America (157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

tuturor burticilor bolnavioare. Sa se faca bine.
Vazui pe Sanzi burticel vag da mumos :)
Zic bafta Miericelei
Da Lirisu eu eram am sunat de doua ori... dar constatai ca n-am sonor la nici un telefon pana duminica. Mobilul e la cos. S-au jucat cu ele pe post de popice... cat imi permiteam sa fac un dus. Asa-mi trebuie nuuuuuu???
Si robotul inregistreaza mesaje de la cateva fete dragi ... dar n-am avut timp sa merg la cumparaturi... nah.

Ce ghinion ai avut si tu...Patru Asa cevaaaa numa insarcinata ti se putea intampla

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Eu venisem sa intreb cum e cu "lexile measure", ca am primit niste rezultate de la scoala de la Alexandru. Din pacate da cifra si fara alte explicatii. M-oi mai uita, poate mi-a scapat mie!
Corinadana, parca tu m-ai mai lamurit anul trecut. Daca nu esti pe aici sa vad ce gasesc online. Stie cineva?

Lume multa, oameni putini

E o masura a cat e de complicat textul daca-i aplicat unei carti si a capoacitatii de a citi a copilului , daca lexileul e aplicat copilului.
P_ractic te ajuta pe tine sa stii ce carti sa-i dai. Adica +-100 e idealul ca sa exerseze, sa afle lucruri noi dar nu atatea incat sa abandoneze carte:)
Te duci aci
http://www.lexile.com/DesktopDefault.aspx?view=ed&tabindex=5&tabid=67

si cauti ce carte vrei sa-i iei ca sa stii daca-i potrivita. Nu are tot evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am sonicare, sunt relativ multumita, inainte am avut o alta periuta de care am fost extrem de multumita, dar s-a stricat (o primisem cadou), m-am uitat pe site-ul lor si costa peste 100 de dolari, asa ca ma multumesc cu sonicare:)))

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Ramona, e bine ca ai de unde sa alegi.

Eu nici nu prea am de unde sa aleg. Deocamdata nu-mi mai consum energia cautand dentist. Mi-am cumparat sonycare si nici de cleaning nu mai am nevoie o perioada. O sa vad un dentist cand o sa ma doara ceva. Am zis.

e bun sonicare? m-am uitat pe site si de fiecare data la costco ma uit lung la periutele astea. imi fac cu ochiul, dar parca sunt cam scumpe.

Josefine, noi aveam Oral B inainte. Dinstanta intre Oral B si Sonicare e ca de la cer la pamant.

The best of the best pana acum. De aia am si zis ca s-ar putea sa nu mai am nevoie de cleaningul dentistului. Sotul acumulase putin tartru de la ceaiul negru si intr-o luna l-a curatat cu peria asta. Ceea ce ni s-a parut noua uimitor. El clar nu vrea sa mai mearga la cleaning anul asta.

Eu ma mai gandesc. Ca sa n-o supar pe Ramona.

Mergi la inceput

Miereamara, pai si Sonicare FlexCare costa peste 100$ dar merita toti banii.
V-am spus ca e the best of the best?
Macar de mi-ar da bani de reclama.

O sa va spun cat am cheltuit la dentist anul asta, dupa ce m-am spalat cu nemaipomenita perie de dinti. : ) )

Alina, in legatura cu meseria noastra, sa vezi ce-mi trece mie prin cap zilele astea. Ce-ar fi sa termin eu cu examenele de CPA si apoi sa renunt la meseria de contabil? Parca simt ca nu e ceea ce mi-ar placea mie sa fac toata viata.

Ma gandeam sa incep un degree in nursing. Cursurile ar fi gratis, ca sotul e prof...ma bate gandul tare tare tare tare. Dar extrem de tare. Si cred ca mi s-ar potrivi meseria asta pentru ca eu ador sa lucrez cu oamenii. Ma enerveaza sa stau toata ziua intr-un cubicul. Nu stiu cum o sa fac cu chimia, ca am urat-o in scoala. Ma gandeam sa incep scoala in primavara urmatoare, sa incerc sa am un copil intre timp... mama soacra ar fi in culmea fericirii sa vina si sa aiba grija de el cand n-am eu timp...hmmm. Deci cred ca o s-o comit. 95%.
O las incolo de meserie de contabil ca e boring.

