America (157)
Raspunsuri - Pagina 16
blackpanterro spune:
Ioi, Andreea nu stiui ca ala e cuvant urat, sper ca nu am facut vreo gafa. Eu l-am auzit tot la TV in Sex and The City, logodnicul lui Charlotte a spus ca nu ar vrea mama lui sa fie cu ea si a folosit cuvantul respectiv. Vezi ce rau e sa inveti de la TV? :)
Prefer sa nu aprofundez curiozitatea :), ai dreptate in ceea ce ma priveste :) si totusi imi place ca nu cauta adepti.Cred ca asta ma enerveaza cel mai tare la religie, pe langa profetiile si relatarile biblice complet absurde, felul in care esti agasat sa aderi la ei.Martorii lui Iehova imi bat mereu la usa, crestinii din sudul US dar si de aici pun postere peste tot cu "have you found Jesus?","have you acceptet JC as your lord and savior? ", ieri am primit brosura in posta cu o organizatie ProChrist de pe aici.Pe bune, ma simt agresata.
E chiar fain sa stii ca sunt religii acolo care nu te vor, nu te suna, nu bat la usa, ba mai mult fac aderarea la religia respectiva foarte grea.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Hilde spune:
La multi ani Anutei si Andrei!Sa fie sanatoase si fericite.
Philip, ce zapada frumoasa! Noi n-am avut deloc anul asta si ii duc lipsa.
AB spune:
Adriana mda de la tv..inveti toate f-word-urile Upss
Mey...tu stii ca io-s cu teoria fiecare cu ale lui. Oameni si neoameni gasesti in orice religie. Si fiecare religie are bube si chestii pozitive. Nici mie nu-mi plac extremistii de orice fel si nici cei care-mi bat in poarta, dar la mine n-o batut aici decat un vanzator de produse financiare... auzi facea reclama la firma de brokeri... Hi hi pe marketul ista si-o gasit si el
Merg si io acasa... ca azi fu zi de amuzat copii cu pregatiri de Pessach la sinagoga si apoi or plecat cu otul si m-or lasat singura sa-mi ploua in geam la biblioteca.
sinzi_ana spune:
ABurel, nu stiam ca pruncii sunt parte evrei...Bunicii mei sunt, dar doar stra-bunica mea vorbea ebraica, si era credincioasa...am amintiri tare placute cu cantecele(pe care le stiam si eu parca in alta viata) si povestile din copilaria ei si mi se umple sufletul de emotie de fiecare data cand le aud iar...Era o encilopedie...
Deci si tu separi carnea de legume? (imi aduc aminte ca ea avea farfurii de culori diferite...ca sa fie sigura ca nu se amesteca...le spala si in chiuvete diferite...iar eu...copil nazbatios, i le amestecam sa vad ce se intampla)
Si stiu ca e prea devreme pentru nume...dar noi azi noapte ne gandiram la Diana, Ruxandra Silvia...(mie mai imi place si Domnica sau Dominique in secret ca Radu nu vrea sa auda)...si Isis (la nume de baieti nu ma gandesc...)
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
philip spune:
sai, eu am avut o sttrabunica ruxandra, si ar fi fost numele ales si de mine.
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
sinzi_ana spune:
La multi ani Anutza!!!!! Un pupic si un spiderman si de la noi!!!
Ruxandra e numele ales de mine si nu renunt la el...sotul e ok dar nu f incantat...iar prietenlor (inclusiv Mirela...na' ca o parasc) nu prea le place
Philip, ce zapada frumoasa e la voiiiiiiiii!!!!! Ce bine arata curtea imbracata in zapada!!!
Irina, uf...imi pare rau ca nu ne vedem...dar mai e putin pana la botez...
Panterutza, nu mai pui poze cu Aidan? hihi...sa vedem si niste ochi albastrii??
Ramona, atunci inseamna ca nu prea sunt pretentiosi trandafiri...ah...ce imi place sa gradinaresc!!!
varsta David
varsta bb2
adriana_m spune:
Ana la multi ani fericiti. Sa fi sanatoasa si fericita.
Andra un anisor! La multi ani cu sanatate si fericire. Asteptam dansul de la motz.
Philip ce poze frumoase si ce burtik frumoasa esti. Chiar ca nu se vede ca nu esti bine. Si ce de zapada aveti.
Si eu despre evrei tot din filme stiu si din Sex and the City
Si mie imi place numele de fata Iris, Miruna, Daria...
Ioana asteptam pozele de la botez. Si pe mine ma batea gandul de scoala de nurse, dar cand am citit discutiile voastre m-am mai desumflat ca e mult inca 4 ani de colegiu si apoi master. Plus ca astea se platesc, nu?
Si la noi a nins azi si a plouat toata ziua. -3 grade am avut. Vreme de dormit.
Adriana 12+ si Robert Cristian (08.26.2004)
arminad spune:
Sinzi,mie imi place Ruxandra da ma gindesc cum l-or poci americanii
daca la Ioana mea li se scrinteste asa limba. Mie imi place si Sofia tare mult .
Ramona,La Multi Ani Anutei inca odata.Sper ca v-au binedispus ciresele atit cit trebuie
Noi am fost la film, Monsters vs Aliens. Copilu zice ca i-a placut ,mie insa mi se pare ca sunt in pana de idei astia .In afara de citeva replici amuzante ,in rest cam nimic. Sau oi fii eu prea critica de la vremea asta
AB spune:
Mie imi place Silvia Sanzi.
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Deci si tu separi carnea de legume? (imi aduc aminte ca ea avea farfurii de culori diferite...ca sa fie sigura ca nu se amesteca...le spala si in chiuvete diferite...iar eu...copil nazbatios, i le amestecam sa vad ce se intampla) |
Nu mey de lapte. Legumele is ok cu oricare. Da am culori diferite alb si bleu asta avea IKEA . Si un set de Pessach care sa fi vazut cereala dospita. Si am si pentru musafiri romani amestecate. Cu vasele de gatit e mai greu. De aceea nu gatesc eu decat rar.
Da si mie imi plac cantecele desi-s afona.
Adriana_m upss am incurcat-o.
Cum mey ati ratat la tembeliziunea romana Rabbi Jacob cu Louis de Funes ? Informatia tot cam zero, dar macar Funes e amuzant.
Saracul ajunge deghizat in rabin
Acestea se pricep si fara franceza
http://www.youtube.com/watch?v=MaYOeRARwfU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=23AuQPnjBYI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ePGvH6YB4Oc&feature=related
conversatie cu nevasta cand esti in intarziere : http://www.youtube.com/watch?v=QjGYHcD-hRg&feature=related
cum se depaseste in trafic de vacante
http://www.youtube.com/watch?v=Znq47R407So&feature=related
sinzi_ana spune:
ABurel, dar cine gateste?
Ai dreptate cu produsele lactate separate de carne...legumele sunt ok (daca nu au viermisori)...
Noi abia stranseram dupa musafiri...o parasc pe Mirela ca am mancat ciuperci pe gratar, ardei umpluti cu feta, porumb copt, tort, placinte cu mere, salata de vinete si carneturi ...
Acu numai buni de stat cu burtile la soare
Edit: Arminad, sa vezi ce pocesc Sinziana!!!!...noroc ca ma mai cheama si Ioana...parca pe asta nu il pocesc asa tare......la gradi copiii spuneau ca e simplu...vine de la iguana!!!
varsta David
varsta bb2