America (157)
Raspunsuri - Pagina 19
blackpanterro spune:
Sinzi, si mie imi place Dominique si pt fata si pt baiat :) .Poze noi nu avem ca noi facem poze numai in vacante, urmatoarea e pe 18 mai, stay tuned :))))
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
blackpanterro spune:
Ioana, super pozele de la botez. Ai aratat foarte bine si nasica la fel :). Bebe Lucas mai mult a dormit :)
Ti-am mai spus ca imi place la nebunie casa ta?Spatioasa si deschisa, asa imi doresc si eu.
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
adriuta spune:
Am vazut pozele tale Ioana si vreau sa zic ca mi- placut mult mult...botezul, bebele dulce dulce si cumintel, si ce curios era el sa ceteasca din cartea lui nenea popa. Mie mi-a placut si freza ta, desi nu te-ai aratat in prea multe poze. Si fratele mai mare a fost la inaltime. Felicitari, sanatate si sa te bucuri de familia ta frumoasa o vesnicie.
A, si am admirat si "adierea" artistica a pozicilor. Daca ai putea sa imi dai si mie o idee de aparat foto mai performant, pentru buget mediu ...pls.
Am vazut si burtica de Philip. Mami da' la voi tanti zapada nu stie ca-i sf. de Martie? Iti sta bine graviduta
La multi ani!! inca o data Anutei scumpe care e pasionata de Spiderman.
La multi ani!! pentru finuta Andra.Va pupam
Noi azi i-am luat motu'
a ales asa: mingea de golf
stilou
cartea
si faza tare a fost ca l-am lasat sa ia in ordine, dupa ce a luat astea 3 obiecte toate celelalte obiecte ce erau pe tava. Si nasu-su tot ii punea banii "la botu calului" si el ii arunca pur si simplu in spate. Si cu cardul la fel il arunca din fata lui. Nu a vrut sa stie de bani si de card. Sa inteleg ca n-o fi baiatu' materialist
si o saptamana plina de sanatate si impliniri
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Ramona J spune:
Am vazut si eu in sfirsit pozele Ioanei. Ce faine sint! Bebita a fost la inaltime, e o scumpete de copil! Nici fratiorul nu-i mai prejos, mortale pozele cu pantofii lui mami! Toate pozele sint frumoase, parul iti sta bine.
Multumesc si eu inca o data pentru urari.
Corina, avuram party.
Adriuta, ce figura! Exact asa a facut si Alexandru cu banii, sa stii ca acum declara ca-i plac. Oricum, lui nu i se potriveste ca a ales mingea de baseball prima si el numai atletic nu este.
blackpanterro spune:
A venit sotul acasa de la Landstuhl.A avut sedinta de BOTOX pt durerile de cap.I-au facut in 30 de locuri diferite in tot capul printre care si in frunte.El numai bine avea niste linii mari de expresie acolo care s-au mai netezit :)))
A spus ca durerea a trecut aproape instantaneu dar ca injectiile dor si chiar glumea cu dr despre cum femeile fac asta mereu pt frumusete.
Acum nu mai scapa de glumele mele :) dar ma bucur ca s-a rezolvat,complet sper, problema cu durerile mari de cap.
Tot azi am plantat lavanda, sper sa creasca mare sa imi miroasa gradina frumos.
pumba spune:
ioana- ai fost superba ! ai o familie foarte, foarte frumoasa!
adriuta- la multi ani pt Adrian! e baiat mare acum
pantero- nu se poate sa-i de-a acasa botoxu?
noi suntem acasa toti , ninge cum nu a nins, toata iarna aici.
sinzi_ana spune:
Adriuta, felicitari pentru motz!!!!!
Pumba, ceva poze de iarna??? Sa se bucure si altii
Ioana, ce frumos este Lucas!!! Si cuminte!!! Are niste falcutze numa' bune de pupat!!!!! Si tu arati tare bine...
Adriana, deci incepu sotu cu botox...hihi!!!
Irina, ne apucam toate odata de o scoala...si lasam copiii cand la una cand la alta
Uf...de as putea sa convietuiesc cu bunicile...sau sa le cumpar o casa pe aceiasi strada
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
Delia21 spune:
Ioana mersi mult de tot.Am vazut si eu pozele cu voi si v-am admirat.Bebe e dulce rau de tot in costumatia lui alba.Intrebare:in ce stat sunteti voi?
Sanziana,astept sa vi cu vesti faine despre samburel joi.Daca e baietel,...nu-i asa ca mi-l dai mie ?
philip spune:
ioana, ai o familie minunata. sa fiti mereu sanatosi! doamna mai in varsta de la shower e mama ta?
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
blackpanterro spune:
Pumba, Sinzi , as vrea sa pota sa ii dea acasa. Sa o pun de un bijnitz mic ca deocamdata nu imi trebuie HAHAHA.
Cica trebuia sa fie acolo cu o ora inainte ca numai atunci se comanda exact atat cat trebuie, fara risipa, zici ca e pretios!
Ce e sod e ca se vede in frunte unde a primit injectiile LOL pt ca a dat putin sangele si acum sunt cojite mici de tot acolo, direct acolo mi-au picat ochii cand a venit acasa haha.Initial am crezut ca va fi numai in spatele capului.