Ciuf, iti trebuie multa chimie in programul de nursing?

Mergi la inceput

Spor Hilde... m-a palit si pe mine acum ceva timp reinceputul scolii cu ceva care ma atragea. Dar e greu mey sa reincepi scoala... adica daca mai ai si sentimentul ca ceva stiai bine... si-l poti practica cum se trece de primul an te apuca melancolia
Sau oi fi eu mai babuta.

Oricum cu puiul daca vrei si poti si e rost si de ceva ajutor... apai noi tinem pumnii .

Mergi la inceput

Si Sanzi ai un pui Sa creasca tot asa
Si stai ca nnu putui sa-ti dau reply acolosha.... la subectul cu poci sa strang toala de pe jos. Cum mey sa te dai tu exemplu. Io vazui doar ca erau frunze in piscina. Da cine planteaza rosii miammm, schimba gardul singura si luce pe jos. Sanzi nu tine ... la tine din poze e luna.
Dar la masini de rufe scoase in culoarea vantului turbat de foame ai solutii La scoala fii-mea are bluze albe ca se pot pune in clor :))
Pantalonii ii iei de tip plaid cu dugulite fine in speranta ca tarcatul nu se va vedea.
Oricum sotul cu maieu roz sigur nu te-nsala c-o femeie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris

da mah, eu nu stiam ca trebuie sa fie 3 ... dar au fost 4 ... stateau si se mirau la gura mea acolo ...si doctorul si colega lui , matroana cabinetlui ...

Ce ghinion pe tine, ca astia taxeaza fiecare radacina in parte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:
citat din mesajul lui liris

da mah, eu nu stiam ca trebuie sa fie 3 ... dar au fost 4 ... stateau si se mirau la gura mea acolo ...si doctorul si colega lui , matroana cabinetlui ...

Ce ghinion pe tine, ca astia taxeaza fiecare radacina in parte!

Lume multa, oameni putini

Pai si pe mine m-au taxat pentru trei root canal. Chiar ma intrebam de ce:-). Dar cica a fost ieftin, ma rog.. La doua crown sigur ma duc in Ro ca ies mai bine.

Spune sotul ca l-am innebunit cu periuta. Ma uitam pe site la ei, la Costco e cel mai bun pret. 160 setul de doua.

Hilde si Miere, multumesc de info. Nu stiam pe nimeni care foloseste:-) Daca scoate si piatra, perfect:-))

Mergi la inceput

Aburel, am facut atata scoala de imi vine rau. Cateodata ma simt si eu obosita si ma gandesc ca poate ar fi bine s-o las balta.

Am ajuns in contabilitate pentru ca atunci cand am aterizat pe continentul asta nu aveam incredere in engleza mea. Si ma gandeam eu ca un contabil nu trebuie neaparat sa fie super fluent in engleza.

De fapt am si aterizat in partea franceza a Canadei pt ca stiam franceza bine. Dar acolo am facut scoala in engleza, apoi toate joburile mele au fost in engleza. Si dupa atatia ani de scoala si lucrat in engleza ma simt chiar confortabil si parca nu mai am motivatie sa mai fac jobul de contabil.

Acum simt ca sunt libera sa fac ce vreau aici, ca pot sa fac ce vreau. Daca ma intelegi.
Imi placea mie expresia asta in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hilde sa stii ca la un degree in nursing ma gandeam si eu. Dar iti trebuie o gramada de prerequisites inainte, plus ca nu stiu cum as face fata la disectii si alte chestii de genul acesta. Dar eu ma gandesc serios la treaba asta, ma gandeam sa fac la community college cursurile cerute ca prerequisite si apoi sa aplic la un master in nursing.As mai face si un al doilea copil dc m-as apuca din nou de scoala. V-am spus ca mi s-a facut dor de burtica? Daca nu as fi avut C-section m-as fi bagat la un al doilea repejor. Asa trebuie sa mai astept.

Eu nu am Sonicare din asta scumpa, a mea a costat in jur de 60 de dolari.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput