America (157)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multumesc!
vineri am intrat in 36 de sapt. atunci mi-a facut si testul.azi am primit rezultatul. nu-mi place s ama complic. si mi se pare ca asta e deja o micuta complicatie si ramii la iscusinta medicului ... in momentele alea...una in plus .

pe noi ne-a hitinat un pic un cutremur usor. oribila senzatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simona, deja 36? Cum te simti??? Ce spune Robert?

Azi m-am amuzat nitel cu David...imi spune: mami ce inseamna sa iubesti???" am incercat sa ii povestesc cum sta cu iubirea, dragostea...apoi ma intreaba "de la ce varsta poti sa iubesti?" era ingrijorat ca el nu iubeste fete prin clasa (cum sunt alti baieti)...si eu i-am explicat ca la varsta lui exista doar prietenie, ca sentimentul de iubire nu este inca dezvoltat, si ca acum el iubeste doar pe mami si tati (modesta, nu?) si e normal sa simta asa doar pentru noi...cand va fi mare, si va stii sa isi descifreze singur emotiile si sentimentele, va iubi si o fata...
La care David ingandurat "sau un baiat" Eu repede...nu mami...baietii iubesc fete, fetele baieti...La care el...dar de ce? De ce e gresit sa iubesti un baiat??? Am schimbat deja discutia ca mersese prea departe de iubirea fata de mine si tati

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica_T spune:

Buna,

Eu sunt Monica si va citesc de ceva timp. sunt de 4 ani in America din care ultimii doi locuiesc in Philadelphia.
Sunt casatorita, sotul e american dar nu avem inca copii, poate si de aceea mi-a luat mult pana sa-mi fac curaj sa intru in vorba cu voi.

Am vazut ca vorbiti despre scoala de RN de aici. Eu sunt in anul doi si termin associate degree in aproximativ o luna. Apoi o sa am examenul de licenta (NCLEX). Daca va pot da ceva informatii despre scoala spuneti-mi. Am vazut ca Ioana e deja RN deci ea stie mai multe dar pot sa va impartasesc si experienta mea.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Monica, bine ai venit!
Uite ca am o intrebare pentru tine, Ioana si MSL. Dupa ce ati terminat prerequisites in ce a constat acel admission pre-exam pentru a intra in clinicals? Ca din ce scrie pe site-ul Univ. mele ar insemna sa dau examen din tot ce am invatat pana acum ... care nu stiu cum sa zic dar mi se pare strigator la cer. Este enorm. Ar fi ok sa dau numai din anatomie si chimie, dar daca imi pun astia in carca toata Engleza Compozitie, Statistica, Antropo, socio, psiho, microbiologie ... ma atac. Bazat pe acel examen si media ce o am o sa incep clinicals.
I-am trimis advisorei un e-mail sa ma lamureasca ce naiba mai inseamna si porcaria asta de examen. ca m-am saturat de scoala asta cu pretentiile ei . Mai bine ma duceam la un Community College, ieseam si mai ieftin, dupa care mai luam niste cursuri la Univ., dadeam NCLEX-ul si aia eram. Sunt tare stresata cu noile lor criterii.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MONICA BUN VENIT si multumim pentru dorinta/ofertade a ajuta

Sanziana,haios de tot DAVID ,rad in hohote de ideile lui.
Ciuf,ma bucur ca i place lui Luc in tara si ca-l plimba bunicii.
Noi ne-am intors de la plaja si suntem nitel cam prajiti de soare.Cred ca o sa mi se inchida culoarea pielii/pigmentul de la atata soare,...in astia 5-6 ani pe care urmeaza sa-i petrec in Florida de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

monica,bine ai venit

stie careva cum se numesc taratele de grau si unde as putea gasi de cumparat??? sa ii fac Anutei baie pt nenorocita asta de dermatita

multumesc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf,...asa am facut eu m-am mutat de la scoala privata ,(...care intre noi fie vorba m-a tocat de bani,plateam peste o mie de dolari pe luna pe cursuri,...)la community college,...si am luat-o mai usurel,...adica 2 cursuri pana in mai,..iar in luna mai nu-mi iau mai mult de 4.Nu te-ai putea muta?ia investigheaza,sau e cam tarzior deja?

Mergi la inceput

Buna Ciuf,

Cred ca ma intrebi de Allied Heath Test care sa da inainte sa intri in programul propriu-zis de nursing (adica dupa prerequisite. Nu stiu sigur daca acesta e testul de care zici, dar de testul acesta am auzit pe la multe colegii.
"The Allied Health Test measures reading, language skills, and math. Both new and continuing students must take this test in order to be admitted into some of the Allied Health programs."

The test takes approximately one and one half hours.Primesti ca scor 1, 2 sau 3 puncte.

Eu la-m dat pt ca am crezut ca ma ajuta la admitere, desi nu trebuia sa-l dau la noi la scala pt ca aveam un Bachelor degree in alt domeniu(Biologie).
Testul nu a fost greu de loc, doar ca nu am avut timp pt mai nimic, trebuia sa raspunzi la intrebari ff repede, si la multe intrebari nu am putut sa citesc tot textul, ci citeam in diagonala si alegeam raspunsurile grila. A fost doar engleza si matematica, usor dar frustrant pt ca trebuia sa ai o viteza foarte mare.

Mergi la inceput

Delia,

si eu m-am uitat initial la BSN accelerat,era 11 luni si aprox. 25 mii$.
Am fost sa vb cu ei si mi-au spus ca inainte sa incep mai imi trebuie 16 cursuri ca sa pot incepe. La community college m-au lasat sa-mi iau prerequesitele impreuna cu cursurile de nursing propiu zise si a fost mult mult mai ieftin. E drept ca acum am doar un ASN in loc de BSN dar macar imi iau Nclexul in 2 luni si pot sa incep sa caut de munca.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

monica,bine ai venit

stie careva cum se numesc taratele de grau si unde as putea gasi de cumparat??? sa ii fac Anutei baie pt nenorocita asta de dermatita

multumesc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Wheat bran. Au la Whole foods.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput