America (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am baut o cana de cafea si acu nu ma mai pot opri din scris. sanzi, cu cea mai mare placere va gazduim la noi, daca va hotarati sa veniti pe aici. ramona, invitatia e valabila si pt voi ca pana ne-om hotari noi sa venim in texas...

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumesc Armina, la suma ce promisese Obama ma refeream...

Ramona La Multi Ani Anutei! 4 ani?

La noi vor fi 70F, mergem la Santa Barbara la plimbare. Este un orasel pe malul oceanului minunat, mic si linistit, un adevarat paradis.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Corina,wow ce cald si bine e la voi!!La noi ninge iar ,nici macar copiii nu se mai bucura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Andreea si Corina. Da, patru! Fata mare... Vorba vine, parca are mama doi flacai. Acum fac concurs de race cars cu telecomanda. Vreo doua ore nu s-a dezlipit de o jucarie cu Spiderman care a fost musai s-o cumpar de ziua ei! Acusi e toata casa cu "Spiderman theme". Pe cuvint ca nu stiu de unde i se trage, noi nici nu vedem filmele astea sau ceva. Lui Alexandru nu-i pasa de "characters" de soiul asta, mister...
Azi-noapte a dat de un inghet si la noi. Am facut inspectia prin curte, sint citeva floricele care au fost atinse (le scosesem afara si pe cele din ghivece), nu stiu daca-si mai revin. Nici castravetii nu sint prea fericiti.
Macar se fac 67, asa ca punem mititei la gratar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ramona La Multi Ani Anutei! Sa creasca mare si sanatoasa!

Philip, sper sa te faci bine cat mai curand, cum te simti cu diabetul? Te monitorizezi des?

Sanzi, tu? Ce face burtica? Nu cred ca vom avea cum sa venim saptamana viitoare. Lucian a lucrat ieri de la 8 la 8 seara si azi iar e la servici. are un proiect f important cu un deadline care se apropie si eu la fel, pe 15 aprilie am defense-ul. Ne pregatim insa pt botez:))

Ciuf, wow cate prerequisites la voi! Ai vazut ca pt bsn accelerated track aici trebuia doar anatomie, statistica si inca ceva, nu mai retin ce.

Eu azi fac curatenie generala, cu spalat de perdele si multe altele:)) Nu am avut timp in cursul saptamanii deloc.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Anuta sa cresti mare si frumoasa si norocoasa

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Andreea, super ca invata copiii si ebraica, excelent! Asta inseamna ca sunt evrei? Mereu mi-a placut, ca sa zic asa, religia asta.Cred ca e singura unde nimeni nu te roaga sa aderi la religia lor si asta imi place mult.Din cate stiu si cei care vor sa adere sunt admisi destul de greu pt ca trebuie sa invete anumite chestii si sa demonstreze ca vor cu adevarat asta. Asa este?

Eu nu-s evreica ca am mama catolica . Tatal era evreu totusi. Oricum ei nu-s evrei. Dar cum sotul meu este si io nu prea-s credincioasa ... copiii au fost sa zicem introdusi in ambele religii. Si vor alege. Asa au facut ai mei cu mine.
Te poti converti mozaic. Greu dar o poti face. Nu alearga dupa adepti pentru ca in evul mediu orice crestin convertit si aflat aducea moartea convertitului si a unei bune parti a comunitatii in care s-a convertit. E studiu pentru un convertit trebuia sa poate ceti din Vechiul Testament (Torah) in ebraica direct. Si ebraica ca si araba se scrie curent fara vocale ( ca la spanzuratoarea) deci trebuie sa ai un vocabular bunicel. In plus bucata de Torah trebuie cantata. Biserica ortodoxa pastreaza mult din ideea de a canta in biserica... e cam asta trebuie sa faca un pusti de 13 ani. Plus ca-s n-spe mii de reguli de gatit, etc. si de Sarbatori... astfel incat daca nu le stii de mic e greu sa le inveti.

O fi mai exotica de la distanta, dar de aproape e destul de restrictiva si daca o tii strict nu prea socializezi decat in comunitate. Si cel mai greu e cu copiii si partenerii de viata ne-evrei. Curata tragedie greaca intre traditie si societatea moderna.

Bine sunt in afara de secte:ortodcsi, coservatori si reformati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

noi pe aici,reusesc sa va citesc,stau cam prost cu timpul.
tare ma mai amuz cu voi...

Anutei ,La multi ani

si Ana noastra face 2lunisoare azi. maine zi de vaccin,ce groaza imi e

irina...nu am mai vorbit de mult,poate reusim saptamana viitoare

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Va multumesc! La multi ani si Anutei mititele.
AB, mare durere de cap cu religia asta. Mai aveam niste prieteni la NY in felul asta, el francez catolic - ea evreica. Tot asa, ii invatau de toate, desi ea nu e foarte religioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Ce faci de zioua copilei Ramona?
E la ei era simplu. Automat copii erau evrei. Eu le stiu din familiei deci nu-i greu. Eu o fac pentru cultura lor etnica. Tot asa cum o fac cu cea romaneasca.

Lisa pupam gagalicea si bafta cu vaccinurile

Mergi la inceput

De data asta e mai simplu. Am invitat doar o familie cu care sintem mai apropiati si copiii lor. Pastram "birthday bashes" pentru cind ni le cere musai.

Mergi la inceput