America (157)
Raspunsuri - Pagina 13
Delia21 spune:
IOANA,scumpa.....si eu ma muncesc acum sa strang credite ca sa intru la program de RN,....asa ca o sa tin minte ca sa te intreb pe tine de examene,...etc...informatii pretioase.Cand ai timp,...nu au intrat zilele in sac,pune-ne si noua cateva pozici cu voi si pruncii
AB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip avem si noi poze noi daca va era dor: www.apha.shutterfly.com philip 30weeksbabyboy mommyandreea |
Hi ce mumos. Imi plac si gastele si pustietaturile si mai ales burtica rosioara cu Philip. Va bate vantul si voi tot pe afara Asa am ras cand te-am vazut cu sticla de apa in mana... curat burticel
Adriana nu te sresa asa. Depinde de scoala. Aici in NY si tot depinde de zona. Si in plus uite copiii mei merg la sinagoga la scoala de "duminica" ca invata ebraica scris citit si nu-s asa "retardati" de evolutionism. Asa cum pricep ca oamenii sunt de toate culorile pricepura ei ca si buni e catolica, io-s cam agnostica, sotul evreu credincios si tot asa ... si ca ei vor alege ce cred ei, dar mai tarziu ca acum sunt prea mici. Si asculta politicos. Si stiintific e mai bun al meu decat mine.
sinzi_ana spune:
Andreea, ce peisaje frumoase aveti!!! Si ce s-a inaltat Philip!!! CE burtica frumoasa ai!!! Iti sta foarte bine!! Abia asetpt sa pui poze cu bebelache!!! (daca nu ajungem in ro vara asta, poate ajungem si noi peacolo)
Irina, ceva noutati cu Aidan?...hihi...Ce se aude sapt viitoare? Aveti timp de o fuga incoa? Sau astepti sa fie rosiile gata?
Ramona, tu ai trandafiri in curte?? Am cumparat ieri niste betze de trandafiri si le-am plantat...sunt curioasa cum vor creste...Sunt date cu un fel de ceara, si le-am taiat varfurile...
Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
Ramona J spune:
Panteruto, stai linistita ca nu pot preda creationism nici acum. Daca legea federala interzice asta atunci se invirt si ei in jurul cozii.
Cum spune AB, lumea e pestrita peste tot. Sigur ca si in Germania unii cred in cine stie ce minuni, dar voi cresteti copilul cum stiti voi. Alexandru e maricel deja si de multe ori vine in discutie faptul ca sintem diferiti (noi sau altii, ma rog). De fiecare Pasti ma intreaba de ce nu vopsim ouale in rind cu restul lumii.
Diversitatea de opinie nu ma ingrijoreaza deloc, atita vreme cit nu ni se impune sa gindim intr-un anumit fel.
Sinzi, am o multime de trandafiri. Initial am avut mai putini, dar sint printre putinele flori care merg bine pe caldurile de aici si am tot plantat la ei. Nu trebuie sa cumperi mai multi de acelasi fel, alege ce-ti place, apoi tai o crenguta, o pui in pamint si in felul asta poti avea foarte multi trandafiri. In Romania se puneau sub borcan, aici nu e nevoie.
Ma duc sa vad pozele lui Andreea. A trecut gitul, cum mai esti?
ciuf spune:
Miere, hai ca venii si eu la spartul targului.
Pentru mine daca aplicam la programul accelerat de BSN uite ce prerequisite aveam:
CURRICULUM
General Education Prerequisites
Anth 104 Cultural Anthropology (3)
Hsci 207 Nutrition (3)
Biol 201 Anatomy and Physiology (4)
Psy 100 General Psych (3-4)
Biol 202 Anatomy and Physiology (4)
Gen Ed Electives (6)
Chem 101 Chemistry (4)
Bio 203 Microbiology (4)
Chem 102 Chemistry (4)
Psy 362 Developmental Psych (3)
Eng 131 English Comp (3)
Soc 111 Introduction to Sociology (3-4)
Eng 141 English Comp(3)
HSci 206 Statistics (3)
Humanities (6)
TOTAL CREDITS: 56
Pentru programul traditional, uite aici conditiile: http://www.uccs.edu/~bethel/bsn.htm
La noi, multi au renuntat la majorul asta pe motiv ca nu au avut grade-ul peste 3.3. Te zboara rapid din scoala.
Ramona, nu e azi ziua Anutei? Sa va aduca numai bucurii si mangaieri. La multi ani, Ana!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
blackpanterro spune:
Aveti dreptate fetelor, sotul e suparat foc dar eu mereu rad de el ca e atheist fundamentalist LOL
Pa mine nu ma sperie ca trebuie sa le prezinte "slabiciunile" evolutionismului, oare care or fi alea? Ma gandesc ca asa incet-incet sa baga tot mai mult pana ajung sa predea creationism in scoli.
Sincer nu cred ca se va intampla dar na, ma gandesc si eu.
Andreea, super ca invata copiii si ebraica, excelent! Asta inseamna ca sunt evrei? Mereu mi-a placut, ca sa zic asa, religia asta.Cred ca e singura unde nimeni nu te roaga sa aderi la religia lor si asta imi place mult.Din cate stiu si cei care vor sa adere sunt admisi destul de greu pt ca trebuie sa invete anumite chestii si sa demonstreze ca vor cu adevarat asta. Asa este?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Ramona J spune:
Foarte faine pozele, am zis eu ca-ti sta tare bine gravida! Imi pare rau ca te chinuie sanatatea, n-ai zice dupa poze. Ce mare s-a facut Philip! Peisajele sint o nebunie, cind zici ca facem schimbul ala de case?
Alina, cum a iesit party ieri?
Oare nu e ziua lui Andra de Mihutza astazi?
blackpanterro spune:
Andreea, ce poze frumoase!! Ce peisaje frumoase si voi aratati tare bine.Burtica e mare si tu radiezi! Foarte fain!
E pregatit Philip sa fie fratior mare?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
philip spune:
mul ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani. sa creasca anutza ta mare si sanatoasa si macar cu un dram de noroc ca isteata ii suficient.
multam de intrebare, parca nu ma mai doare asa insa acum mi-am pierdut vocea, taman la fix sa nu pot vorbi cu soacra dis de dimineata.
sanzi, azi punem si noi startere pt ardei, rosii si nu's ce-a mai cumparat sotul.
v-am zis ca ninge si ca vor fi 28 F? ati vazut si voi in poze ce frumos era ieri.
va multumesc mult de aprecieri, sunteti niste dragute, incerc si eu sa mai maschez din problemele de sanatate ca s-o fi saturat lumea sa ma tot auda plangandu-ma.
sanzi, azi il masor pe philip ca tot aud ca s-a inaltat si zau nu stiu cat e de inalt. in schimb, stiu ca-i slab si i se vad coastele :(
va pupic, ne apucam de seminte.
adriana, sotul meu e cam ca al tau cu biserica, noroc ca al meu nu se implica prea mult. am zambit insa citindu-ti postul.
ioana, vrem poze de la botez, v-ati culcat nitel?
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea