America (157)
Raspunsuri - Pagina 7
Hilde spune:
Alina, de ce nu "downgradezi" tu resumeul ca sa pari mai novice?
Incearca sa-l aranjezi dupa cerintele fiecarui job. Vezi ce buzzwords folosesc in requirements si exact pe alea le pui si tu in resumeul tau. Mai scoate din resume lucruri daca ai prea multe.
Trimite resumeul la toate firmele de CPA din zona. Daca nu au email, trimite prin posta. Poate nu au astazi un job dar daca au un job in viitor, te au acolo in catastife. Capul sus, ca o trece si criza asta.
Fii multumita ca ai trecut examenele, e o mare realizare. O sa gasesti si job.
Daca vrei sa lucrezi neaparat, nu spune ca esti CPA o perioada. Cauta joburi de bookkeeper.
Am cunoscut oameni care au exclus MBA-ul de pe resumeul lor pana au capatat putina experienta aici. Dupa cateva luni au iesit si cu celalalt degree la vantoare.
sinzi_ana spune:
Ramona, ai inceput plantatu???
Eu vreau sa imi mai fac o gradina de legume...tu ce mai plantezi?
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
bAly spune:
Hilde,
m-am gindit si la posibilitatea de a nu specifica faptul ca am trecut exam de CPA, pt ca oricum CPA nu ma numesc inca din lipsa de experienta...
In privinta scolii, daca nu zic de masterul de aici, ramin doar cu facultatea din tara, si doar cu ea nu am avut nici un rezultat acum vreo 3 ani in urma....
Adevarul e ca f putini angajeaza acum entry-level...pina una alta merg acasa pt o luna sa petrec Pastile cu ai mei, voi mai vedea ce si cum dupa.
Nu stiu sigur, oare ma califc pt internships , sau alea-s doar pt cei ce nu au graduat inca?
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
liris spune:
Ramona, Ab-urita si Ciuf sar'na de ideile cu perdelele. am de gind, dc conditiile permit, sa ma uit si la un magazin care se cheama Jo-Ann. cica si acolo ar avea cite ceva numai ca pe internet la ei am vazut doar materiale care se preteaza la dry clean only.
Ab-uritza, m-a sunat cineva saptamina asta si nu auzeam nimic. am inchis. poate mai incerci saptamina viitoate?
Ramona si eu am mers la dentist aici si intotdeauna discutam pretul si ce anume vreau inainte. stiam cit plateste asigurarea, care-i partea mea si apoi luam decizia. doar data trecuta s-a intimplat totul fara acordulmeu din cauza ca problema s-a dovedit mai grava decit s-a crezut la inceput. aveam un molar, durere mare , incepuse sa se si rupa si cind a inceput sa lucreze a descoperit o "huge cavity". a lucrat 4 root canale (corect pluralul?) la el ,am stat trei ore chinuita cu gura deschisa, dureri...hm destule, asta mica in burtica agitata, partea mea 250, asigurarea , 1000.
Sinziana si eu am avut o gripa urita sarcina asta. in final parca am luat niste tylenol si ptr tuse robitussin ptr ca nu se mai putea. tuseam pina imi pierdeam respiratia si alte chestii pe alte parti :(. desi cel mai recomandabil e sa maninci din toate, dc nu poti si nu poti, cred ca poti lua proteina si din vegetale si apoi fierul din pastilutele prenatale samd.
va doresc weekend placut!
