America (157)
Raspunsuri - Pagina 3
sinzi_ana spune:
Ramona, ma gandeam ca la varsta lui nu mai schimba dinti (are 10 ani nu??) Chiar...pana la ce varsta le cad/ies dintii???
David are 6 ani si nu ii se misca nimic...desi primul dinte a iesit la 4 luni!!!!
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
Oana C spune:
Sinziana, multa sanatate. Eu am avut doar probleme cu maselele in sarcina cu Eva, nu stiu ce sa spun despre raceala.
Ramona, si dentista Evei e la fel. Noi platim cind mergem la control, apoi ei trimit la asigurare si daca asigurarea are chef, ne plateste; daca nu, inventeaza nu stiu ce motive ... cum am patit acum 2 luni, cind am fost la controlul de 6 luni, cu cleaning, am platit 240$ in cabinet, apoi asigurarea a refuzat sa plateasca, pt ca, cica nu erau fix 6 luni implinite de la ultimul control (mai aveam 1 saptamina!!!)
Pina la urma am ajuns la CVS la Minute Clinic. Tipa ff de treaba, mi-a facut tot felul de controale, am singe in urina ... antibiotic. Mi-a dat si o lista de family dr de aici, asa ca o sa ii sun miine.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
CRISMIR spune:
OANA,asa am avut si eu acu' vreo luna...mie mi-au dat antibiotic 3 zile si mi-a trecut,dar cu totul m-a tinut vreo 7...a fost cistita,eu credeam ca e infectie urinara dar nu...la aia se face febra,asa am inteles,eu nu am avut...dar bea multe ceaiuri,de urzica,macese,si inca vreo doua am gasit eu pe net,cat mai multe lichide,pe mine m-au ajutat foarte mult...a fost oribil de dureros si chiar daca am luat antibioticele a durat vreo 2 zile pana a trecut...sanatate multa!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
sinzi_ana spune:
Alintaroma, mersi!!! O sa vb cu dr...sa vedem ce parere are...caci nu imi vine sa mananc carne...imi face greatza...
varsta David
varsta bb2
miereamara spune:
Sanzi, nu manca dc nu simti nevoia. Vezi cum stai si cu analizele de sange si in functie de asta decizi mai departe.
Ti-am trimis un pm.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Andrada spune:
Sinzi, draga mea, nu stiu daca ti-am spus dar spun acu ca sa fiu sigura.
Multe-multe urari din inima de sanatate si pentru tine si pentru gigilice. Felicitari!!
Corinadana te citesc sa mai vad cum merg si burtica si frumoasa Raluca.
Si toata celelalte citesc, dar cam am avut zile proaste personale (familia e bine sanatoasa slava Domnului) d-aia nu scriu,
hugs,
A
arminad spune:
Citat: |
David are 6 ani si nu ii se misca nimic...desi primul dinte a iesit la 4 luni!!!! |
Io habar n-am cind si citi trebuie sa pice dar pot sa iti spun doar ca lui Dan i-au picat deja 8 dinti .Le tine evidenta f strict fiindca stie exact citi bani a primit pe fiecare .Ma uimeste copilu asta al meu ce mult ii plac banii .Eu credeam ca va fi asa mai cu capul in nori nu asa practic
In alta ordine de idei ,cind v-a lovit cineva masina din vina lui cum v-ati descurcat cu firma de asigurari a celuilalt? Pe sotul l-a lovit un mexican care n-avea nici driver license da avea asigurare omul.Aia de la firma lui de asigurare cica sa astept ca ei nu-l gasesc pe clientul nostru sa-l intrebe ce si cum.Bineinteles ca nu-l gasesc ,cred ca a sters-o deja peste granita ca n-are acte si trebuie sa vina la proces si presupun ca ii este frica.
Sotul a plecat in Ro a doua zi dupa accident ,din fericire n-a patit nimic,si m-a lasat pe mine "single mom" cu o mie de hangarale pe cap
arminad spune:
Citat: |
Si toata celelalte citesc, dar cam am avut zile proaste personale (familia e bine sanatoasa slava Domnului) d-aia nu scriu, hugs, A |
Andrada,sper sa treaca zilele alea proaste curind
sinzi_ana spune:
Andrada, sarumana!! Bine ca familia e bine...restu...trec!!! Da Doamne sa treaca mai repede...ca ni se face dor de tine (chiar azi ma intrebam pe unde esti...)
Arminad, prietena mea a patit-o (a intrat in ea o tipa care nu avea acte si nici asigurare) si a ajuns sa isi plateasca singura reparatia masinii...(nu a fost ceva grav insa). Daca mexicanul avea asigurare...nu stiu...Dar nu a chemat sotu politia? Nu au facut report???
Si David e pasionat de bani...are un bancomat de jucarie, unde isi tine averile (le golesc eu fara ca el sa stie si i le pun in cont cand se strang prea multi), si verifica acolo mereu...are un mic calculator unde calculeaza ca un mos cati bani ii mai trebuie sa faca o anume suma...Ne amuzam pe cinste pe seama lui!!!
Irina, trimis mesaj inapoi
Sambata imi vine si mie sotzu acasa...uf...greu a trecut timpul asta...de abia astept sa il toc la cap...ca e greu cu hormonii astia cand nu ai pe cine sa te descarci (pe copil imi e mila!!!)
Ma amuz pe cinste la un subiect cu menajere la generale...vi-l recomand
varsta David
varsta bb2
pumba spune:
mor ....am facut fasole batuta ,astazi si ma doare burta. stau acum ca un gandac cu burta plina.......daa a fost bunaaaaaaaa
miere- mersi pt idee
ramona- si la noi e cam la fel, ne spune cat e bilu,cat plateste asigurarea si cat noi.daca vrem ,ne face lucrarea daca nu ,nu
anul trecut, cea mare a avut probleme mari si dentistul a zis ca incearca ,dar ,daca nu sta, se agita, el nu risca sa se intample vreo grozavie si ma recomanda la un doctor care lucreaza cu copii(urma sa o puna sub anestezie ).dar din fericire, totul s-a rezolvat.
sanzi- eu as vorbi cu doctorul si daca toate analizele sunt ok, nu m-as spurca cu carnea...parerea mea.
eu nu am suportat carnea in prima sarcina,imi era greata ce vreau sa spun e ca se poate intampla si chestia asta sa nu o suporti , pur si simplu.