America (157)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

merge linkul..dar tre copiat de aici si apoi transferat sus in browser

http://kosmailer.homeip.net/LucasBotez/index.html

...copiat tot inclusiv "(2)/index.html" care apare neactivat,...
am spus mai in spate de ce e prb asta

...hai ca editez si bag linkul modificat pest etot...ca l-am bagat in idex sa nu mai fie prb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IOANA,am vazut pozele,foarte frumos botezul,ce biserica eleganta si frumoasa,am ramas socata,hmmmmm....avem si noi aici 2 biserici dar nu sunt nici pe departe asa frumoase...iar puiutii tai sunt minunati...asta mic e scump foc,si pare ca nu a plans la botez...dar pe tine te-am zarit rar prin poze...sa va fie de bine Crestinizarea!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

hai ca incerc sa fac un link suprapus...

Poze botez Lucas Gabriel

hai sa vedem daca merge...
crismir...mai bine ca nu m-ai vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Dragele mele, va multumesc pentru urari. A fost foarte bine, copiii sint in pat (un picut cam tirziu, dar se iarta).
AB, nici eu n-as gati in locul tau ca sigur as incurca oalele. Mi-e greu si fara alte reguli cu mofturosii mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ioana super pozele, sa va traiasca micutul crestin!Sunteti toti niste frumosi Biserica era romaneasca sau a grecilor?- oricum foarte fain.

Andreea super burtica.. si ce baiat mare ai deja..oau!!

Sanzi asa.. asa...paraste-o pe Mirela sa o tragem la raspundere..

Miere bafta multa la terminat lucrarea.La cat mai putine corecturi!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La multi anisori Andra!

Fara party Ramona?!

Ioana frumoase poze!sa va traiasca bebelicul!

Sanzi sa vezi ce s o alege de numele Ruxandra... si are si ceva de speluit la el.

La noi eu i am pus Ralucai si acum e randul lui tati la pus de nume .
Noi abia ne am intors, a fost frumos; soare/ocean/plaja/palmieri. Doamne ce bine e n CA!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ioana, sa va traiasca micutul crestin! Este superb, un copil asa de frumos! Si tu arati foarte bine, rochita e de la banana republic? Draguta foc...
Si pozele sunt frumoase....si multe.

Ati petrecut frumos...si chiar, ce biserica mare si frumoasa, este biserica romaneasca?

In ceea ce priveste scoala, nu stiu dc o sa mai am puterea sa ma apuc de altceva, plus ca....costa al naibii de mult, ar trebui sa fac un student loan ca s-o platesc, oricum tb sa fac intai cursurile alea pregatitoare, din acelea, doar statistica o am. Din ce am inteles eu, dc faci master te specializezi pe o anumita ramura, o sa ma uit mai atenta, cred ca dupa bsn accelerated track si master, poti sa dai celelalte examene pt rn. Dar nu sunt sigura, tb sa aprofundez subiectul.

Va pup, ma duc sa bag un episod din gray's anatomy, uite asa mi-a venit mie cheful sa ma fac nurse, McDreamy, McSteamy....cunoscatoarele stiu despre ce vorbesc !

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

fete dragi...sa ne traiasca la toate minunile!

e catedrala greceasca fetelor...acolo fac si preotii romani slujbele noastre...acolo ne adunam, grecii sunt niste oameni exceptionali

miericico...da de la BR e rochita...dar nu-s multumita cum am aratat, pe manechina in poze era superba da; deh...io probabil inca ma vad vreo firfirica...

si sa stii ca nu te las cu scoala!! o faci scumpo...ca trece repede...si daca poti sa faci imprumut fa-l!!! lasa ca ai nostrii saracii numai cu credite si datori ne-au crescut...poti sa faci un efort e pt copilasul tau si e o meserie frumoasa...ti se potriveste...fa cum ai zis...pe site scrie ca se poate dar intreba-i si pe ei sigur sa stii clar...

mai dar de freza mea vad ca nu zice nimeni nimic :))) insemna ca am fost varza raaaau va pup muuuuuuuuuuult
am modificat ca era imposibil de citit ce am scris...:))) daca nu as fi fost obosita m-am fi gandit la leziuni cerebrale la cum am inversat silabele in cuvinte :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Acum am terminat de vizionat si eu pozele Ioana. Mie nu mi s-a parut ca ti-a stat freza intr-o parte sau cum ai zis tu. frumosi foc cu toii ce mai. Iar bebe crestinizat e atat de frumos . E dulce foc. Si Matei la fel; mai ales cu papucii lui mami .
Biserica mare si frumoasa.
Iar despre scoala poate mai pe la anul sau peste doi cand ne-om lua si noi green cardul ca asa ma usuca de bani.
Cami ce mai fac fetele? Ai inceput alergatura dupa cadouri pt Romania?

Adriana 13+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani, Anuta!
La multi ani, Andra!
La multi ani (pt cele 2 lunisoare), ciufulita mica, Ana!

Lipseste omul 2 zile si voi terminati capitolul! Ati avut limbarnita zilele astea sau vreme de stat in casa

F fain si interesant discutia despre everi si religii. Eva are in clasa (ea zice ca-i best friend al ei) un baietel, Joshua, evreu. Asa ca daca va avea vreun fratior, ea vrea sa il cheme Joshua Copilasul e super frumusel si cumintel, sa vedeti ce se mai imbratiseaza si se pupa cind se despart Noi avem aici o comunitate imensa de evrei, au scoala, si un centru super, unde au tot felul de activitati, Shir Ami.
Referitor la religii, cum n-am reusit sa gasesc nici o biserica ortodoxa prin zona, iar Eva este interesata de asta, vrea si ea sa mearga la biserica, sa vada cum este acolo si pune tot felul de intrebari, am zis ca o sa mergem la o slujba la cei catolici. Sotul e catolic, dar pe Eva am botezat-o ortodoxa. Si daca om avea #2, cred ca tot catolic il botezam. Eu as merge la orice biserica, pentru schimb cultural, ca la cea ortodoxa oricum n-am ajuns de vreo 2 ani.

Andreea, trebuie sa atest ca Eva sau noi sintem evrei, ca sa mearga la activitatile lor? Suna foarte interesant ce povestesti despre copilasi, iar Shir Ami de aici e la 1 min de noi.

Am vazut si pozele Andreei, frumos si mare s-a facut Philip, iar tu arati super.

Fug la culcare acum, ca iar trage Eva de mine miine dimineata Iar pleaca sotul si iar raminem singurele, da' macar am facut mincare pt toata saptamina!!!!!

Andreea (AB), pe 26 sintem invitati la botezul baietelului unor prieteni de aici. Simbata ne-au anuntat, cind ne-am intilnit cu ei. E ok daca venim weekendul urmator, adica primul din mai?

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput