America (157)
Raspunsuri - Pagina 5
blackpanterro spune:
Pumba, cartile clasice le-am luat de pe Amazon la preturi foarte mici.Astea am vrut sa le avem in casa.
Andrada, sper sa nu dureze mult probemele.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
pumba spune:
sanzi - nu mai esti pe aici? ma bucur ,inseamna ca te simti mai bine.
am ramas eu de garda- nu mai fac fasole pt mult timppp........nu pot dormi ma doare stomacul ingrozitor.
Andrada - bafta si de la mine sa te simti mai bine!
fetelor- multumesc pt raspunsurivoi cumpara o parte din carti .
corinadana spune:
Poate ai papat prea mult si fasolea cam baloneaza!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
IoanaN spune:
sanzi, ai luat ceva pt febra atunci cand ai avut-o? si cat te-a tinut...
in general nu e nimic ingrijorator...dupa 39-40 C se pune problema... daca ti-ai controlat febra si nu ai stat in stare febrila ore intregi, zile nu-i nimic...esti ok si tu si fetita comprese reci...bai calii-reci si daca nu merge asa, tylenol...de cate ori ai nevoie si evident, asa cum au zis fetele povesteste tot medicului...
cu mancarea...iti trebuie mese consistente...si nu tie ci fatului...are nevoie de folate si de multe vitamine sa se dezvolte sanatos...mai ales acum in primele saptamani... daca nu poti carne... mananca peste si axeaza-te pe fructe uscate multe, alune, nuci, acum in perioada asta...mananca oua, fructe si legume multe si ce simti tu nevoia...poti sa faci o supa din piept de pui si scoti carnea mai apoi si consumi doar galustile si morcovi+zeama plina de proteine benefice
imi pare rau ca te-ai simtit asa zilele astea
sanatate multa!
miereamara spune:
Ioana cum merg pregatirile? Incapi in rochie, hai da-mi si mie sperante, ca ultimile 6 kilograme stau blocate, le-am abandonat si pe fetele de pe spark (scuze fetelor dar sunt ocupata rau in urmatoarele doua saptamani, pe 15 aprilie am defense la teza si termin scoala, iuhuuuuu).
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ciuf spune:
Pumba, de la fereastra casei mele as putea spune ca asta e prima zapada serioasa in iarna asta aici. pana acum am avut numai fulguieli. Poate imi fac mai tarziu curaj sa o scot pe Eva cu sania afara, peisajul e superb.
Despre carti ... eu iau numai de la Biblioteca. rar cumpar o carte, numai daca mi-as dori sa o recitesc de cateva ori. Altfel, pentru mine iau numai de la Biblioteca.
Am luat de la Ross o carte cu toate povestile clasice cu numai 10 dolari. Tot le citesc din ea. Ai cautat la Barnes and Noble?
Stau si ma amuz la vecinii mei cu masinile lor ca nu pot ruca dealul sa iese din comunitate. Eh, vine randul si sotului .
Despre fasole ... noi nu mai gatit din asta ca ne balonam. Fasolea are oligozaharide ce ar trebui sparte de niste enzime anti-oligozaharide pe care sistemul nostru digestiv nu le are. Si atunci aceste molecule de zahar sunt digerate de bacteria ce se afla in intestinul gros provocand acele gaze.
Daca analizezi continutul nutritiv, e mai buna lintea. Cred ca are mai multe calorii pe 100 de gr. decat fasolea (stiu ca fasolea gatita are in jur de 80 de cal. pe 100 de gr), dar lintea este considerata un aliment important cu un grad nutritional mare datorita continutului de proteina, fier, magneziu, fibra. Si ce mai este bine de spus despre aceasta e ca are un continut scazut de grasimi si 0 colesterol.
