America (157)
Raspunsuri - Pagina 4
pumba spune:
stiti vreun site de unde pot cumpara carti in limba engleza,la un pret bun?
am descoperit ca nu avem pt copii ,carti clasice si vine vacanta acus -acum.
philip spune:
pumba, uite siteul asta recomandat de ml, eu am comandat de mai multe ori de la ei:
http://www.daedalusbooks.com/
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
sinzi_ana spune:
Pumba, eu de aici cumpar:
http://www.powells.com/
iau si used...si sunt in conditie ff buna!!
Andreea, cum mai e Philip?
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
pumba spune:
philip -mersi de site imi place mult Dimitri
sanzi- mersi de site am citit sub de la generale ma intrebau copii, de ce rad singura
corinadana spune:
Andrada !!!
Pumba noi cu library bagam tare de tot. Punem in hold ce dorim si uite asa citeste copilul, eu am o mare cititoare acasa... Citeste dimineata la cereale, cand vine tot cand papa si seara scandal la culcare ca eu i as stinge lumina si ea mai vrea sa citeasca. Asa ca daca ma pun sa cumpar am cam incurcat o.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
Citat: |
.Dar nu a chemat sotu politia? Nu au facut report??? |
Ba da ,a facut raport si l-au chemat la court doar pe mexican ca el e vinovatul si i-au zis sotului sa vina si el daca vrea daune morale adica s-a speriat si d-astea .Sotu e bine mersi da masina e cam praf si io vreau sa-mi plateasca daune compania de asigurare ca d-aia l-au asigurat .N-am io treaba cu mexicanu ca e el ilegal sau disparut.Off!Sunt suparata rau cu cite am pe cap ,bine ca imi dadusi pontu cu subiectu de la generale,m-am mai binedispus
BTW e multe "doamne" d-astea in Ro ,p-aici parca n-am vazut asa multe .Sau poate n-am avut sansa
pumba spune:
corina- am uitat de biblioteca.
armirad - imi pare rau de accident
tot la generale (hingherii si ai tic?)
cunosc si eu o dna din asta pe aiciare casa de milioane,vorbeste de milioane ....si ea si sotul
Ramona J spune:
Fara sa iei in considerare dintii de minte, ultimii se schimba pe la 12 ani (al doilea rind de molari).
Sinzi, daca te uiti bine s-ar putea sa observi la David primii molari. Oricum, apar "any moment now". Apoi vin si incisivii centrali. La Alexandru tin minte ca au aparut cu citeva luni inainte sa implineasca sapte ani. A avut un incident, a cazut in dinti. Cica n-a pus miinile ca i-a fost frica sa nu se loveasca. Minca-l-ar mama! Abia se mai tineau, l-am dus la dentist, i-a scos si cu ocazia asta am vazut coltisorii de la dintii permanenti. Era tare haios asa stirb de ambii deodata!
Acum are noua ani jumate, ies premolarii. Mai are caninii si molarii de care ziceam. Apoi or iesi cindva si maselele de minte.
Andrada, hugs si sa fie bine toate. Esti cu piciorul dupa cap cumva? Mergi mai la acupunctura!
Precis ati mai zis ceva, m-a lasat memoria. De foame! Mai citesc din urma si va raspund daca am ceva de zis.
Arminad, sorry de accident. Bine ca-i OK sotul. Daca omul a avut asigurare eu zic ca trebuie sa plateasca.
Oana, bine ca te rezolvi cu sanatatea. Eu daca platesc asigurare vreau sa stiu ca beneficiez cu adevarat de ea. Am avut tot felul de show-uri cu doctori si asigurari pina acum si poate am fost norocoasa, dar le-am rezolvat de fiecare data.
Miere, sint o aiurita, nu ti-am multumit ca ai copiat mesajul meu. Daca spitalul face vreo eroare cind trimite formularele nu e vina ta si nu trebuie sa platesti. Ei incearca sa te intimideze, dar tine-te pe pozitii. Mie mi-au cerut unii aproape doua mii, la vreun an dupa ce fusesem la medic. Ma aveau in evidenta cu asigurarea veche si din greseala au trimis acolo. Atit s-au lalait cu toate astea, ca pina au ajuns hirtiile la mine si le-am atras eu atentia asigurarea mea n-a mai vrut sa plateasca. Dupa un anumit timp ei nu mai platesc daca n-au fost trimise actele la timp. Astia imi tot cereau mie banii, le-am trimis billul inapoi fara nici un penny si explicind mereu acelasi lucru. Cind m-am plictisit de ei le-am trimis o scrisoare mai "formal" (eventual o trimiti cu confirmare de primire) si de atunci s-au linistit.
Am mai gasit doi dentisti care accepta asigurarea asta si nu sint foarte departe, o sa-i sun sa intreb cum procedeaza ei cu billing, daca gasesc o varianta mai buna ii schimb.
Ramona J spune:
Pumba, cele mai ieftine variante sint la biblioteca (gratis!). Citeodata au library sale si vind ieftin cartile. Eu am cumparat multe la garage sale, in general sint foarte ieftine.
Imi place sa cumpar de pe Amazon sau pe Half.com