America (157)
Raspunsuri - Pagina 11
Hilde spune:
Arminad, .
Sa stii ca ma intrebam daca m-or lasa aia sa port blackberry cand ma plimb printre pacienti, ca presupun ca laptopul ar fi cam incomod. Si daca da, oare poate pacientul sa astepte pana ii raspund Armineid pe forum?
Cand mai pica internetul la serviciu, imi vine sa ma urc pe pereti. Culmea e ca toata lumea realizeaza ca a picat internetul, instantaneu. Very hard working ppl!
bAly spune:
Asta e economia, se pare ca am terminat scoala intr-un moment nu prea fericit.
Mai intru si pe ceva forumuri de accounting si intr-adevar sunt multi in situatia mea. Sper sa-si revina cit de cit sa gasim si noi ceva; spunea cineva ca acum 2 ani daca treceai exam de CPA aveai sanse f mari sa primesti diverse oferte de lucru de la Big4, acum...
Intre timp ma bucur inca de timpul liber si de copii cit is micute.
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
arminad spune:
Citat: |
Arminad, . Sa stii ca ma intrebam daca m-or lasa aia sa port blackberry cand ma plimb printre pacienti, ca presupun ca laptopul ar fi cam incomod. Si daca da, oare poate pacientul sa astepte pana ii raspund Armineid pe forum? Cand mai pica internetul la serviciu, imi vine sa ma urc pe pereti. Culmea e ca toata lumea realizeaza ca a picat internetul, instantaneu. Very hard working ppl! |
De ce nu ? Daca pe Obama il lasa cu blackberry in timpul programului de ce nu te-ar lasa si pe tine
La noi e dezastru acasa cind pica netu ,intram in panica de parca ne-au taiat curentul si stam la luminare
Vezi am uitat sa mentionez unul dintre avantajele muncii de contabil comparativ cu cea de nurse ,mai bagi un ochi pe DC cind ai chef sa te destinzi .Daca-ar scoate-o astia pe "hot mama " aia din dreapta ar fi si mai bine .Ii explicai io lu sefu ce si cum da nu-s asa sigura ca m-a crezut.
Alina,bucura-te de timpul petrecut cu micutele ca de muncit ai asa de mult timp .Eu am 42 de ani ,cred ca-s cea mai baba de p-aici dar mi se pare ca mai am asa de multi ani pina la pensie
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana [V am zis eu, teacher de anul asta este brici! dau test la absolut fiecare lectie la fiecare subject. In fiecare saptamana merg cam cu 6-7 teste plus reading counts. Asa ca intreaba de lista aferenta nivelului lui! Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
Corina, sugereaza-i sa se mute in Florida la anu
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
sinzi_ana spune:
Arminad, nu pari de 42...din postari adica...hihi...important este cat de tanar te simti...
Io una...de 18-19 asa
Mi-a venit sotu si sunt taaare bucuroasa!!!!! Are cine sa ma rasfetze acu'...
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
pumba spune:
ioana- petrecere frumoasa ! sa fie sanatos si voios, micul crestin!
am vazut "Juno" si mi-a placut
in alta ordine de idei,sunt suparata - am acoperit lalelele ,mi-a fost teama sa nu inghete,la sfatul cunoscatorilor si acum arata mai rau ,decat cele care au stat cu nasul in zapada...sper sa-si revina.
msl1 spune:
Hilde: multumesc pt raspuns; din cite am citit pe acel site pare destul de complicat procesul de echivalare...sau e numai impresia mea?cit timp ti-a luat sa treci prin tot procesul?as avea citeva intrebari...
Pt fetele care vor sa se faca RN: va sugerez sa faceti o perioada de voluntariat in spital ca sa vedeti exact ce inseamna nursing in USA inainte de a merge inapoi la scoala; diferenta intre a fi RN in Ro si aici este URIASA, in Ro e o meserie lejera daca pot spune asa aici e f stresant si nu este nici pe departe ce se vede din postura de pacient...
bAly spune:
msl :
eu mi-am echivalat diploma cu cei de la WES, dar nu ti i-as recomanda decat in cazul in care stii ca univ la care ai terminat tu trimit la cerere foaia matricola la ei direct. In 2004 cind am avut eu prima data nevoie de echivalare pt aplicatia pt master nu aveau cerinta asta, dar acum vad ca o au. Eu am avut ceva de furca cu ei anul trecut cind am avut nevoie sa-mi trimita o copie dupa echivalarea din 2004 si la NASBA pt ca-mi cereau trasncript original trimis direct de universiatea din iasi...ceea ce e greu de obtinut.
Altfel ei mi-au echivalat diploma din Ro cu 123 de credit hour. Am optat la echivalare pt optiunea course by course ceea ce si tu va trebui sa faci daca ai intentia sa mergi pt CPA.
Daca mai ai intrebari , astept :)
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
msl1 spune:
Multumesc pt.raspuns ; am mai multe intrebari sa le organizez mai intii si apoi le postez;
Ps pt fetele care vor sa devina RN: puteti citi experienta nurselor in america pe allnurses.com
corinadana spune:
Fetele care v ati facut taxele, s a scazut de la taxe vreo suma data de Obama sau nu?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca