentru ca faceau colegele misto de mine sa-i pun numele Crizel ca se va naste in an de criza si s-ar potrivi si cu firea lui ...Cred ca ne va onora cu prezenta undeva intre 26-29 iunie, vad ca imi dau alt DPN la fiecare ecografie :D
Singurul stres pe care il am este din cauza ca are cordonul in jurul gatului, desi acum este larg. Dr mi-a zis ca are sanse sa-l scoata, mai ales ca zburda de colo colo ...dar sa-l si stranga mai rau, din acelsi motiv . Ma tot gandesc ca daca ramane cu el colier...o sa fie nevoie de cezariana ? Ca tare n-as vrea :( Mai are cineva problema asta? voi ce stiti ?
Pupici

zarara + 27s Igor the kid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hai ca intru si eu sa va intreb de ce va stresati cu greuatatea. pai bebelusii iau 225 de garme pe saptamana in luna a noua, ceea ce inseamna un kilogram si cu greutatea pe care o au acum, e perfect, basca, majoritatea aveti 7 luni, corect?
eu zic s-o terminati cu prostiile si sa va bucurati de sarcina si de bebelusi sanatosi.
si aici se iau culturi pt a se asigura ca mama nu are nici o infectie care poate afecta fatul. cred ca prin saptamana 36, uite nu-mi mai amintesc exact.

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla..acum ii dau pace mamei mele,daca la inceput ma enervam cand imi zicea...acum ii fac jocul..zic ca ea si imediat completez cu DPN-ul..Sper sa rezolvati "bubele" cu mobila si sa va bucurati de ea asa cum ati gandit-o de prima data!!Imi pare rau ca nu v-ati odihnit..sper sa treaca mai repede perioada asta de oboseala!!
Zarara..bine ai venit,o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si la termen!!Pana acum noi nu am avut probleme cu cordonul..sper nici sa nu apara..poate totusi nu se va mai rasuci bebe atata in el si scapati si voi de problema!!
Philip..eu cred ca iti aduci aminte corect ceva de 36 de sapt..cam atat voi avea si eu cand imi vor recolta din col!!Se pare ca si aici merg pe acelasi sistem!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Oana_MVT..cum a fost la nutritionist?Te asteptam cu vesti bune..
Alynutza,Dani3lla,Tiana,Cata,Deea,Lavinia,si celelalte fete care nu ati mai scris de mult...sunteti ok?Poate reusisti sa lasati un semn cat de mic..

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

oana, noi nu avem fred meyer in utah :( sa intri neaparat sa ne zici ce-ai facut.

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

prezent la apel, suntem bine, doar ca nu prea ma simt vorbareata
si dani_3lla e bine, un pic racita dar sper sa treaca repede
sar'na de grija, nu degeaba ti-ai zis bunica, stii sa ai grija de noi

29+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeloxel spune:

buna seara fetelor, ce faceti?cum a fost ziua de azi? Eu acum m-am trezit, am umblat toata dimineata , am incheiat contractul ptr. celulele stem cu cei de la Cord si pe urma am fost si la spital sa vorbesc cu medicul meu.Am ajuns acasa franta de oboseala si m-am culcat putin ca bebe era tare nervos.Acum m-am trezit si arunc si eu un ochi pe aici sa vad ce ati mai scris

xelo 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Buna seara burticilor
Sunt si eu o burticuta un pic mai mica ca si voi de la odiseea din iulie, va citesc aproape in fiecare zi, am si eu o intrebare legat de COLOSTRU. Ieri am avut dureri destul de mari de sani, aseara am observat ca imi curge ceva galbui asa numitul colosrtu, s-a intalnit cineva cu aceasta situati? Cat timp dureaza?
Din cate am citi se pare ca este normal, dar eu nu cunosc pe nimeni care sa fii avut coslosrtul inainte de nastere.

Mari + 26s

Mergi la inceput

Mari, este normal, nu-i fa probleme, mie la cursul desprea alaptat mi-a spus asistenta ca sunt mamici care trebuie sa foloseasca tampoane in timpul sarcinii, asa e de abundent.

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput