America (157)
Raspunsuri - Pagina 12
corinadana spune:
Sanzi e doar de clasa a 4a dar cica nu are voie sa se dea asa tare la cei mici.
Concluzia multor parinti: ca e o "very bad teacher"... fara cuvinte.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Multumesc Corina. Deja am apucat sa fac liste pentru carti de la library, tinind cont de scorul lui.
blackpanterro spune:
Ramona, so it begins :(
http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5jKkeY6qfvjWTlGdDT-WC9YWijT9AD976MG0G0
Acum scolile trebuie sa prezinte the weaknesses of science. Ma intreb oare de ce numai pt science?
Oare celor care se indoiesc de Holocaust ar trebui sa li se prezinte slabiciunile acestuia?
Nu prezinta nimeni slabiciunile altor chestiuni la alte materii doar cele ce se bat ca in cap cu religia...Si fii atenta ca se baga carti noi de biologie din 2011.Oare cum or fi?
Personal imi e greata de astia. Imi pare doar rau ca nu cred ca ne vom stabili in Houston(asta era unul din planuri dupa terminarea contractului cu Navy) in asa conditii.Sotul e pissed off rau de tot...:(
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
corinadana spune:
Cu placere Ramona! Incearca si intreaba pe teacher totusi ptr ca lista Ralucai ca si cap de tabel are Book lexile; Reading level; Guided reading level si Points.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
IoanaN spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hilde Arminad, . Sa stii ca ma intrebam daca m-or lasa aia sa port blackberry cand ma plimb printre pacienti, ca presupun ca laptopul ar fi cam incomod. Si daca da, oare poate pacientul sa astepte pana ii raspund Armineid pe forum? |
:)))))) hilde am murit de ras.. da' nu o sa ai nevoie de blackberry printre pacienti...ca atunci cand te plimbi printre ei, ai laptopul tau, dat de spital in care ii ai pe toti centralizati in foi de observatie electronice asa ca intre un tratament intravenos si un lavaj gastric bagi forumeala :))))
am terminat cu botezul :))) cum am poze cum va pun...adica am de descarcat muuulte
arminad spune:
Citat: |
Arminad, nu pari de 42...din postari adica...hihi...important este cat de tanar te simti... Io una...de 18-19 asa |
Sinzi,
Io una ...de 20 asaSi arat asa de 30 dar din spate doar
Alina,123 de credite ,asa mult ,ce sectie ai terminat? Eu ma gindeam asa la max 100.Pai inseamna ca pina la Bachelor n-ar fii asa multe .
Corina ,la care suma te referi ca Obama deocamdata n-a apucat sa ne dea nimic ,de dat a dat Bush anul trecut stimulus plan adica aia 600 de pers .Daca la ala te referi ,suma pe care ai primit-o se raporteaza pe declaratia de taxe de 2008 insa nu se impoziteaza .Daca cineva a primit mai putin decit avea dreptul va primi cu ocazia asta diferenta care i se cuvine ,daca a primit mai mult ramine cu ei nu-i mai da inapoi .
bAly spune:
Arminad,
Am terminat sectia de Contabilitate-informatica de gestiune, erau impreuna astea doua pe vremea mea. Da, asa mi-au echivalat la un total de 123 de credite. Oricum pt master mi-a fost de ajuns ca aveam facultatea din Romania; nu s-au uitat ei la nr de credite, mai mult au considerat ce cursuri facusem pt a-mi echivala unele din foundation classes pt programul de master.
Nr de credite au fost mai de folos cind m-am inscris pt exam de CPA, dar si acolo daca termini un program de master de contabilitate la o facultate recunoscuta de NASBA nu stau chiar sa nr creditele.
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
Ramona J spune:
Pantera, pai votul ala n-a fost even close! Eu sper sa nu fie atit de rau, vezi ca legea federala nu permite predarea creationismului. Acum depinde cum se interpreteaza totul, iti spun eu in 2011 cu este.
Eu zic sa nu va speriati atit de tare, in fond si sotul tau a mers la scoala tot pe la Houston, nu?
blackpanterro spune:
Ramona, a mers dar nu s-a predat creationism in vremea aia. Acum astia au lasat o gramada de portite deschise pt infiltrarea creationismului.O sa vedem cum o fi peste 3 ani ca atat mai avem in Navy.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
philip spune:
avem si noi poze noi daca va era dor:
www.apha.shutterfly.com
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea