despre bone

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Menajera perfecta:

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Observati, va rog, ca si eu pot barfi menajerele... pe-ale altora, desigur.

Adorabil??? Pai in cazul asta si Domnu' Goe era adorabil in felul lui, nu? Ei, aici ne deosebim - eu vad ceva fundamental in neregula daca un copil dintr-o familie care pare a avea oarescari pretentii, vorbeste si se comporta ca o semi-analfabeta care ocupa postul de menajera.

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Se supara cineva pe mine daca sunt iaaaar rea si spun ca nu condamn menajera daca a hotarat sa puna www.mytheresa.com/shop/manufacturers.php?manufacturerid=273&cat=6¤cy_code=EUR&quid=61017123421S1083390T&gkid=84--zvffbav--Zvffbav--Qrfvtare_RA--149b871b200" target="_blank">Missonica in saltaru' cu pijamalili?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Menajera perfecta:

da da perfecta.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Ultimul dialog din La Peles: - Mamito! striga madam Piscopesco, uitandu-se-napoi catre coana Lucsita, care de pe veranda o scuipa, sa n-o deoache; mamito, baga de seama la cheile dulapului, ca iar fura zahar dobitoaca, fir-ar a dracului sa fie!

Va las - daca vreti sa va radeti olecutica - sa descoperiti sau sa va amintiti cine e 'dobitoaca', unde se ducea madam Piscopesco si, mai ales, cum era imbracata ('La Peles' e o schita scurtisima).

Io nu-s o doamna - nici n-as avea cum sa fiu, din moment ce mama e de la tara (verile le petrecea pe garla) si tata era golan de pe shushaua Chitilei. Asa ca n-aveam de un' sa mostenesc fo rasa.
Mai sunt si zgarcita si mai am si tendinte maniacale - mai degraba, obsesiv-compulsive. Adica pana nu frec io scurgerea din baie nu poci sa dorm. Asa ca dilema mea nu exista - nu vreau menajera pentru caci n-am incredere ca face curat cum trebe si pentru caci nu voi a-i da bani dupa ce ca n-am incredere.

Dar, desi nu-s o doamna, stiu ca boierii - aia adevarati - se poarta frumos cu les domestiques. Si cand sunt nemultumiti, ii concediaza fara drame.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Se supara cineva pe mine daca sunt iaaaar rea si spun ca nu condamn menajera daca a hotarat sa puna www.mytheresa.com/shop/manufacturers.php?manufacturerid=273&cat=6¤cy_code=EUR&quid=61017123421S1083390T&gkid=84--zvffbav--Zvffbav--Qrfvtare_RA--149b871b200" target="_blank">Missonica in saltaru' cu pijamalili?

Da. Eu. Ca mie-mi place stilul respectiv. Da' uite ca n-am fost curioasa sa vaz si cat costa o rochie. Constatare: costa semnificativ mai mult de 600... Deci rochia distrusa ori nu era originala, ori era la sale.

Mergi la inceput

Qsar uite aici(cu precizarea ca n-am stat sa caut cupele alea):
http://www.missoni.com/ing.html

Si mie imi place...hai ca putem scoate si ceva bun din subiectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Io nu pricep: bona e cea care are grija de copchil, menajera e aia care are grija de curatenie, ordine, mancare si ce v-ati mai inteles sa faca.

Daca e atat de tampita si nesimtita, distruge tot ce prinde, etc. cum de o tii de 10 ani, ba-i mai lasi si copilul in grija? Ceva nu se pupa defel in ce descrii tu.

Am facut o medie, pt. noi astia mai numa' cu ruj dior si chiloti de la debenhams, nu musai si rochii, la preturile pietei pt. bona + menajera lunar, aici in Romanica noastra: 1850 lei, adicatelea fix la cursul BNR de azi: 440 EUR. Deci femeia pe care tu o folosesti pt. amebele activitati e platita foarte prost ca sa faca 2 in 1. Ca sa nu mai zic pentru tara in care stai ca e de-a dreptul UMILITOR.

Deci, ca sa fi o duamna adevarata, mai cugeta putin la cum iti tratezi angajatul si apoi terfeleste-o fara drept la replica. Nu-ti mai place, da-o afara, dar nu te lega de kkturi ca sa o critici si sa-ti expui averile. Ca si noi avem poate 5 masini si 3 case frumoase si firmele noastre (vo 10) - stiti de gluma, nu? da' bona si menajera nu ne pun chilotii stransi de pe sub pat in cosul de rufe murdare.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Deci, ca sa fi o duamna adevarata, mai cugeta putin la cum iti tratezi angajatul si apoi terfeleste-o fara drept la replica. Nu-ti mai place, da-o afara, dar nu te lega de kkturi ca sa o critici si sa-ti expui averile. Ca si noi avem poate 5 masini si 3 case frumoase si firmele noastre (vo 10) - stiti de gluma, nu? da' bona si menajera nu ne pun chilotii stransi de pe sub pat in cosul de rufe murdare.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Vai Ripley dar cum nu, o Doamna nu pune mana pe nimic din casa ei, nici p-aia, oare de ce plateste menajera?

Mergi la inceput

Mihaelka,

Pai si eu (insami, pe persoana fizica) sunt de la tara si mi-am petrecut verile pe garla, pe coasta, in dud, in podu' surii, si-am mancat magiun pe paine asezata pe marginea santului. Noaptea, ce-i drept, ma primeau ai mei in casa dupa ce ma spalau cu furtunu' la cismea.

Rasa se mosteneste, e adevarat. Da' degeaba este rasa, daca nu este clasa.

Mergi la inceput