despre bone
Raspunsuri - Pagina 9
alina023 spune:
Menajera perfecta: ![]()
![]()
![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!
qsar spune:

Observati, va rog, ca si eu pot barfi menajerele... pe-ale altora, desigur.
Adorabil??? Pai in cazul asta si Domnu' Goe era adorabil in felul lui, nu? Ei, aici ne deosebim - eu vad ceva fundamental in neregula daca un copil dintr-o familie care pare a avea oarescari pretentii, vorbeste si se comporta ca o semi-analfabeta care ocupa postul de menajera.
denizel spune:
Se supara cineva pe mine daca sunt iaaaar rea
si spun ca nu condamn menajera daca a hotarat sa puna www.mytheresa.com/shop/manufacturers.php?manufacturerid=273&cat=6¤cy_code=EUR&quid=61017123421S1083390T&gkid=84--zvffbav--Zvffbav--Qrfvtare_RA--149b871b200" target="_blank">Missonica in saltaru' cu pijamalili? ![]()
ilse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Menajera perfecta: |
da da perfecta.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
beshter spune:
Ultimul dialog din La Peles: - Mamito! striga madam Piscopesco, uitandu-se-napoi catre coana Lucsita, care de pe veranda o scuipa, sa n-o deoache; mamito, baga de seama la cheile dulapului, ca iar fura zahar dobitoaca, fir-ar a dracului sa fie!
Va las - daca vreti sa va radeti olecutica - sa descoperiti sau sa va amintiti cine e 'dobitoaca', unde se ducea madam Piscopesco si, mai ales, cum era imbracata ('La Peles' e o schita scurtisima).
Io nu-s o doamna - nici n-as avea cum sa fiu, din moment ce mama e de la tara (verile le petrecea pe garla) si tata era golan de pe shushaua Chitilei. Asa ca n-aveam de un' sa mostenesc fo rasa.
Mai sunt si zgarcita si mai am si tendinte maniacale - mai degraba, obsesiv-compulsive. Adica pana nu frec io scurgerea din baie nu poci sa dorm. Asa ca dilema mea nu exista - nu vreau menajera pentru caci n-am incredere ca face curat cum trebe si pentru caci nu voi a-i da bani dupa ce ca n-am incredere. ![]()
Dar, desi nu-s o doamna, stiu ca boierii - aia adevarati - se poarta frumos cu les domestiques. Si cand sunt nemultumiti, ii concediaza fara drame.
You cannot both dance and not pay the piper.
qsar spune:
| citat din mesajul lui denizel Se supara cineva pe mine daca sunt iaaaar rea |
Da. Eu. Ca mie-mi place stilul respectiv. Da' uite ca n-am fost curioasa sa vaz si cat costa o rochie. Constatare: costa semnificativ mai mult de 600... Deci rochia distrusa ori nu era originala, ori era la sale.

ilse spune:
Qsar uite aici(cu precizarea ca n-am stat sa caut cupele alea):
http://www.missoni.com/ing.html
Si mie imi place
...hai ca putem scoate si ceva bun din subiectul asta.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Morgano spune:
Io nu pricep: bona e cea care are grija de copchil, menajera e aia care are grija de curatenie, ordine, mancare si ce v-ati mai inteles sa faca.
Daca e atat de tampita si nesimtita, distruge tot ce prinde, etc. cum de o tii de 10 ani, ba-i mai lasi si copilul in grija? Ceva nu se pupa defel in ce descrii tu.
Am facut o medie, pt. noi astia mai numa' cu ruj dior si chiloti de la debenhams, nu musai si rochii, la preturile pietei pt. bona + menajera lunar, aici in Romanica noastra: 1850 lei, adicatelea fix la cursul BNR de azi: 440 EUR. Deci femeia pe care tu o folosesti pt. amebele activitati e platita foarte prost ca sa faca 2 in 1. Ca sa nu mai zic pentru tara in care stai ca e de-a dreptul UMILITOR.
Deci, ca sa fi o duamna adevarata, mai cugeta putin la cum iti tratezi angajatul si apoi terfeleste-o fara drept la replica. Nu-ti mai place, da-o afara, dar nu te lega de kkturi ca sa o critici si sa-ti expui averile. Ca si noi avem poate 5 masini si 3 case frumoase si firmele noastre (vo 10) - stiti de gluma, nu?
da' bona si menajera nu ne pun chilotii stransi de pe sub pat in cosul de rufe murdare.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
ilse spune:
| citat din mesajul lui Ripley Deci, ca sa fi o duamna adevarata, mai cugeta putin la cum iti tratezi angajatul si apoi terfeleste-o fara drept la replica. Nu-ti mai place, da-o afara, dar nu te lega de kkturi ca sa o critici si sa-ti expui averile. Ca si noi avem poate 5 masini si 3 case frumoase si firmele noastre (vo 10) - stiti de gluma, nu? Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
Vai Ripley
dar cum nu, o Doamna nu pune mana pe nimic din casa ei, nici p-aiaeu si 3 banditi: ilse, sven si thor
qsar spune:
Mihaelka,
Pai si eu (insami, pe persoana fizica) sunt de la tara si mi-am petrecut verile pe garla, pe coasta, in dud, in podu' surii, si-am mancat magiun pe paine asezata pe marginea santului. Noaptea, ce-i drept, ma primeau ai mei in casa dupa ce ma spalau cu furtunu' la cismea.
Rasa se mosteneste, e adevarat. Da' degeaba este rasa, daca nu este clasa.