America (157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ceva ce ne-a lasat cu gura cascata

http://www.youtube.com/watch?v=LL6YNfpaqWY&feature=related

Oare ce sport e asta, arata a gimnastica dar mult ma cool :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

E recunoscut oficial ca sport, au si campionate mondiale.

Mergi la inceput

Yep, am vazut doar ca nu stiam, inca nu stiu, ce sport este. Foarte fain!Rusoaicele ce sunt mereu pe sus arata de zici ca au 10 ani.

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Gimnastica acrobatica ii spune. Se preda si la gym la Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ati iesit vreuna pozitiva la strep B in sarcina?
la prima nu imi aduc aminte sa-mi fi facut testul in Olanda, dar acum am iesit pozitiva.
stiu ca se face antibiotic (penicilina) in timpul nasterii dar vreau sa stiu asa ...dc au mai existat printre voi cazuri ca al meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Gimnastica acrobatica ii spune. Se preda si la gym la Ana.

Lume multa, oameni putini

Excelent! Multu de lamurire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Da, Liris, eu am iesit strep B pozitiv. Si la mine a fost problema ca imediat ce am ajuns la spital, mi-au provocat nasterea, au administrat antibioticul si in nici trei ore de la administrarea lui am nascut. Din cauza ca am nascut mai repede de nu stiu cat timp ar fi trebuit sa actioneze antib. m-au tinut in spital mai mult decat normal pentru a o monitoriza pe Eva.
Ioana, sa va traiasca micutul crestin. Sunteti o familie implinita! Si parul ti-a stat foarte bine .
Ieri m-am vopsit. De la rosul meu turbat ma facui vanata putreda. Contrast al naiba de tare . Iar ce vopsea am cumparat eu ... cica sa mai inchid un pic turbatul ala de rosu ... din rosie ma transformai in vanata . Asta e. Trebuie sa ma obisnuiesc cu noul meu look. Sotul nu s-a exprimat. Oare de ce?
Andreea, faine de tot pozele. Iti pica tare bine burtica . Pacat ca ai tot avut probleme de sanatate pe timpul sarcinii, dar la cum arati le ascunzi bine de tot.
Aseara am batut un apropos sotului ca mi-as mai dori un baietel. Nu prea a fost incantat de idee. Eh, cred ca am fost eu influentata de filmele ce le-am vazut cu Luk Muk cel Mic de cand era mai micut. Ca tare scump mai era!
Mama mi-a zis ca l-au luat pe Luca la bulgari sa se plimbe. Si cu ocazia asta au rezolvat si viza lui pentru Ro. Altfel ar fi insemnat ca dupa 3 luni sa ii extindem viza sau da ii facem pasaport romanesc. Insa daca a iesit in Bulgaria, la intoarcere i-au pus astia viza noua pe pasaport.
Azi s-au intalnit cu o fosta colega de-a mea care l-a intrebat pe Luca unde ii place mai mult, in Ro sau America? Iar baietul meu a spus ca in Romania.
Ieri nu mai era pic de zapada, am iesit cu bicicletele, vreme de maneca scurta, azi ne pocni iar ninsoarea.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Liris, mie la nasterea Laurei mi-au facut antibiotic in timpul travaliului, dar a fost doar preventiv pt ca nu ajunsese rezultatul de la test; gaza mea a sosit fix la 37 de saptamini.

Din ce stiu eu atita timp cit faci antibioticul bb nu va fi afectat de virusul tau...sarcina usoara inainte, nu ai de ce sa-ti faci griji, va fi bine.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Liris, si eu am avut strepB la Amalia.Mi-au pus antibiotic IV si a fost totul in regula.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu n-am avut strep la prima sarcina, dar atunci n-am avut nici diabet, la bafta pe care o am acum, mai stii. eu mai am cateva saptamani pana ma testeaza, liris, esti deja in saptamana 36?

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput