America (157)
Raspunsuri - Pagina 15
pumba spune:
ramona- la multi ani fericiti pt Ana!
philip- aratati bine in poze' porti cu gratie , un ou mare, rosu,din care asteapta sa iasa un pui mic.
acum am venit de la biserica si m-a enervat preoteasa.... stam la slujba,dupa care se mananca (ciorba,mancare gatita )si abia ,dupa aceea ,vrea sa faca sunday school.....pai frate am sot acasa,vrem sa mergem in parc ...nu-mi poti cere sa-mi petrec duminica in biserica.....cu tot respectu
mihutza11 spune:
Avem un anisor! oare cand a trecut?
LA MULTI ANI Anutei! Ramona, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
in rest.. sunt in urma .. ma duc la treaba..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 Avem un anisor! oare cand a trecut? LA MULTI ANI Anutei! Ramona, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! in rest.. sunt in urma .. ma duc la treaba.. Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008 Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
La multi Anisori
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
blackpanterro spune:
La multi ani ANUTA!!!!
La multi ani ANDRA!!!Musai trebuie sa vedem un dans de ziua ei :)
Sanatate, fericire si bucurii multe va doresc voua si parintilor vostrii!!!!
Andreea, grea treaba cu religia evreiasca. Eu stiu numai ce vad prin filme, cum barbatii nu se pot insura cu o siksa?(asa ii zice femeii neevreice?) si la Bar Mitzvah trebuie recitat din Torah, mi se pare foarte greu si cum zici cu mancarea totul e diferit.
Oricum sunt foarte fascinata de comunitatea evreiasca, e foarte unita si inchisa, poate de aia ma fascineaza :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
philip spune:
ia uitati cum e azi afara:
http://apha.shutterfly.com/9412
la multi ani, andra!
irina, cu diabetul merge ok, acu mi-a dat voie nutritionista sa ma intep numai de 3 ori pe zi in loc de 4, dar eu inca o mai fac cand sunt curioasa cum reactionez la o mancare.
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
acu am realizat ca era pe acolo si o poza cu copilu' la tufa, sper din suflet ca n-ati ajuns la ea, daca da, imi cer scuze, am sters-o, am facut-o numai din amuzament. bey, v-am zis ca nu-mi mai functioneaza decat o emisfera si-i aia emotionala...uffff....
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
AB spune:
Andra La Multi Ani frumosi. Poze cu mot si fara mot
Andreea ce bine ca esti mai bine.
Iar a nins? Oiii vreau varaaaa.
shiksa e un cuvintel tare uratel din idish si e folosit mai ales pentru ne-evreice care se cunosc in sens biblic cu evrei. In cea mai draguta interpretare se intelege impura sau vrajitoare ..upsss. Ne-evreica este goy (din alt popor) in mod uzual, desi si asta a capatat conotatii in timp. Asa cu corectitudinea in brate se zice ha olam halo Yehudi (neevreu).
Bar/Bat Mitzvah ( Fiul, fiica indatoririlor) da asta presupune si in plus conducerea serviciului religios de catre cel/cea in cauza. Studiaza de la k.
Cu fascinatia... cred ca-i curiozitate. Asa cum te citesc eu situatia ar deveni explosiva repede.
Cu unitatea e un mit... rata de casatorii in afara e enorma si viitorul este asimilarea din ce in ce mai pronuntata. Putini evrei mananca kosher.
Cu gatitul te simti la Montignac: branzeturile, lactatele de o parte, carnea de alta la sase ore distanta... Fara fructe de mare, iepure, porc etc. Mai complicat e cu spalatul ca orice se amesteca e bun de aruncat daca nu se poate fierbe. Cum n-o fac prea des nu-mi cade mana. Dar sigur e greu de gasit pe cineva sa ma ajute la gatit si cum io-s catastrofa
Daca te amuza si vrei sa-ti treaca, dar fara a citi ceva care sa te enerveze prea tare uite citeste asta http://www.amazon.com/How-Run-Traditional-Jewish-Household/dp/0671602705/ref=pd_bxgy_b_img_b sau online o chestie gen http://www.jewfaq.org/index.htm
Acestea-s ortodoxe, dar nu complet incuiate Al meu a plecat la conservatori si egalitari ca-s prea f e mi ni sta eu.
AB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip acu am realizat ca era pe acolo si o poza cu copilu' la tufa, |
emisfera emotionala. Hai mey ca or pus fetele si poze golute la baita pe aici.
No stii tu de ce nu trebuiesc lasate pe net... eu mereu ma amuzam in Bruxelles la asta http://www.trabel.com/brussel/brussel-manneken.htm si-i mandrie nationala