Arminad, imi pare rau de accident. Sa dea Domnu' sa se rezolve repede. La ultimul accident de l-am avut in 2 saptamani a fost masina gata. S-au miscat repede astia de la asigurare. Au trimis un estimator ce a analizat masina si i-a dat un cost de reparatie mai mare decat unde ne dusesem noi. Iar de aici a fost treaba noastra la cine sa mergema sa reparam masina.
Ancadm, cum este la voi? Am citit ca s-a umflat raul si ca aveti inundatii. Da un semn.
Sanzi, citii si eu la subiectul cu menajere. Ma apuca o asa stare de nu stiu cum sa-i spun cand vad cati banii au unii si isi cumpara rochii de 600 euro si camasi de 100 euro. Eu n-am. Dar ma fac eu fata mare . Si o sa-mi falfai Vuitoanele.
Si pe un ton serios ... nu-mi place sa vina cineva sa imi faca curat in casa. Am si eu o pasarica. As angaja-o sa imi gateasca, sa imi calce, dar nu la curatenie.
Are sotul preferinta la sexul bebeului? Ca al meu sot o tot dadea inainte cu "sanatos sa fie", dar in sinea lui tanjea dupa o fetita . Stiu eu, stiu.
Gata, pleca si sotul. Nu avuse nici o problema sa urce dealul. Maiestrie pe el, dom'le! Si astia cu masinile lor 4x4 nu urcara dealul, dar nu au indemanarea sotului .
Andrada, trec toate, sanatate sa fie. Te asteptam sa revii in forta.
Anamaria, cum ii mai este mamei tale?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
sinzi_ana spune:
Am pus si eu poze cu gravidutza:
http://community.webshots.com/album/570527998AGVXVX?start=24
Si cu rosiile mele cele cu mult asteptate sa se coaca:
http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/sets/72157615693638002/
Ioana, multam de sfat...am avut febra doar intr-o seara (si cred ca nu a durat 2 ore...) max 38.2 (in ureche)...a scazut destul de repede la ceaiuri...Nu am luat nici un medicament...
Imi iau doar prenatalele cu sfintenie
Cu mancatul imi e greu...pt ca eu sunt foarte dezordonata in ceea ce mananc si abuzez de ciocolata...mancare gatita nu imi place...ciorbe nici atat...(baza este feta, castraveti, ciuperci cu de toate si in toate, oua fierte, kefir cu cereale, paine frantzuzeasca...si nelipsita ciocolata)
Ciuf, asa si al meu (sanatos sa fie) dar il vad ca moare sa fie fetita (de preferat sa semene si cu el de data asta!!!) Eu in schimb o vreau blonda !!!! (uneori simt ca imi doresc atat de mult o fata, ca as fi ingrozitor de dezamagita daca va fi baiat...o fi normal sa simt asa???)
Irina, abia astept sa termini lucrarea...la vara poate facem o gasca mai mare si plecam cu toti intr-un cruise???
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
miereamara spune:
Sanzi arati foarte bine, ti se citeste fericirea pe chip!
Vad ca David e foarte interesat de Mara, face practica pt future big brother?
Da, ar fi o idee buna sa mergem in vacanta undeva!
Ciuf, zapada acum la sfarsitul lui martie? Ce n-as da sa fiu si eu acolo, nu mi-a trecut dorul de zapada.
Azi ar trebui sa imi soseasca cozonacii, mhhhhh, de abia astept.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
philip spune:
sanzi, philip e bine, aproape a terminat antibioticul in schimb eu mor de durere de gat. nici noaptea nu pot dormi de durere. asta e, ma incurajez ca luni va fi mai bine :) sanatate si tie. nu vreau sa te sperii, eu insa am fost racita de 6 ori in sarcina asta si cel mai nasol acum. macar la tine e cald, mai mici sansele sa racesti cum am facut-o eu...
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
blackpanterro spune:
Wow, Andreea, 30 de saptamani!!! Ce trece timpul cand nu e sarcina ta :). Sanatate in continuare si lui Philip la fel.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious