America (157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, daca tot te doare gitul n-o fi posibil sa ai acid reflux?

Sinzi, rusine sa-mi fie! M-am uitat intii la pozele cu rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nu-i ala ramona, ca stiu sa fac diferenta, e un afurisit de guturai...ca a venit cu de toate, urechi infundate, nas etc

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adriana, multumesc. si da, a trecut repede, numai cand sunt bolnava mi se pare ca trece timpul mai greu.

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Sanzi sa sti ca eu sunt carnivora dar de cand sunt insarcinata nu mai pot pune carnea in gura. Nu stiu de ce dar nu o mai suport, nici un fel de carne. Analize sunt bune deocamdata si nu iau prenatale ca tine, doar niste multivitamine de copii (alea sunt singurele care le suport). De plans si eu plang usor, chiar si la o reclama. M-am uitat la pozele tale impreuna cu Robert si i-au placut mult constructiile lui David. M-a intrebat daca poate sa contruiasca si masini din lego ala .
Philip sanatate multa si sa treaca gatul cat mai repede.
Ioana multumesc mult de tot de toate sfaturile. Nu mai am dureri cam de ieri dimineata sa zic asa. Doar ca inca mananc greu dar am inceput sa mananc si sa beau mai mult lichide, dar nu cred ca suficiente. Din pacate nu pot sa merg nicaieri la dr ca se pare ca azi ne-a expirat asigurarea. Sapt viitoare cauta sotul sa rezolve cumva problema, sa vedem. Am vizionat pozele voastre, foarte frumoase. Tu esti atat de tinerica; nu stiu cand ai avut timp sa inveti atatea si sa sti atatea. Spor la pregatiri.
Miere spor cu lucrarea. Mai ai un pic si gata, ai scapat de un mare stres. Bafta multa.
Ramona nu ma pricep cu asigurarile astea dar vad ca te-au lamurit fetele. Sper sa treaca floricele cu bine peste frigul care vine. La noi cand sunt 55 de grade zic ca e cald si suntem tot pe afara.
Mai vroiam sa mai scriu cuiva dar nu mai stiu cui. Revin eu.

Adriana 12+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ramona, si eu tot cu Metlife sunt si am 100%,80%,50% + BCBS pt restul dar nu inteleg de ce trebuie sa trimiti primul claim la BCBS si abia apoi la Metlife. Poate se considera ca operatiunile respective nu tin neaparat de dantura.
Am intalnit si eu un dentist care nu accepta asigurarea mea si a trebuit sa platesc upfront fee-ul. Apoi tot ei au facut claimul la asigurare si asigurarea mi-a trimis cec pt diferenta.

Mergi la inceput

Nu stiu de ce au regula asta timpita sa submit la BCBS intii, dar asta este.
Daca nu era in plan dr. asta mai intelegeam! Dar ea este si tot nu trimite formularele la asigurare, ba mai vrea si payment in full de la inceput. Deci daca asigurarea nu plateste ramin eu in paguba. Altfel mingea ar fi in terenul ei.
Cabinetul e foarte fain (cred si eu!), e la doi pasi de noi, dar treaba cu billingul nu mi-a placut deloc. Plus ca mi-e si cam ciudat ca eu am ramas in sala de asteptare si copiii au mers fara mine. Alexandru e OK, dar Ana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ramona, e bine ca ai de unde sa alegi.

Eu nici nu prea am de unde sa aleg. Deocamdata nu-mi mai consum energia cautand dentist. Mi-am cumparat sonycare si nici de cleaning nu mai am nevoie o perioada. O sa vad un dentist cand o sa ma doara ceva. Am zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Offf ....Hilde

Am vazut ca spunea-i ca sunt job-uri in accounting....
Not for me...tot caut si nimic....cica ori sunt overqualified ori nu am experienta necesara...greu...exact de ceea ce-mi era frica nu scap...scenariul asta l-am prevazut inainte de a decida sa-mi termin masterul. Asta e! Sper sa gasesc si eu ceva pina la urma in oraselul asta de 75 mii de oameni...

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Ramona, e bine ca ai de unde sa alegi.

Eu nici nu prea am de unde sa aleg. Deocamdata nu-mi mai consum energia cautand dentist. Mi-am cumparat sonycare si nici de cleaning nu mai am nevoie o perioada. O sa vad un dentist cand o sa ma doara ceva. Am zis.

Nuuu! Mai bine mergi la control si nu astepti pina sa fie prea rau. Chestia e sa nu-ti vinda dentistul cine stie ce tratamente scumpe de care n-ai nevoie, ca se poarta!
Pe distantele la care pot eu sa conduc am numai trei cabinete pentru copii. Daca nu merge asa poate caut si out of network, ca la felul cum procedeaza dr. asta nu cred ca-i mare diferenta. Chiar auzisem despre un medic bun, dar nu se incurca deloc cu asigurarile.

Mergi la inceput

Eu venisem sa intreb cum e cu "lexile measure", ca am primit niste rezultate de la scoala de la Alexandru. Din pacate da cifra si fara alte explicatii. M-oi mai uita, poate mi-a scapat mie!
Corinadana, parca tu m-ai mai lamurit anul trecut. Daca nu esti pe aici sa vad ce gasesc online. Stie cineva?

Mergi la inceput