IoanaN spune:
nu am timp sa citesc toate fetele dragi...promit sa revin, intrasem sa vad cum se simte nasica lui Aidan...
pai esti okay! fii fara grija...e ceva normal in promul semetstru, am spus si de ce mai in spate...
miericico ca pe tine te-am vazut imediat...sa stii ca intru in rochita!!! am stagnat o vreme si io asa ca nu te speria...si acum vad ca iar curg kg unul dupa altul...dar mananc si mai putin si mai mult legume si stau cu V8 dupa mine...dar apa beau in prostie
asa ca dupa cat de bine arati deja...in locul tau nu mi-as face prb
fug si promit sa revin si eu sa vad ce ai faceti
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris Ramona, Ab-urita si Ciuf sar'na de ideile cu perdelele. am de gind, dc conditiile permit, sa ma uit si la un magazin care se cheama Jo-Ann. cica si acolo ar avea cite ceva numai ca pe internet la ei am vazut doar materiale care se preteaza la dry clean only. Ab-uritza, m-a sunat cineva saptamina asta si nu auzeam nimic. am inchis. poate mai incerci saptamina viitoate? Ramona si eu am mers la dentist aici si intotdeauna discutam pretul si ce anume vreau inainte. stiam cit plateste asigurarea, care-i partea mea si apoi luam decizia. doar data trecuta s-a intimplat totul fara acordulmeu din cauza ca problema s-a dovedit mai grava decit s-a crezut la inceput. aveam un molar, durere mare , incepuse sa se si rupa si cind a inceput sa lucreze a descoperit o "huge cavity". a lucrat 4 root canale (corect pluralul?) la el ,am stat trei ore chinuita cu gura deschisa, dureri...hm destule, asta mica in burtica agitata, partea mea 250, asigurarea , 1000. Sinziana si eu am avut o gripa urita sarcina asta. in final parca am luat niste tylenol si ptr tuse robitussin ptr ca nu se mai putea. tuseam pina imi pierdeam respiratia si alte chestii pe alte parti :(. desi cel mai recomandabil e sa maninci din toate, dc nu poti si nu poti, cred ca poti lua proteina si din vegetale si apoi fierul din pastilutele prenatale samd. va doresc weekend placut! |
Jo-Ann stiu ca vinde material, au si perdele gata facute? Eu nu ma pricep sa cos, probabil ca nu-i mare lucru sa cosi niste perdele simple - daca stii ce faci. Sper sa gasesti perdele ca lumea pina la urma, stiu ca ma mai uit si eu prin magazine si in general arata tare "cheap".
La citi dinti ti-a facut root canal, sigur ai avut patru radacini? Nu de alta, dar de obicei nr. maxim de radacini la molar e trei. Deci ar fi tare neobisnuit sa fi lucrat la patru.
Am avut si eu experienta neplacuta sa descopar o carie mare cind eram gravida. Dr. a fost super, mi-a reparat-o cu instrumente manuale si fara anestezie. Era aproape de camera pulpara, dar am scapat de root canal. Bat in lemn ca-s zece ani de atunci si dintele e OK.
E de inteles ca se intimpla sa fie mai grav decit a crezut medicul initial. Dar vad ca toti sint mai intelegatori, incearca sa ajute cit de cit cu asigurarea. Cum am dat eu de cabinetul asta?
Tu cit mai ai pina sa nasti?
liris spune:
da mah, eu nu stiam ca trebuie sa fie 3 ... dar au fost 4 ... stateau si se mirau la gura mea acolo ...si doctorul si colega lui , matroana cabinetlui ...
sinzi_ana spune:
Simona (liris) de ce nu incerci Ikea???
Fetelor, azi mi-am luat inima in dinti si am filmat cum canta David la 4 maini cu profu......dar nu am scos aparatul din geanta, so e doar cu sonor...nu si imagine...
Gravizenia mea iar m-a induiosat la lacrimi
http://good-times.webshots.com/album/558922724VroQiZ
Ce cioara mai sunt si ce imi mai laud puiu
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
josefine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hilde Ramona, e bine ca ai de unde sa alegi. Eu nici nu prea am de unde sa aleg. Deocamdata nu-mi mai consum energia cautand dentist. Mi-am cumparat sonycare si nici de cleaning nu mai am nevoie o perioada. O sa vad un dentist cand o sa ma doara ceva. Am zis. |
e bun sonicare? m-am uitat pe site si de fiecare data la costco ma uit lung la periutele astea. imi fac cu ochiul, dar parca sunt cam scumpe.