America (157)
Raspunsuri - Pagina 17
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB cum se depaseste in trafic de vacante http://www.youtube.com/watch?v=Znq47R407So&feature=related |
ce tare e asta!!!! hahaha!!!! rai englezii astia
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
AB spune:
citat din mesajul lui sinzi_ana ABurel, dar cine gateste? Ai dreptate cu produsele lactate separate de carne...legumele sunt ok (daca nu au viermisori)... |
Iguana ...??? LOOOL
Menajera ... Nu mey io gatesc, dar nu ne omoram cu carnea prea tare. Mai mult peste si acela nu-i considerat carne Si al meu papa in timpul saptamanii la job.
Tu cu viermisorii tai... vai acum cativa ani era o discutie cu apa de la robinet din NYC care continea nu-s ce crustacee microscopice.
Uite-o aici...
http://www.nytimes.com/2004/06/01/nyregion/01water.html?ex=1401422400&en=da0367b358aeb5b1&ei=5007&partner=USERLAND
Oare cine era producatorul de filtre de apa?
Ufff la noi e o furtunaaaa...
sinzi_ana spune:
Da...pestele il poti pune langa lapte...hihi...credeam ca gateste sotu...si vroiam sa te invidiez un pic (al meu doar la gratare se baga)
Eu nu mananc carne deloc (peste da)...si se iau fetili de mine ca cica acu cu bebe la purtator sa mananc fortzat!!!!
Copilu (inca unic) a fost pus la culcare si cultivat de sotz...si amu se relaxeaza si el cu un meci...apoi mi-a promis ca ma duce la culcare si imi face masaj
Am un carcel la gat de dimineata...nu pot sa imi misc capu decat cu corp cu tot...
varsta David
varsta bb2
arminad spune:
a gradi copiii spuneau ca e simplu...vine de la iguana!!! |
O sa-i spun Ioanei mele ...
AB spune:
Sanzi nu stiu ce sa-ti zic. Medicul iti poate zice cum sa suplimentezi sau altceva.
Eu am mancat de toate... cu noduri, dar am mancat.
sinzi_ana spune:
Joi am programare...dar eu cred ca e ok (din ce am studiat) proteina animala o iau oricum din alte produse animale (lapte, ou, branza) si fier...din legume si fructe Cunosc chiar vegan care au fost super ok in sarcina, si bebeii ok...(doar cu supliment de B-uri care insa nu e necesar vegetarienilor) Cu David am mancat si eu de toate...si am achizitionat 30+kg si o carenta nasoala de calciu si anemie
varsta David
varsta bb2
IoanaN spune:
...gata suntem crestini! :)
hai sa va raspund un pic la intrebari si apoi sa va povestsc 'nitel si sa pun si linkul
deci...Deliuscuta, te ajuta mama cu absolut ce vrei...pt nclex saundres e cea mai buna...ti-o dau eu cartea...am si cd cu grile... plus alte aplicatii care ti le pot imprumuta...iti zic tot ce-ti trebuie, unde cum ce/...cu ocazia asta urez bafta viitoarelor noastre asistente
...philip abia astept sa-ti vad si eu burtica..imediat ce postez ma uit la pozele tale si parca m=ai intrebat ceva...hmm o sa ma duc in urma sa verific, ca uit...
....adriana nu o lua asa...uite din ce am vazut la miericica pe link in florida, se poate numai ca sunt ap sigura ca programul ala nu se aplica pt RN... sau e cu profesare limitata pe anumite pozitii numai... dar se poate, cred ca se pot continua lejez pe urma studiile cu anumite cursuri fulger pentru o pozitie de RN in anestezie de ex,..care e cea mai buna platita pozitie din field...RN anestezit sunt mai bine platite si decat multi medici...
sunt state care au colegiul de nursing pe 3 ani si BSN-ul in nursing nu-i obligatoriu... ala in faci daca vrei o pozitie de management de ex...mie nu-mi place sa stau la hartogaraie si de-aia caut ceva pe anestezie sau pe obstetrica... e ca o specializare...desi ca generalist faci toate stagiile: psihologie, pediatrie, oncologie, nefrologie, obstetrica, medicina interna si chirurgie... radiologia se face separat...,mie nu-mi place si cursurile sunt mai scurte... asa ca nu te razgandi... stai usor si analizeaza...te pup
...assssaaaaa, botezul...fetelor am aratat ca o nebuna... ma uit la poze si am o freza...ozn zici ca am in cap...in halul asta mi-a stat parul :(... asa patesc mereu...ca de' am 3 barbati de aranjat io nu mai contez...asta e...poze sunt multe, mult prea multe... am umblat putin la ele azi-noapte, mare branza nu am facut ca eram cu ochii impaienjeniti si nu prea le-am prelucrat cum trebuie... multe deloc... am facut un proiect ca sa le salvez pe serverul nostru si nu l-am salvat si asta e a trebuit sa uploadez pozele ca atare...fara sa mai am sansa de edit...si nu mai fac alt proiec ca e mutl de munca ca sunt cca 10G de poze....asa ca am avut 3 camere foto agatate de gat la un moment dat... si am facut cu toate 3... si pozele sunt amestecate... cand inceput de botez, cand final...cand iar inceput si tot asa :) sunt cateva si de la babyshower :)
...am mai dat si la altii camerele sa faca poze dar eram disperata sa fac io cu toate odata :))))) asa ca alea care nu-s prea reusite nu-s ale mele ... glumesc...
oricum o sa va plictisiti... dar ca sa va scurtez din agonie...va zic ca la sfarsit sunt mai stralucite asa si sunt mai multe cu gogosica mea...in unele i se vad si coconutzele asa ca philip...intram amandoua la patratelul rosu...
...va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de noi
P.S iri vroiam sa te sun azi...sa-ti zic ca m-am uitat la linkul dat de tine si aveai dreptate...sunt disperatii aia acolo in stat la voi, ar face orice sa aiba nurses baga mare! dar intreaba sigur ca daca inveti pentru RN... BAFTA MULTA! o sa fi balsam pt bolnavi
si acuuuum TA-DAAAAA link-ul:)
http://kosmailer.homeip.net/LucasBotez/index.html
edit ca-l bag peste tot acum
noapte buna fete dragi
Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)si a lui Lucas Gabriel (03 ianuarie 2009)
IoanaN spune:
fetelor m incercat sa dau edit sa modific linkul ca intra in conflict cu un cod al forumului si nu-l activeaza...daca aveti chef sa va plictisiti copiati linkul si pasati-l in browser singurele...copy si paste...sus la adresa http
CRISMIR spune:
IOANA vezi ca ai pus link-ul gresit
SINZI,paracioasa...bei,dar daca o sa o cheme DIANA RUXANDRA e ok...zi si tu ca nu e mai usor pt americani sa pronunte Diana?!
ABisor,deci sotul este evreu roman?...am si eu o curiozitate...imi place cum povestesti ,eu nu stiu prea multe despre ei,imi place in schimb mancarea lor...aici in Florida si in special in sud e plin de evrei,probabil ca sti ca nu sunt prea iubiti pt felul lor de a fi.
LA MULTI ANI ANUTA!!!...sa-ti traiasca puiuta RAMONA!!
LA MULTI ANI ANDRA!
ANDREEA frumoase pozele,mai dar ce burtica frumoasa ai si ce bine arati,super
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100