Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

maria, strunfita!
Elena, eu zic sa nu iti faci griji. Asa cum spune si Dana, fetitele sunt mai micute si oricum in saptamanile care urmeaza mai ia in greutate. Maimuta mea plutitoare a pus pe ea 500 grame in 10 zile, asa ca felicitari pentru bebelina!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
33+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 7 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

fetelor eu sunt supi rau ca sunt consemnata la domiciliu. si nici nu am vreo problema sa zici ca tre sa stau in pat. numai ca tre sa stau aici cu vecinu care lucreaza la camera noastra.
si afara e tare fain si vreau si eu sa ies la plimbarica, mai ales ca tre sa ajung la banca sa platesc rata.

Vine bebica .... +34
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello,
Fetelor va citesc si eu cand prind timp liber pe la servici,am vazut ca va faceati probleme legate de greutatea bebeilor,DanaMi, Nicuratze..nu stiu de ce ziceti de greutate mica...bb al meu la 28 de sapt si 2 zile avea 1250 si dr. mi-a zis ca e perfect in grafic(chiar mai mare cu 3 zile)....nici prea mare nu va doriti sa fie mai ales cele care nasc normal ca nu-i tocmai simpla nasterea unui pui de om de peste 3.5 kg...In final ceea ce conteaza este sa fie sanatosi si la termen....ca greutatea e cea mai mica pb(in afara cazurilor cand este la extreme sau cand stagneaza si se considera suferinta fetala).

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Elena uite si a mea bebelina la 28 de saptamani (fix) are 1200grame. Deci e chiar mai micuta decat a ta si totusi e in grafic. Medicul era f multumit de cum s-a prezentat la eco. Asa ca stai linistita 1300 e si mai ok.

Fetelor, si eu as vrea site-ul dat de oana_du cu masuratorile ecografice. Pls :)

Eu azi ma duc la curs de Lamaze. Sunt tare curioasa cum sa fie. Sper insa nu am contractii, ca aseara chiar incepusem sa ma sperii de la atatea contractii.

28 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

kiralina site-ul este pe prima pagini la link-uri utile te pup

29 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
31 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui coralia76

Hello,
Fetelor va citesc si eu cand prind timp liber pe la servici,am vazut ca va faceati probleme legate de greutatea bebeilor,DanaMi, Nicuratze..nu stiu de ce ziceti de greutate mica...bb al meu la 28 de sapt si 2 zile avea 1250 si dr. mi-a zis ca e perfect in grafic(chiar mai mare cu 3 zile)....nici prea mare nu va doriti sa fie mai ales cele care nasc normal ca nu-i tocmai simpla nasterea unui pui de om de peste 3.5 kg...In final ceea ce conteaza este sa fie sanatosi si la termen....ca greutatea e cea mai mica pb(in afara cazurilor cand este la extreme sau cand stagneaza si se considera suferinta fetala).

Coralia ai perfecta dreptate in legatura cu nasterea , insa eu nu-mi faceam pb nici o pb in legatura cu greutatea care e foarte buna ci doar cu lungimea, am inteles ca la 32 sapt ar trebui sa aiba undeva pe la 40 cm si BUBU ( inca nu ne-am haotarat la nume ) are 33 cm , asta era pb mea cea mare de eram asa suparata, dar m-am resemnat (cred !!)

33 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare, am avut de recuperat din urma o gramada .
Sa va zic de mobila: au venit baietii ieri pe la 3 jumate si pana la 10 jumate seara au montat-o. Saby refuzase sa doarma la pranz, seara cadea din picioare, dar mai erau gauri de dat, abia pe la 9 am lasat-o sa adoarma. La 3 dimineata era deja la noi in pat si se foia pe toate partile, s-a dus somnul.
Mobila este ok pentru ca am gandit-o bine si am ales culoarea care ne-a placut. Fiind facuta pe comanda, sunt 3 usi (din 34 ) care au fost taiate gresit si trebuie refacute.
Aseara am zis noi ca facem curat azi si doar am aerisit. Proasta idee, pentru ca praful acela fin de la mobila ne-a iritat pe gat si pe nas toata noaptea (in plus fata de viroza), asa ca eu n-am prins nici o ora legata de somn. E doar a 3-a noapte.
Dimineata cand am luat-o la curatat si analizat/mangaiat am gasit mai multe bube, majoritatea fiind din cauza nerespectarii cotelor din schita, din pacate bube importante. Am vorbit cu varu-meu si vede ce poate sa faca.
O sa pun poze cand o sa fiu multumita de rezultat. Asa, ca idee, avem parchet de bambus inchis si mobila am vrut-o culoare si textura de maslin, am pus asternut verde cu oliv ca sa se asorteze la fix si dimineata cand am vazut-o pe Saby am realizat ca si ea era cu pijamaua oliv cu alb . N-am facut nimic special, doar 3 laturi ale camerei cu dulapuri pana sus si o masuta de tv. Mie nu-mi plac oglinzile in dormitor asa ca sunt simple toate.

Revin cu raspunsuri cand imi revin putin.

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna fetelor!

nu prea am mai scris ca nu am avut noutati. azi am schimbat si eu semnatura. mai este fff putin!

ely, si bebelina mea are miscari dintre cele descrise de tine. eu gandesc ca nu pra mai are loc.

baby first, si mie imi place tare mult luna mai. dar se poate intampla marele eveniment si la sf lui aprilie. acum, cand o fi, numai sa fie peste 37 saptamani.

va pup pe toate si va doresc weekend placut!

34+

http://bd.lilypie.com/zoHP0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Dana de lungime chiar nu stiu ce sa zic..mie nu mi-a zis niciodata ce lungime are bebe,doar lung.femurului,Circumferinta craniana,abdominala,greutate...daca masuratorile astea sunt ok..atunci poti sa stai linistita ca nu cred ca este atat de relevanta lungimea puiului...si daca e mai micuta..nu-i bai ..doar e fetita nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui coralia76

Dana de lungime chiar nu stiu ce sa zic..mie nu mi-a zis niciodata ce lungime are bebe,doar lung.femurului,Circumferinta craniana,abdominala,greutate...daca masuratorile astea sunt ok..atunci poti sa stai linistita ca nu cred ca este atat de relevanta lungimea puiului...si daca e mai micuta..nu-i bai ..doar e fetita nu?

Coralia asa e, ai dreptate multumesc si chiar daca o sa fie mai micutza va face cu sigurantza mult sport; soacra mea a fost antrenor de atlestism 25 de ani si are programul gata pregatit pt bbitza

33 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput